La France (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by nadine2004

Am incercat si eu sa pun niste poze! Sper sa mearga!http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin2003/my_photos

Nu sunt decat pozele de la casatorie, unde te-am admirat iar si de la Cancale (parca).

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nadine link-ul cu poze merge.
Didita si eu am ris, povestesti nostim tare.
Oana eu folosesc produsele Mixa bebe (sampon, sapun si lapte de toaleta) la fel de scumpe ca Nivea bebe tot din supermarché; crema pentru cind e rosu la fund : Deflamol, da' stai tu linistita caci iti vor da o reteta la maternitate !

Lili si noi tot la tara stam, ne_am construit casa, caci cele vechi nu ne_au placut. In St Etienne oras erau mai ieftine, dar e mai putin linistit. Pentru cumparat tre' sa vizitati si sa va fixati un buget.

Ma intorc la ale mele.

Mik.

Mergi la inceput

Merci, Mik. Am vazut si produsele Mixa bébé. Sper sa imi dea reteta cu tot, ca la medicamente si creme chiar nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

OK. Linistea este hyper importanta. Aici sunt 100% de acord cu voi.
Mi s-a acrit de zgomotul masinilor, miros de gaze si "grasime" pe terasa.

Cat de mult conteaza proximitatea unei "boulangerie", a unui biroului de posta? Un drum zilnic casa-munca de 20km vi se pare mult, putin?!

Sincer eu la casa n-am locuit niciodata asa ca nu prea pot sa fac comparatia bloc-casa. Care tip de incalzire este mai bun : electric, gaz sau pacura?

Mik, bugetul ni-l fixeaza banca in functie de venituri. Nu-i nici mic, mic dar nici tare mare. Sincer mie mi-ar place casa, sa simt pamantul sub picioare si iarba verde dimineata.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by oana cretu
[brSi in afara de lingette, ce lapte este bun de sters la fundulet? Eu am luat Nivea, ca nu e asa scump. E bun? Si cu ce creme se dau la fundulet daca se irita...pudra de talc se foloseste, nu?
Am inceput sa va fac capul mare cu intrebari. Simt ca se apropie...

Oana pe mine m-au invatat la maternitate sa folosesc lingette doar cnd plecam in calatorie. Acasa am carre-uri de cotton si folosesc apa si sapun ptr sters poponeatza. Ptr fatza folosesc comprese sterile si ser fiziologic (care e mai ieftin in market).
Crema cu care ne-am impacat cel mai bine e Bepanthen - costa aproape 8eu si nu e rambursata.
Ai sa vezi ca te vor invata de toate la maternitate. Si iti recomand site-urile: www.infobebes.com/htm/accueil/accueil.asp" target="_blank">asta, www.radiobebes.com/radiobb/index1024.asp" target="_blank">asta, www.infobebes.com/htm/videos/ma_grossesse.asp" target="_blank">asta si www.tvbebes.com/htm/accueil/accueil.asp" target="_blank">asta.

Nastere usoara si bebe sanatos!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Lili,sotul meu face zilnic 25 km dus-25 km intors,la munca!
Nu am nici brutar si nici birou de posta in sat,dar nu ma deranjeaza!Brutarul trece zilnic in masina cu piinea!!
Oraselul cel mai apropiat,unde am de toate ,si boulangerie si birou de posta,si doua magazine (un Intermarche si un Champion),si unde fac si scoala de soferi,este la 6 km de noi,ceea ce nu e mare lucru daca ai masina!
Iar faptul ca am gradina mea unde pot sa imi pun flori ,sau sa cultiv salata daca am chef e super!!Vara ii pun piscina Annei in gradina ,iar eu fac plaja,iar cind avem invitati facem barbeque afara( fara sa deranjam pe nimeni)si mincam pe terasa!!!
intr-adevar bugetul e important,asa stii pina unde poti merge!!Dar fii atenta ,ca la acelasi pret ai foarte multe variante!!Parerea mea este sa incepeti sa vizitati,asa va faceti o idee despre ce si cum, iar cind o fi sa fie ,o sa stiti ca e pentru voi!!Cel putin la noi,asa s-a intimplat!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!
Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Merci, Luminita pentru site-uri! Si eu lingette o sa folosesc doar cand ma duc la cineva in vizita, sau daca sunt undeva plecata, nu acasa. Si ser fiziologic am luat. Iar compresele sterile nu le-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Oana - compresele eu le iau de la farmacie.

Ptr cand merg undeva - folosesc lingette de la Pampers - cele Sensitive cred ca se cheama. Am luat o data de la Auchan, marca lor, si i s-a iritat poponeatza.
Iar carre-urile - eu iau din acelea demachiante (cel mai mult mi-au placut cele din Champion ca sunt groase, in Auchan sunt subtirele rau). Avantajul astora fata de cele special facute ptr bebei - e ca sunt mai ieftine (in Champion costa sub 1eu un pachet, iar cele ptr bebei am vazut si la 2eu si ceva pachetul).

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin2003/album?.dir=/1e66

Nu stiu daca ati vazut pozele, am mai incercat o data, sper sa se vada!

Lili, daca ai sti cat de mult ne-am schimbat noi parerea despre case de cand am inceput sa cautam si pana am gasit! Tin minte ca la inceput, chiar prima casa pe care o vizitasem, ne si hotarasem sa o luam. Nu era casa visurilor noastre, dar era ceva mai ieftinut. Am lasat-o balta insa pt ca am plecat in tara, apoi, cand ne-am intors, tot urmarind evolutia pretului aceste case, am observat ca scazuse cu mai mult de 40 mii euro! Acum ma gandeam ce greseala puteam sa facem! Nici nu mi-ar fi placut casa aceea ca locuinta personala! Ne-am schimbat radical parerea dupa ce am tot vizitat si alte case, si apartamente! Ce trebuie sa tii cont este faptul ca pretul afisat este cu mult superior celui stabilit de proprietar, intotdeauna este supraevaluata! Ori agentia isi pune comision f mare! Trebuie sa faci o oferta daca pici pe ceva care sa-ti placa! Apoi, vezi ce spune agentia, daca este sau nu acceptata oferta! De obicei spun nu!Incearca sa oferi cat mai putin posibil! Apoi, daca esti interesata intr-adevar, poti sa mai ridici pretul putin, adica sa faci alta oferta de pret!Dar aici sa spui: mai mult de atat nu!Sa fii convingatoare!Agentia va sti ca tu nu mai dai in plus nimic si ori va lasa de la ea din comision, ori negociaza cu proprietarul! Trebuie sa negociezi pretul asa!

La noi agentia a luat 2 mii si ceva comision, asta ca proprietarul nu mai voia sa scada deloc! Iar prima oferta am facut-o cu 16 mii mai putin, iar a doua cu 10 mii si am obtinut asa!
Acum cateva luni ma gandeam ca nu conteaza daca e mai departe de oras sau mai aproape! Acum imi pare biine ca nu am ales departarea! Suntem la 5 min de un orasul in care locuim acum! Este o zona frumoasa, cu lac si parc! Peste o saptamana semnam cu notarul! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Am uitat sa-ti spun, Lili, referitor la incalzire! Sotul meu a citit in capital ca in viitor se va scumpi tare gazul si fiulul( nu mai stiu cum se scrie).
Initial optasem pt incalzire electrica, insa daca nu ai o casa bine izolata e cam greu sa incalzesti electric. Am ales sa punem gaz , la sfatul unor prieteni care lucreaza in bâtiment. Acum avem fiul, dar vrem sa facem modificari imediat ce o sa ne permitem.

Mergi la inceput