Mamici de ianuarie - februarie (64)
Raspunsuri - Pagina 11
amary19 spune:
Anuc, ma bucur si pentru tine. Ai vazut! Si cite probleme iti faceai!
Coca, eu inca nu m-am hotarit. Dar cred ca o sa-mi iau una normala, si o sa iau un suport(pe care l-am vazut in Carrefour) detasabil. Imi este un pic teama ca daca creste repede nu o sa mai stea bine in cadita cu forme.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
Amary, stii ce-am sa te rog? Mai da-mi o data adresa site-ului unde pot calcula greutatea bebitei... si mai spune-mi te rog, ce date imi trebuie ptr asta??
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
amary19 spune:
Shobo, si al meu cred ca e lung! Asta avind in vedere ca si eu si sotul suntem inalti (1,72 si respectiv 1,86). Si burtica mea e mare. Eu am pus cam 11,5Kg , dar miine implinesc 34 saptamini.
Coca, tie ti-a dat dr sa faci analize din nou, sau le faci din proprie initiativa. Eu am facut la 27 de saptamini. Tu cind le-ai facut ultima data?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Coca, iti trebuie BPD si AC-ul!
uite si adresa:
http://www.hutchon.freeserve.co.uk/Fetalwt.htm
Tu cind te duci la dr?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Lali spune:
Anuc, eu m-am hotarat sa tin pe cat pot regim si sa imi potolesc pofta de dulciuri cu fructe, care oricum aduc un aport de vitamine si pentru bebe, pe cand dulciurile concentrate nu sunt de nici un folos. Acum sa vedem cat rezist, ca eram cam pofticioasa de ciocolata si prajituri si mai vin si sarbatorile
...
Patricia, tu stii de la fratele tau ca dulciurile care se gasesc in magazin la raioanele speciale de produse dietetice sunt bune pentru diabetici ? Ca ar mai fi o portita si asta, cel putin inca o luna cat mai am...
Lali, mamica peste o luna
alina_gabriela9 spune:
Fetelor, cred ca ma indrept catre depresie. De vreo doua zile am niste atacuri de ingrijorare, insa fara o cauza bine definita. Adica incep sa-mi transpire palmele, inima imi bate mai repede si simt nevoia sa stau la aer. Nu mi s-a mai intimplat asa ceva pina acum, si ce ma enerveaza cel mai tare este ca nu reusesc sa deslusesc din ce cauza am starile astea.
De bine ce-am intrat in concediu, in loc sa ma odihnesc si sa ma bucur de perioada asta, ma trezesc depresiva

Parca am inceput si eu sa fiu nerebdatoare sa-mi vad bb-lina cit mai repede, desi stiu foarte bine ca grijile de acum vor fi inlocuite de altele, poate mult mai mari.
Ca sa vezi ce fac hormonii astia!
De parca starile astea nu erau de ajuns, mi s-a mai spart si o masea alba si frumoasa, iar ieri a trebuit sa merg la dentist pentru "reparatii". Dr. ridea de mine si se uita sa vada care va fi urmatoarea "victima".
Va pup,
Alina si
BB-lina 35s
amary19 spune:
Lali, ai o semnatura super!!!
Eu am mincat pina acum, pe tot parcursul sarcinii, 5 bomboane chocotoff(Poiana). Atit. Nu tu ciocolata, nimic cu cacao! Bine eu nu beam cafea deloc! In schimb mincam ciocolata. Cind ma apucam, nu ma lasam pina nu o terminam.
De cind sunt insarcinata, nu simt nevoia sa maninc ciocolata.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Lali spune:
Alina, nu cumva ai acele pusee de caldura si tensiune care pot sa apara in sarcina si te ingrijorezi din cauza lor ? Eu am avut asa ceva cateva zile, dar mi-au trecut. Imi era cald, simteam ca imi creste pulsul si ca transpir, respiratia era mai greoaie si intr-adevar ma cam speriam... daca e vorba de asa ceva vor trece.
In schimb eu m-am saturat de analize si doctori si am impresia ca inainte de sarcina eram bine, sanatoasa iar acum imi descopera tot felul de afectiuni si nu fac prea bine fata psihic la vestile astea...
Lali spune:
Amary,
, asta e realitatea, mai am mai putin de o luna si bebele va fi cu noi ! Deja il visez, am vorbit cu sotul meu sa montam patutul care momentan e pe balcon impachetat, asta e ! Uita-te si tu, capitolul mamicilor de noiembrie-decembrie se apropie de sfarsit si urmam noi...
Despre dulciuri eu nu am mancat deloc, deloc in primele 4 luni de sarcina, dar apoi am mai poftit din cand in cand cate o ciocolata sau o prajitura-doua. Acum sper din tot sufletul ca bebele sa fie bine si eu sa imi revin complet dupa sarcina, de asta tin regimul dat de doctora. Cafea am mai baut in sarcina doar una la o nunta!
amary19 spune:
Pai, daca nu ai mincat prajituri si dulciuri, asa la greu, din ce sa faci diabet!
Parerea mea este ca e fortata nota!
Nici eu nu prea am mincat prejituri, pentru ca mi-am interzis sa maninc din cofetarii. Mai putin din una. Dar nu am exagerat, nici pe departe.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti