noiembrie, ultimul bal
Raspunsuri - Pagina 10
adriana spune:
Beah... parca e prea fortat finalul... hmmm... ..
Mey danitin, tu ai mai sarit ceva capitole (ca tot te presam noi) si i-ai dat papucii lu Raducu??
Anina_n spune:
...Radu traia intr-o lume imaginara.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
onutza spune:
Danitin ...credeam ca e mai mult ...cam prea repede s-a terminat ...hai mai povesteste-ne altceva te rugam
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
angelp spune:
Saptamana aviatoare..
incepe o alta telenovela......despre
unu Gheorghe care are o livada de meri in Congo....
asta chiar ca e mai lunga
Yasmin spune:
eu nu cred deloc ca s-a terminat.
de fapt, abia a fost introducerea, nu? radu este chiar decendentul ameliei, nu? (am un feeling ca nu si al lui iordan...)
Kehleyr spune:
danitin a spus ca asta va fi episodul final, deci povestea s-a terminat. Pe mine m-a dezamagit foarte tare sfarsitul... incepuse asa frumos, dar pana la urma nu s-a ales nimic. Fara suparare! Eu oricum nu sunt in stare nici macar atata sa scriu
----------------------------
How I wish to dream again...
smillaraaq spune:
Ete, Radu asta ce fraier!
Chiar asa, le prosteste pe toate cu aceeasi poveste ... si pe urma il lasa pe Vasile sa le duca la gara?!?!?!
Pai le duceam io, nene, sa stiu o treaba, nu?
Mai vreau o povesteee!!!
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
cl spune:
Si mie mi se pare ca a terminat cam repede ultimile doua episoade (ca sa scape de noi, sa n-o mai presam ).
Smillaraaq, . Numai ca mai adauga un divort la activ. Bine c-a fost vandut conacul .
Deci, e reala povestea?
Si eu mai vreau povestiri (daca se poate si atunci cand ai timp).
,
Claudia
Witchie spune:
Da, da, vasile acela strica totul de fiecare data, trebuia concediat. Pacat, Radu era dragutz in nebunia lui. Mie mi-a placut povestea si as mai citi si altaceva. Asteptam cu interes, mai ales ca nu prea putem durmi zilele astea.
Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal