Prietenii omului (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dragelor, fetelor,

in primul si in primul rand Sasha e bine. Am fost aseara la 1730 sa o iau de la veterinar si ea reusise sa-si scoata o copca dupa ce plecase doctorul. Asa ca am adus-o acasa, nu a vrut sa manance, a dormit mai tot timpul. La 6 dimineata ne mieuna de mama focului. Sotul meu fericit ca odata cu sterilizarea i-au reparat si mieunatul...
Nu i-am dat de mancare ca a trebuit sa o duc iara la vet azi dimineata sa o vada doctorul pentru copca lipsa. A dus-o sotul meu, i-au pus lipici (ceva prenandez sau crazy glue). Au cantarit-o si are aproape 3 Kg si Mishu se apropie de 4 Kg.
Operatia arata bine, si acuma sa speram ca se v-a reface cat mai repede.
Am reusit si am pus poze noi cu Mishu si cu Sasha. Sant pe pagina a doua de la albumul cu Animalute.

Danna iti multumesc pentru urari.

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Azi fusei (deh, ca-s olteanca) cu Monstrul la veterinar. Ii facu injectiuta, adica vaccinul, eu il tinui in brate si ii spusei in continuu cat de mult il iubesc ca saracu' tremura varga.
Rugai sa-i taie si unghiutele si saracutu nu prea statu ca lumea, ca zisei eu de colo ca nu am nevoie de tehnician sa-mi tina dihania, ca ma descurc eu. Eh, si bietul de el s-a mai miscat, tipa i-a taiat mai scurt unghiile, a lasat sange pe masa de lucru si ... pe geaca mea.
Acum am inceput un program de cumintire. Incerc sa stau mai mult timp cu el, de fiecare data cand vine la mine ii dau un bunut si ii zic bravo si astept rezultate. Ca zau ca nu ma lasa inima sa-l duca la Humane Society, ca stiu ce s-ar intampla cu el daca nu mi l-ar lua nimeni. As avea mustrari de constiinta toata viata. Apoi ca sa-l trimit in Ro, nu vrea sotul. Ca parca el are grija de catel. Cum este plecat 2 sapt. din 4 e usor pentru el sa vorbeasca. Si stiu ca i-ar fi bine lui Cezarelul pe acolo, dar mi-ar fi un dor nebun de el. Si se intelege asa de bine cu Piscotelul de fiu-meu...
Oricum, sunt optimista ca va fi mai bine, am zis ca-i mai acord o sansa dihaniei, si daca nu reusesc sa-l dresez cum vreau el, la vara cand ma duc in Ro, voi merge ca Olga nebuna cu catel si copil dupa mine.
Oana, ai fost nemaipomenita cu Aladin. Dar mey asa alearga Monstrul meu. Credeti-ma e plin de energie. Nu oboseste deloc. Eu cred ca de aia fuge, ca trebuie sa si-o consume.
Anca, ma bucur ca Sasha e bine. Ai niste animalute tare frumoase. Parca s-ar lua la intrecere care e mai frumoasa. Dar preferata mea e Sasha. E asa de finuta si pare o pisicuta tare sensibila.
Ofofof, ce mai duc dorul la felina mea din Ro. ...
Viorela, e castrata dihania. Da=-o moasa-sa, ca nu-l apuca nebuniile din cauza asta. Exclus.
Eu am terminat baia de jos si acum imi astept sotul sa se intoarca din deplasare ca sa ne apucam de cea de sus. Sotu-meu e un FOARTE bun critic la munca altora. Asa ca m-am suparat pe el si l-am "poftit" frumos sa termine el baia de sus. Jos mi-am vopsit si peretii pe o nuanta de maro, un fel de faux finish.
Ai mei pleaca pe 19 si deja ma gandesc cu groaza la ziua mea. Imi amintesc ca acum doi ani, a doua zi dupa plecarea alor mei, a fost trimis si sotul in delegatie, iar eu parca ii catam pe toti prin casa. Ajunsesem sa miros asternuturile alor mei. Am fost foarte amarata. Ce sa fac, ca=-s fata mamii cea rasfatata si cocolosita. Si a fost asa de bine cu ei aici, nu neaparat ca m-au mai ajutat prin casa, cat ca i-am simtit langa mine. Doamne-Doamne, ca departe mai suntem unii de altii.
V-am lasat,
pupicei cezaresti
Ciuf si Luca
http://community.webshots. com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anca, iti vazui pozele cu home improvement. Super. Imi place tare mult peretele ala rosu si eu as vrea sa fac un perete cu o culoare diferita decat cea de pe ceilalti. Dar mai astept sa treaca ceva timp, ca altfel ma ataca sotul. Dar tu cate plante ai prin casa? Ca bag de seama ca ai cateva pe ici pe colo.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Ciuf,

imi pare bine ca ai inceput lectiile de "obedience" cu Cezar. La inceput o sa fii masina de amplasat "treats" la caine. Cand o sa inceapa sa asculte mai bine, o sa poti sa o raresti cu treaturile. Ca sa nu-l ingrasi considera mancarea ce i-o dai ca reward parte din mancarea lui zilnica.
Sa-i faci un fel de "trail mix" in care poti sa pui si bucati de nuci (lui Oreo ii place Pine Nuts si chiar alune - hazel nuts) si bucatele mici de bacon prajite.. ). Las ca o sa se dea el pe brazda.

Iti place peretele rosu? Cand au venit vopsitorii si au inceput sa vopseasca am dat pe gat 2-3 pahare de palinca pana cand am prins curajul sa vad daca a iesit bine peretele... Mi-a placut cum da. Am zis ca daca ma scol a doua zi dimineata si nu-mi place o sa dau pe gat ceva palinca si o sa-mi revin.
Da, am ceva planti, nu asa de multe ca nu prea am "noroc" cu ele. Vad ca de 2 luni le tin in viata, sper sa continui. Am avut o gramada de african violets de cativa ani, dar anul trecut le-am "lichidat" pe toate. Nu stiu daca eu nu le-am udat la timp, dar cert e ca le-am pierdut pe toate. Aveam multe pe care le-am prins sa creasca numai din frunze... Am terminat si camera de oaspeti. O sa revin cu poze si din camera de oaspeti. Avem si noi baia de oaspeti de facut, dar mai asteptam sa ne refacem financiar. Trebuie sa chem un plummer sa-mi faca scurgere in fundatie pentru un shower. Pe urma o sa ne descurcam noi cu faianta.. .

Ups, ca am deviat de la subiect.

Sasha a mancat un pic astazi. Mancat e mult zis, ca a ciugulit un pic. Cand am vazut ca nu manca ficatel de pui, branzica de vaci cu iaurt, aripioara de pui, am desfacut o conserva de Avoderm pentru pisici si kittens. A mancat un pic, apoi a gustat de 2-3 ori si din branzica de vaci. Sa speram ca diseara o sa manance mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Anca, m-am uitat si eu la pozele cu "imbunatatirile"!
Peretele rosu e fain, dar mobila e super, e pe gustul meu asa "old times" si mai ales se potriveste excellent la o casa mare cu tavan f. inalt!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Dragele mele,
As fi vrut sa va povestesc despre Jim. Caniche-ul meu imperial de doi ani. Tot am amanat, m-am gandit sa mai adun pozne si poante. Cum dadea labutza, cum facea culcat si sezi..cum ma lingea pe maini cand eram suprata. Cum ii cersea tatalui meu mancare (tata fiind un "dur" cu noi). Cum se bucura cand veneam de la scoala. Cum imi aducea cele 7 jucarii, sa aleg eu cu ce vrem sa ne jucam. Cum ne plimbam si scheuna dupa toti cateii si toti copii, ca voia sa se joace...M-am gandit insa ca nu v-ar amuza asha tare, cum ma amuzau pe mine. Tot am amanat.
In cartierul meu au murit 7 caini maidanezi si 3 cu stapan. Eram tare suparata. Cineva a pus otrava in jurul blocurilor. Au murit prietenii lui Jim, Sia si Panda, doi caini maidanezi, imensi, care il aparau pe Jim si il alergau toata ziua. I-am legat botul cu o fasa, sa nu manance si el porcarii.
Azi dimineatza Jim a murit in bratele mele, in 5 minute dupa ce a lins o bucatica mica de os. Inca nu pot sa cred. Nu pot sa ma desprind.
Nu vreau sa stiu cine a pus otrava. Nu vreau sa fac plangere. Dumnezeu e mare si le vede. Dar il vreau pe Jim inapoi...
Voiam sa va rog sa spuneti o rugaciune mica, sa ii fie calatoria spre raiul catzeilor mai usoara.
Nu pot sa cred...

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Stiu cum este cand pierzi un prieten drag, pentru ca si eu am trecut prin ce treci tu.
Este trist ca exista oameni cu suflet de monstri, care nu inteleg ca si cainele este o fiinta ca si noi, are suflet, iti ofera bucurii nebanuite si iti ofera dragostea lui neconditionat.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Annie,

imi pare sincer de rau de pierderea ta. Mai ales ca nu era timpul lui Jim, si suferinta e mai grea cand stii ca din cauza unor mintzi bolnave, Jim a murit.
Daca otrava este asa de puternica ar trebuii reclamat si facuta o investigatie. Presupun ca sant copii in blocul unde stai tu, care se joaca afara, si daca ridica ceva de jos, si apoi baga mana in gura; mai se intampla si alte tragedii.
Santem alaturi de tine, si numai timpul o sa-ti aline durerea din suflet.
Cand l-am pierdut pe Tasica al meu, am facut un tablou cu un colaj de poze, cu cele mai frumoase momente din viata lui cu noi. Au trecut 2 ani, si nu e zi in care sa nu ma gandesc cu drag la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Dragele mele,
As fi vrut sa va povestesc despre Jim. Caniche-ul meu imperial de doi ani. Tot am amanat, m-am gandit sa mai adun pozne si poante. Cum dadea labutza, cum facea culcat si sezi..cum ma lingea pe maini cand eram suprata. Cum ii cersea tatalui meu mancare (tata fiind un "dur" cu noi). Cum se bucura cand veneam de la scoala. Cum imi aducea cele 7 jucarii, sa aleg eu cu ce vrem sa ne jucam. Cum ne plimbam si scheuna dupa toti cateii si toti copii, ca voia sa se joace...M-am gandit insa ca nu v-ar amuza asha tare, cum ma amuzau pe mine. Tot am amanat.
In cartierul meu au murit 7 caini maidanezi si 3 cu stapan. Eram tare suparata. Cineva a pus otrava in jurul blocurilor. Au murit prietenii lui Jim, Sia si Panda, doi caini maidanezi, imensi, care il aparau pe Jim si il alergau toata ziua. I-am legat botul cu o fasa, sa nu manance si el porcarii.
Azi dimineatza Jim a murit in bratele mele, in 5 minute dupa ce a lins o bucatica mica de os. Inca nu pot sa cred. Nu pot sa ma desprind.
Nu vreau sa stiu cine a pus otrava. Nu vreau sa fac plangere. Dumnezeu e mare si le vede. Dar il vreau pe Jim inapoi...
Voiam sa va rog sa spuneti o rugaciune mica, sa ii fie calatoria spre raiul catzeilor mai usoara.
Nu pot sa cred...

Don't get mad, get even!

Draga de tine, ce tare m-am intristat. Suntem alaturi de tine cu tot sufletul...Mi-e greu sa-mi imaginez cum asemenea monstri de oameni fac umbra pamantului si cum de-i poate rabda Dumnezeu. Ma gandesc cu durere la durerea ta si la miile de alti caini care au avut aceeasi soarta peste tot in tara. Incearca totusi sa depui o plangere, cu ceilalti proprietari de caini, macar pentru linistea ta. Mai vino la noi, nu esti singura.

scarmanus

Pisicile mele

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Draga mea,
Am fost tare mihnita cand am citit ceea ce ai scris despre Jim.
Sunt alaturi de tine si sa fi sigura ca Jim acum e linga catelusa mea pe care am pierdut-o anul acesta, si linga multi alti catei, nu e singur si e fericit.
imi pare tare rau si in acelasi timp sunt f. revoltata!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput