Neveste de Admin/IT/IS

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

"Mergeau pe sina de cale ferata 3 betivani:
-Aualeu ce de scari in blocul asta...
-Si ce rece e balustrada...
-Ia sssst, ia-uzi, vine si liftul... "

SORINUSHU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by SORINUSHU

anda141 fac oriunde , dar cum?si pe urma cum "il pun" aici?
pls spuneti-mi si mie dc stiti

SORINUSHU

iti faci album pe www.webshots.com si dupa aia pui linkul la semnatura.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

saru'mana mult gabitzica !! am inceput deja "demersurile", mai trebuie doar sa primesc mailul lor si pe urma sa incarc pozele

SORINUSHU

Mergi la inceput

uraaa, sper ca am reusit. teoretic ar trebui sa-mi apara adresa unde sunt pozele la semnatura, hihi
va pupicesc
si multzam de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Sorinushu, ti-am vazut pozele. Ai fost frumoasa mireasa. Iti statea bine si cu parul lung.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

saru'mana; mie mi-a parut rau ca a fost numai o zi
mmm cu parul e poveste... a trebuit sa ma tund...ca nu renuntzam io la "coama" mea de "deaia"...mi s-a ars rau (am vrut sa trec de la roscat la ceva...aluna-blond; deci l-am oxigenat.BAD THING TO DO!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sorinushu, hai ca pana la urma ai reusit cu pozele!! Le-am si vazut, sunteti niste frumosi!!!
Da, eu sunt Monica, asa ma cheama, de fapt, intr-adevar sotul meu e mai blond si copilu'a iesit ca el. Eu speram sa iasa brunet ca mine si cu ochi albastrii , da....de!!!Asta e!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

mai ce sorinushu fromosel avem aici!
asa e, si eu ma uit cu nostalgie la poze si mai ales la rochia de mireasa-care nu ma mai incape si ce fain ar fi fost sa dureze mai mult

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Hop si eu sotie de IT..... Ma primiti in gasca voastra?

Nu stiu cum e la voi dar eu uneori imi pierd rabdarea. Dupa ce ca ajunge acasa cel mult la ora 20-21, mai lucreaza si acasa pana dupa ora 1,00!!!!
Mai nou discutam mai mult pe messenger decat acasa.
Despre glume si pagini haioase normal ca-mi umple si mie casuta de email.

Una peste alta ma cam sperie perspectiva, mai ales ca intr-o luna ne inmultim, adica o sa avem o fetita (pe care sincer nu stiu cand am facut-o, probabil vinovat e vreun virus de pe net!!hahahaha) si tare mi-e teama ca o sa intrebe intr-o buna zi cine e nenea ala care sta cu nasul in calculator.
Voi cum va descurcati?

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Corneliaa... eu inca nu am un pitic si nici nu e inplan,iar de "descurcat" m-am descurcat cnd am acceptat situatia, am luat-o ca pe o realitate, si am astepatat sa se termine; s-a terminat cnd nu a mai lucrat acolo...dar o s-o ia de la capat i lata parte, insa acum e constient ca aia nu e viatza de "familist" Macar atit am reusit, sa nu i se para normal sa nu stea cu mine, sau sa nu aiba "viatza conjugala" cu tot ce implica asta : si altele
Fetelor va multumesc pentru aprecieri

va pupicesc si va urez o zi buna ( la mine e zi de salariu )

si unul scurt : "peste dezmatzat"=fara matze

Mergi la inceput