imi suna urechile! nu mai pot!!!

imi suna urechile! nu mai pot!!! | Autor: april

Link direct la acest mesaj

De o jumatate de an ma confrunt du dureri acute de urechi si un bazait permanent. Adica imi suna urechile. Cel mai greu e noaptea cand, fiind liniste, bazaitul il simt mai intens. Am fost la ORL-ist si mi-a spus ca am o otita externa bilaterala.
Mi-a dat antibiotic 5 zile (oxacilina), picaturi cu Ciplox si tablete de Betaserc - 1 luna. Nu s-a ameliorat deloc. Inca ma doare inauntru si imi suna. Nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac.
Poate cineva s-a confruntat cu aceasta problema.
Vreau si eu pareri.

April & Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

April, am experimentat si eu senzatia cu sunatul urechilor, e extrem de neplacuta si, dupa ce mi s-a pus diagnosticul de otita medie, am facut un tratament cu antibiotic(amoxicilina) timp de 10 (zece!) zile, plus picaturi de urechi si un antiinflamator( am ales voltaren retard ca sa pot continua alaptatul). Dupa 5 zile de la inceperea tratamentului m-am dus din nou la orl-ist, durerile trecusera, dar tiuitul nu si mi-a spus ca nu sunt complet vindecata si sa continui tratamentul. Acum sunt aproape bine, zic aproape pt. ca din cand in cand imi aud vocea de parca as avea un difuzor in ureche.
Cred ca nu esti vindecata si ti-as recomanda sa ceri parerea unui alt orl-ist, nu te mai du la cel la care ai fost prima data. Din ce am mai citit eu despre aceasta afectiune, sunt necesare 7-10 zile de tratament pt. vindecare. Sanatate!

Mergi la inceput