Mamici de ianuarie - februarie (64)
Raspunsuri - Pagina 10
Shobo spune:
Multumesc pt aprecieri in leg. cu apartamentul, am facut totul de la 0, exact pe gustul nostru. a iesit intr-adevar SUPER! acum se pregateste si camera lui bebe, de fapt unele poze sint facute in ea, de exp. cea la oglinda
caci in spatele oglinzii este de fapt sifonierul nostru, care acum va fi in camera lui bebe - ce sa-i faci, am vrut spatiu la noi in dormitor si cum acesta al lui bebe era gol pe atunci am facut sifonier aici si acum aici va ramine, insa sapt. viitoare va fi gata si sifonierul lui bebe pe partea ceallata a camerei, linga patutul sau. cind e gata mai tot, probabil pe la sf. lunii, cel tirziu ianuarie, promit ca fac poze si cu tot ce-i al lui bebe... intre timp i-am cumparat un covor SUPER din Practiker cu ursuleti pe niste culori super.... ff vesel pt camera lui si deja l-am asezat, acum stau la birou aici cu scaunul pe el... biroul va fi transformat in masa de infasat caci e f mare si innalt iar computerul va fi mutat in sufragerie pe la bar cred.
multumesc de aprecierile cu cochetaria am02004, ma bucur si eu de starea mea de graviditate si incerc sa fiu cit mai aranjata, cit pot... adica mie starea de graviditate mi-a crescut apetitul de a ma aranja, serios! bine, am si timp recunosc acum ca stau acasa...
pupici
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
amary19 spune:
Lali, ma bucur ca esti bine!
Si eu cred acelasi lucru ca si tine si Patricia.
Patricia, ma bucur si pentru tine!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
cornelia, pai tu in loc sa stai cuminte si sa te odihnesti, umbli brambura ?
Shobo, este ca nu te-ai ingrasat mult?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Shobo spune:
Da, crinuta, asa sint pantalonii, sint speciali de gravida, i-am primit de la o prietena de fam. care traieste la Paris, cind a fost pe la noi, acum vreo 1-2 luni. atunci imi erau cam mari, insa acum imi vin perfecti, iar burta mea intr-adevar, toata lumea imi zice ca e mare pt luna 7, care dealtfel se indreapta spre a 8-a, peste o sapt. intram in luna a 8-a.
pupici
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
PatriciaArdeleanu spune:
Amary, multumesc! 
Shobo, frumoase poze, intradevar! am si eu niste pantaloni ca ai tai, din pacate sint cam subtiri de iesit cu ei afara, dar prin casa sint tare mindra cum imi sta cu ei.
ti-a mai zis cineva ceva de intilnire?
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 31
Lali spune:
Amary si Patricia multumesc !
Patricia ma bucur tare ca esti bine si ca nu s-a confirmat...
Apropo de pantaloni, eu ce am luat asta vara ca haine de gravida le port acum prin casa ca e tare cald la noi si oricum le-am purtat foarte putin. Imi pare rau de ele ca sunt dragute, dar abia astept vara viitoare sa imi reiau vechile haine. Cred ca voi incape in ele, mai ales cu regimul pe care il tin acum nu am decat 10 kg in plus si sper sa scap de ele in 6 luni...
Pupici,
Lali, mamica peste o luna
Anuc spune:
Neata fetele!
Lali, Patricia, ma bucur pentru voi. Eu am zis ca nu mai mananc nimic dulce, dar nu reusesc. Ba mi se face un pic pofta (n-am vointa), ba imi scade glicemia si trebuie sa mananc ceva sa-mi revin. Adica mi s-a intamplat sa mi se faca rau pe la ora 16, dupa ce mancasem niste sandvisuri la pranz si nimic altceva. Am dat fuga si mi-am luat o napolitana si mi-am revenit. Asta e! Sper sa mergem bine in continuare.
Mai fetelor, puiutza mea parca se da in balansoar cateodata.
O simt tare sus, aproape sub sani si efectiv se balanseaza stanga-dreapta de cateva ori. E tare haioasa.
Si inca ceva, am simtit-o de cateva ori ca sughite, dar numai in partea dreapta si stanga jos. Eu am crezut ca isi tine capul sus. Nu cred ca s-a intors cu capul spre iesire inca... Voi de unde stiti in ce pozitie se afla?
Anuc si BB-lica iubita (30S)
cocolino spune:
'Hello
Cornelia, sa stii ca desi am batut drumul la policlinica, nu mi-am luat sange,ptr ca nu stiu ce probleme erau la laborator si...am plecat dupa o ora de asteptari... Dar cred ca maine sau marti dimin...merg sa ma intep..
Amary, cadita despre care cred ca vorbim noi doua, intradevar este in jur de 550.000 si intradevar scrie ca este ptr copii pana la un an, dar eu din proprie experienta iti spun ca de la 8-9 luni , copilul va sta in fundulet,ceea ce nu cred ca va fi o problema... Presupun ca pana la un an, se refera la pozitia "culcat",dar bebeii nu vor mai sta decat in fundulet,ptr balaceala...Oricum eu la aceea m-am hotarat.
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Shobo spune:
Amary19, ieri dim aveam fix 9 kg luate pina acum in sarcina... daca te uiti atent si ma stiai inainte de a fi insarcinata se vede pe unde le-am pus, insa asa per ansamblu nu e ff observabil, mai incerc si eu sa le maschez cit pot
insa am si burtica destul de mare, caci bebe e lungan tare, asa ne-a spus la echo morfo, ca va semana cu taticul (sotul meu e ff innalt, >2m)
asa ca toata lumea imi spune sa ma astept la un bebe lungan tare! vom vedea... dupa burta asa pare! sint curioasa cit va avea in greutate la 32 sapt cind mergem la control.
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
PatriciaArdeleanu spune:
Anuc, multumesc. Sper sa fii si tu bine!
Eu prima data cind am simtit-o sughitind, era cu capul spre ficat, numai in zona aia simteam. In ultima perioada insa o simt foarte, foarte jos, undeva spre vezica si am dedus ca e cu capul in jos, chiar citeva zile mi se lasase burta si ma cam durea. Sughite destul de mult si de citeva ori pe zi, citeodata chiar nu imi mai place :)
Cred ca s-a intors iarasi, caci am simtit la un momdat o mare introsatura in burta, si parca vroia sa iasa prin capul pieptului, dar nu stiu daca era capul sau fundul, cert e ca parca iar s-a ridicat burta si nu mai ma doare.
Lali, si eu am hainele astea mai subtiri, mai mult pantaloni, ca mie nu prea mi-au placut sarafanele, imi plac doar rochiile alea vaporoase de vara, daca as fi fost gravida vara. Le port in casa cu mare placere, si la mine e f. cald. Insa cu siguranta la vara vom reincapea in hainele noastre si abia astept o schimbare de garderoba :)
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 31