La France (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Frumoase fete si frumoase poze, da pe tineGeorgiana, nu te vedem decit intr-o poza, si aia intunecata?
Oana, eu fac bine, imi fac analizele pentru sterilitate si sper sa le termin pina pe 4 ianuarie cind plec la Le Mans...
Fetelor, voi ce gatiti de sarbatori (nu neaparat mincare romaneasca?)
Scriu repede, ca scriu de la scoala, pupici!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Merci fetele,stiu ca avem fete frumoase si cuminti (mai ales Irina!)!A mea ,daca va uitati bine in poza,are degetele rosii,caci a vrut sa voteze si ea si si-a bagat miinile in tusiera!!!
O sa pun si eu poze cind vor fi gata!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!
Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

"Votam" si eu cu voi fetelor, daca nu trebuia sa plec sa-mi caut verisoarele prin Picardie.....
Sper ca noua intalnire sa nu fie la viitoarea votare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

M-a trezit una din somn cu reclamele ei, la telefon... Si ce bine dormeam...

Corina, m-ai facut sa rad cu degetele Annei!

Elena, iti tin pumnii la analize in continuare, sa ne aduci o veste buna!

Va pup!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Oana, tetine se gasesc de cumparat si separat bineinteles, oricum trebuie schimbate, pe cand biberoanele le poti pastra ani de zile in functiune (eu am doua de trei ani).
tetinele sunt si ele de mai multe feluri, pe varste (0-4 luni si 4+). In principiu ceea ce difera e dimensiunea gauricii (in afara de aspectul general). Dar le poti pune pe amandoua pe acelasi biberon.
In principiu tetinele merg pe toate biberoanele, dar sunt unele care au gura mai larga ... si atunci nu prea mai ai de ales.
Tetinele au si viteze (mai ceva ca masinile!!!) maica'mea s-a suparat pe mine cand i-am zis sa schimbe viteza cand ii dadea de baut fetitei (ca pe viteza mica se plictisea repedede tras), ca cica imi bat joc de ea!!!
Asta dupa ce cu o zi inainte am gasit-o frecand de zor pe jos in bucatarie cu doua seturi de carpe. O intreb: ce faci? Zice catre mine: ma chinui cu porcaria asta de produs de spalat gresia ca nu mai vad pe unde am dat si unde trebuie sa caltesc?! Cand a aflat ca nu trebuie clatit ... era sa faca o criza de nervi (spalase si clatise deja sufrageria!!!) Oricum n-a batut-o pe ex-aproape soacra care s-a apucat sa spele pe jos cu Cif (ca cica freaca bine) si intati a dat toata casa cu Cif si dupa a trebuit sa ma chinui eu sa clatesc ca ea avea de vizitat orasul (ca de, era in vacanta femeia)
Nu stiu cum am ajuns de la biberoane la a critica persoane cu care nu mai am nici in clin, nici in maneca?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna fetelor,

Apelez iarasi la sfaturile voastre, de data aceasta fiind vorba de o locuinta. Poate imi impartasiti din experienta voastra cum ati achizitionat o locuinta (apart, maison,..). Care au fost criteriile voastre esentiale ( mai departe de lume, in plina natura,.. aproape de gradinita,...). CAre sunt capcanele ascunse ale agentilor imobiliari,.. Mai bine nou sau este de prefertat ceva mai vechi...

Noi vrem sa facem o "investitie" pe term mai lung si nu stim prea bine cum sa incepem. Un lucru este insa cert preturile in zona unde lucram sunt MARI, asa ca decizia noastra musai sa fie "bine" gāndita.

1000 de multumiri pentru sfaturi
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Didita, nici eu nu stiu cum ai ajuns de la una la alta, dar m-am prapadit de ras... Si cum sunt tetinele acelea la care se schimba vitezele? Gaurica la tetine este foarte mica, sa sti. De-abia se vede. Dar o sa iau un biberon la spital si intreb o infirmiera puericultrice daca sunt bune pentru noi nascuti. Asta daca nu mai ajung la farmacie sa intreb.
Si in afara de lingette, ce lapte este bun de sters la fundulet? Eu am luat Nivea, ca nu e asa scump. E bun? Si cu ce creme se dau la fundulet daca se irita...pudra de talc se foloseste, nu?
Am inceput sa va fac capul mare cu intrebari. Simt ca se apropie...

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Am incercat si eu sa pun niste poze! Sper sa mearga!http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin2003/my_photos

Mergi la inceput

Noi ne-am cumparat o casa anul asta! Primul criteriu a fost linistea!!! Deci casa noastra e la tara,si singurul zgomot este facut de ratele salbatice ,care stau pe o balta nu departe de noi!
Al doilea criteriu a fost pretul,am vizitat o gramada de case si apartamente,cu preturi mari si spatiu putin!!Parerea mea este sa incepeti sa vizitati,asa va faceti o idee!
Cam asta imi vine in minte acum!!
Pupici

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Nadia,unde sint pozele? ca nu vad decit pozele tale de la cununie!!!
Pup

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput