Diana ar bea tot timpul suc de portocale, amestecat su gref sau mandarine sau lamaie.
Nu stiu cat e bine sa bea pe zi?
ea bea cam 150 ml.
voi cat le dati?
Dana si Diana-Maria
Dana , Lui Ilinca ii dau cam 150-200ml suc /zi.Portocala doar nu pot sa-i dau ca-i merge burtica asa ca eA bea combinatia:portocala, morcov, mar+ sau-strugure alb daca gasim!
Raluca si Ilinca
Si Simona bea tot 200ml suc de portocala sau minole pe zi.Ii place la nebunie,cred ca ar bea si 300ml/zi.Eu asta vara cand era cald ii dadeam cam 300ml suc de portocala.A mea nu bea decat suc de portocala ,nu vrea de mere sau alte fructe.La un moment-dat dr.mi-a spus ca-i dau prea mult dar de ce sa nu-i dau,are vitamine si-i face si pofta de mancare.
Va pup,
gabi si Simonica
Daniela,dar in rest Diana are pofta de mincare dupa ce bea atita suc de "cala"(cum spune Darian la portocala) ?
Daca are in continuare pofta de mincare,atunci nu e nici o problema,dar daca nu prea mai maninca normal ci mai mult bea,atunci ar trebui sa-i dai mai putin suc!
Chestia asta mi-a spus-o acum 3 zile pediatrul lui Dari,cind i-am spus ca nu prea are pofta de mincare!
Prima intrebare a fost,daca bea apa sau sucuri?
I-am spus ca bea sucuri multe!
Iar el mi-a spus ca nu e de mirare,ca-si umple burtica cu sucuri si nu-i mai este foame !!!
***Alba***
Eu nu stiu cit suc intra intr-o portocala,pentru ca Mihnea papa toata portocala.Ii place la nebunie si ar minca si doua portocale odata.Sint zile cind maninca chiar o portocala si jumate'.Cristina si Mihnea