Varsatoarele la apel! (II)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by andora

Exemplu: cumnata-mea ma tot bate la cap ca sunt grasa, bineinteles spus pe un ton "prietenos", laudandu-se ca ea nu e, si repeta asta la infinit, de fiecare data cand ne vedem.
Reactia mea: autocritica
Rezultatul: terfelim impreuna propria-mi imagine ridicand-o in slavi pe a ei...

Si eu la fel faaaaaaac....copilul ei e cel mai frumos/destept/mare/inalt....etc....a mea e doar OK.....ea e "tocmai bine"...eu eram "cam plinutza", acum ca am slabit fo 3 kile, "tre' sa te opresti ca te-ai tras la fata"...si eu NICIODATA nu o contrazic, nu ca n-as avea ce sa spun, sau sunt vreo blanda, dar pur si simplu nu pot trai daca lumea nu ma place.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Papadia

Yank nu cred ca daca ambii parteneri sunt din aceeasi trebuie neaparat sa fie si conflicte.Tare mi-a placut ce ai scris.Daca exista intelegere si dragoste intr-un cuplu indiferent de zodie atunci ce trebuie mai mult.Intr-o casnicie temelia este intelegerea reciproca si dragostea de asemenea.Imi place tare mult cind citesc despre cupluri ca voi ca se inteleg asa bine.Si noi ne intelegem perfect si tare bine e.Mai scrie despre voi si scrie si ce spune sotia ta .

moldovan

Sotia nu spune inca pentru ca eu sint in Romania momentan si ea e acasa in Miami,dar cind ajung acasa o sa o introduc in comunitate si o sa vedem ce spune:)) Despre noi ce sa spun,ea e designer si e director de imagine la o agentie de advertising,eu am afacerile mele si in US si in Romania,dar cu toate astea ne gasim timp numai pentru noi.Avem o barca si in fiecare week-end plecam 2 zile pe ocean,astea sint cele mai calme si linistite zile ptr ca acasa in general in fiecare seara ne vin o multime de prieteni sau iesim out si singuri nu prea sintem.Asa ca am gasit solutia:)))A fost in ROmania acum cu mine,a venit 10 zile dar a zis ca s-a stresat ptr tot anul si e de inteles de altfel..

ignorance is bliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Yank chiar daca petreceti putin timp impreuna stiti cum sa va folositi de el.E super cum va petreceti timpul pe care il aveti si ce poate fi mai frumos decit o plimbare cu barca in doi.Intradevar si cu prietenii e frumos.Sunteti un cuplu de invidiat.Sa aveti parte numai de zile bune.
Da Andora despre tine era vorba.Sunteti niste dragute si tu si mica printesa.Are ceva si de la tine ca si tu esti ff.frumoasa.Va pupic si sa cresteti mari

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51775" target="_blank">aici, va rog!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare, varsatorilor!Ma primiti si pe mine in listuta voastra?Sunt Camelia -1 februarie 1972,na c-am scris si anul .Sotul meu este balanta,cred ca o combinatie mai buna nici nu se putea,voi ce ziceti,vi s-a mai intamplat?

Mergi la inceput