Varsatoarele la apel! (II)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Se vede ca suntem varsatoare...si codase la scris...nu ne prea inghesuim...

Parpalak, super, mi-ai placut!

Pupici...

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

[quote]Originally posted by aramona

Se vede ca suntem varsatoare...si codase la scris...nu ne prea inghesuim...

ihi...lasa sa vezi ce varsatoare intalnesti tu azi...daca ajungem in parc...Andora stie

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Clar trebe sa fac si clubul Varsatorilor.Aici as trimite-o pe nevasta-mea ca si ea e in 5 februarie(eu in 13 febr),da din pacate nu stie romaneste.Sint curios cite cupluri de varsatori sint pe aici

ignorance is bliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Emma, din pacate iar nu ne-am vazut, dar poate facem din perseverenta si o caracteristica a varsatorilor... sau poate deja este? (ca la mine mai mult incapatanare ii zice )
Parpalakule, sa stii ca te inaintez la rangul de psiholog sef (sau mai bine psihiatru) ca mi-ai zis despre cumnata-mea exact ce-mi zice si barbatu-meu si o prietena, si daca trei persoane spun la fel....
Yank, BINE AI VENIT si sa stii ca e clubul ambelor sexe, ne buucuram sa te avem printre noi iar sotia e binevenita sa ni se alature prin intermediul tau (sau poate direct in engleza). Asteptam sa ne spui cum se inteleg doi varsatori, daca aveti copii, mai ales cum va descurcati in situatii de conflict.. .cine lasa de la el... La mine tocmai s-a terminat o perioada de nervi intinsi la maximum si nu stiu ce i-a provocat, cred ca trebuie sa incetez sa ma port ca un copil si sa trec la maturitate..nu stiu insa daca voi reusi vreodata.
Vroiam sa va intreb.......Eu mereu astept ca partenerul sa ia initiativa sa faca exact ce-mi doresc eu fara sa-i zic nimic, ca "asa e mai frumos", si normal cand nu se intampla asa am parte de tristeti maxime . Mai e cineva la fel ca mine???
Pupici si hai sa ramanem pe prima pagina

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by andora

Yank, BINE AI VENIT si sa stii ca e clubul ambelor sexe, ne buucuram sa te avem printre noi iar sotia e binevenita sa ni se alature prin intermediul tau (sau poate direct in engleza). Asteptam sa ne spui cum se inteleg doi varsatori, daca aveti copii, mai ales cum va descurcati in situatii de conflict.. .cine lasa de la el... La mine tocmai s-a terminat o perioada de nervi intinsi la maximum si nu stiu ce i-a provocat, cred ca trebuie sa incetez sa ma port ca un copil si sa trec la maturitate..nu stiu insa daca voi reusi vreodata.
Vroiam sa va intreb.......Eu mereu astept ca partenerul sa ia initiativa sa faca exact ce-mi doresc eu fara sa-i zic nimic, ca "asa e mai frumos", si normal cand nu se intampla asa am parte de tristeti maxime . Mai e cineva la fel ca mine???
Pupici si hai sa ramanem pe prima pagina

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

De inteles ne intelegem minunat,ne cunoastem de 9 ani,dar sintem impreuna de 5.In septembrie o sa fiu tatic.Conflicte nu prea avem,sau nu majore dar cind se intampla in general las eu de la mine de cele mai multe ori.Oricum tinand cont de faptul ca eu calatoresc destul de mult,cind ne vedem nu avem timp de conflicte...u know?!Pot sa spun ca ne intelegem perfect,ne completam excelent,ne simtim,stiu in ce stare se afla numai uitandu-ma la ea,si ea la fel.

ignorance is bliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Yank nu cred ca daca ambii parteneri sunt din aceeasi trebuie neaparat sa fie si conflicte.Tare mi-a placut ce ai scris.Daca exista intelegere si dragoste intr-un cuplu indiferent de zodie atunci ce trebuie mai mult.Intr-o casnicie temelia este intelegerea reciproca si dragostea de asemenea.Imi place tare mult cind citesc despre cupluri ca voi ca se inteleg asa bine.Si noi ne intelegem perfect si tare bine e.Mai scrie despre voi si scrie si ce spune sotia ta .

moldovan

Mergi la inceput

Yank, super!!! felicitari! Si MULTI PUPICI PENTRU BURTICUTA SOTIEI TALE!!!!!! Este superb ca va completati reciproc, iar cititul din priviri se intampla si la noi (sotul meu e Balanta). Si faptul ca nu aveti timp de certuri e perfect, insa ai grija sa lasi calatoriile ca se apropie septembrie... Va doresc sa va bucurati de ultimele luni linistiti si sa va pregatiti de minunea ce va va umple viata...pupici!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Trebuie sa ma corectez ,vroiam sa zic daca sunt din aceeasi zodie.Si bine ai venit!

moldovan

Mergi la inceput

Andreea ,tare frumosi mai sunteti si tu si bb-lusul.Cum il cheama sau o cheama ??Sunteti adorabili.Si sa sti sau sigur sti ca varsatorul si balanta fac casa buna impreuna.Sa-ti traiasca puiutul.

moldovan

Mergi la inceput

Draga Papadia, multumim mult daca e vorba despre noi , bebe e fetita si o cheama Raluca Maria dar i se spune Gogo sau Uca+Uca.... E nascuta pe 10.10.2004 iar tati pe 17.10 (alt an ) asa ca intre doua balante ma simt perfect... Doar ca ma bucur ca e leita tati, ca daca semana cu mine nu mai era asa dragutica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput