Vreau sa-mi schimb nick-ul!!!

Vreau sa-mi schimb nick-ul!!! | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

M-am hotarat, nu-l mai suport!!! Nu ma reprezinta, nu inseamna nimic pentru mine, a ajuns sa ma enerveze la culme.
De ce l-am ales? Am ales pur si simplu un nume din miile de nume nestiind ca o sa scriu vreodata pe acest forum, nu prea ma intereseau forumurile. Daca stiam ca o sa ajung sa nu pot sa stau fara voi, probabil m-as fi gandit si eu la ceva.
In fine, deci cum fac sa-l schimb dar sa-mi pastrez totusi numarul de emsaje, sa se vada ca nu sunt incepatoare, totusi (adica sa nu o iau de la capat)!! Va roooog,ajutati-ma!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Numai Admin poate sa faca schimbarea, mai stai cateva zile si iei legatura cu el dupa ce se intoarce din Romania

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

si eu vreau!!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu vreau sa imi sterg 27 de la nick.
plizzzz

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank"> Alvaro Daniel web1 -www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- Poze recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va rog sa imi tranmiteti privat nickname-ul actual (desi am sa il vad oricum) si noul nick name dorit alaturat cu rezerva ca acest nou nick name sa nu mai existe. Se va face o lista care se va trimite tehnic discutand, catre admin.

Multumesc.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput