Diana ar bea tot timpul suc de portocale, amestecat su gref sau mandarine sau lamaie.
 Diana ar bea tot timpul suc de portocale, amestecat su gref sau mandarine sau lamaie.
Nu stiu cat e bine sa bea pe zi?
ea bea cam 150 ml.
voi cat le dati? Dana si Diana-Maria
 Dana si Diana-Maria  

Raluca spune:
Raluca spune: Dana , Lui Ilinca ii dau cam 150-200ml suc /zi.Portocala doar nu pot sa-i dau ca-i merge burtica asa ca eA bea combinatia:portocala, morcov, mar+ sau-strugure alb daca gasim!
Raluca si Ilinca

gabid spune:
gabid spune: Si Simona bea tot 200ml suc de portocala sau minole pe zi.Ii place la nebunie,cred ca ar bea si 300ml/zi.Eu asta vara cand era cald ii dadeam cam 300ml suc de portocala.A mea nu bea decat suc de portocala ,nu vrea de mere sau alte fructe.La un moment-dat dr.mi-a spus ca-i dau prea mult dar de ce sa nu-i dau,are vitamine si-i face si pofta de mancare.
Va pup,
gabi si Simonica

alba spune:
alba spune: Daniela,dar in rest Diana are pofta de mincare dupa ce bea atita suc de "cala"(cum spune Darian la portocala) ?
Daca are in continuare pofta de mincare,atunci nu e nici o problema,dar daca nu prea mai maninca normal ci mai mult bea,atunci ar trebui sa-i dai mai putin suc!
Chestia asta mi-a spus-o acum 3 zile pediatrul lui Dari,cind i-am spus ca nu prea are pofta de mincare!
Prima intrebare a fost,daca bea apa sau sucuri?
I-am spus ca bea sucuri multe!
Iar el mi-a spus ca nu e de mirare,ca-si umple burtica cu sucuri si nu-i mai este foame  !!!
!!!
***Alba***

palmyrah2002 spune:
palmyrah2002 spune:Eu nu stiu cit suc intra intr-o portocala,pentru ca Mihnea papa toata portocala.Ii place la nebunie si ar minca si doua portocale odata.Sint zile cind maninca chiar o portocala si jumate'.Cristina si Mihnea