Mamici de ianuarie - februarie (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by adita

Azi am fost la control, bebe e bine, dar cu taietura de la cezarienele anterioare stau mai prost. pe alocuri e subtiata bine de tot, asta era motivul pt durerile mele de burta. nici nu stiu ce imi doresc, sa se hotarasca dr ca e mai bine sa ma opereze mai din timp, ca mi-e tare greu, sau sa ma rog sa tina cusatura cat mai mult, sa ajunga si bebe al meu la termen, sa nu aibe probleme
Crinuta,vazand cat de panicoasa esti, nu cred ca o sa scapi de griji dupa ce nasti, ba din contra. sa vezi atunci cate probleme o sa-ti pui: am destul lapte, mananca suficient, de ce nu creste cat al lui x, daca se sufoca noaptea in somn, a tusit nu stiu cum, daca are ceva, de ce a plans aat, de ce a facut caca de atatea ori pe zi si nu de atatea si exemplele pot continua. e o vorba: copii mici-griji mici, copii mari-griji mari

Adita, nu te stresa acum cu gandul ca ce vei face, cel mai bine e sa lasi medicul sa decida, ca el stie cel mai bine si sa incerci sa nu iti faci ganduri negre. Cand mai vezi dr? Eu ma rog pentru tine sa fie bine!

oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Gata!.... am pus poze cu burtica, citeva din ele ca nu e loc de toate :))

nu sint ff calitative ca de abia am invatat sa setez camera foto

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=4787

pupici

Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, frumoasa poza. Dar ce e aia peste burta? Asa sunt pantalonii?

Nu pui si poze cu camera lui bb?

Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!
Am revenit si eu dupa 3 zile de concediu. V-am citit, dar nu v-am scris.

Alina, ai ceva burtica!!! Shobo si tu la fel!

Cornelia, pina la urma transformarea a ramas in picioare! Sa fiti sanatoase si voioase. Tati s-a impacat cu ideea? Apropo, te "laudai" ca daca stai acasa nu mai scapam de tine, si cind colo postezi din cind in cind!

Crinuta, fi cuminte si nu-ti mai face tot felul de ginduri. Eu am mincat de multe ori saratele cu mac. Mac-ul care este pus pe produse este alimentar!!! Si nu ai mincat cu tonele!

Oana mi-ai facut pofta de piinea cu mac a francezilor. Am mincat si eu in primavara cind am fost la Paris si la Nice. E asa de buna. Eu o mincam si goala. Singura chestie care nu-mi place , e ca a doua zi se intarea.

Coca, am fost in Carrefour ieri si m-am uitat la cadita cu forme. Este pina la 1 an. Numai ca pina la 6 luni o folosesti pe o parte, iar dupa 6 luni, asezi copilul in cealalta parte. Costa pina in 600000 lei.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

dupa cite vad, azi sunt singurica pe forum!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineta fetelor!
Pe unde umblati asa de dimineata? Sper ca sinteti cu toate bine si sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Neata ! Cam tarziu, dar am fost sa mai fac o analiza. Deja m-am plictisit de atatia doctori si analize... . Vestea buna e ca glicemiile sunt foarte bune, chiar si doctorita s-a mirat, deci cred ca e adevarat ceea ce am crezut noi si anume ca diagnosticul de diabet gestational a fost pus cu putina usurinta, pentru ca valorile mele erau cam la limita normalului.
In alta ordine de idei am stat azi noapte la TV pana dupa ora 1 sa vad dezbaterea dintre Bombo si Base si comentariile de dupa si m-am trezit la 7 pentru analize asa ca nu stiu cat rezist in fata monitorului ca mi-e cam somnic. Bebe a fost vioi pana am adormit, azi dimineata dadea din picioruse de mama focului dar acum cred ca a adormit si el ...

Shobo, frumoase poze !

Lali, mamica peste 1 luna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, ma bucur mult. Asa e, se grabesc cu concluziile.
Nici la mine nu e, dar asta nu inseamna ca de acum incolo nu va trebui sa fim precaute!
e bine ca esti acasa, poti sa mai tragi un pui de somn.

eu azi ma simt f. bine, in forma, probabil ca se simte ca am inceput sa iau fier, ca am avut citeva zile cind am tras efectiv de mine sa vin la servici. Dar.....2 saptamini mai am si eu si gata!!
Leta, si eu simt la fel, citeodata chiar dureros, mai ales cind merg.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Shobo, tare frumusele pozele tale, esti o gravidutza sexy si cocheta. Al tau sot cred ca e tare mandru de tine . Imi place si cum ati aranjat apartamentul (atat cat se vede spune multe). Poate pui poze si cu camera lui bebe cand e gata, ce zici?

Mona, 35+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Amary, umblu brambura toata ziua....ma plictisesc in casa si asa ca-mi gasesc de mers prin oras in fiecare zi....de-aia nu prea sunt pe-aici.

Cocuta, sa ne spui ce ai facut la control.

Oana,si eu am patit-o cand am plecat de-acasa fara cheie iar sotul meu a fugit si el undeva si eu am stat vreo 45 de minute pe-afara. Bea ceai cald de lamaie preventiv.

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput