Cum mananca bebeii vostri? Adica in ce pozitie? Fetele mele au fiecare scaunelul ei inalt, dar de un timp incoace Ioana se ridica in picioare in scaunel, se suceste, se bataie si face tot felul de scheme. Si mananca in acelasi timp. Daca o asez la loc, sta un pic si se ridica iar. Noroc ca Maria este cuminte si nu se ridica si ea, desi ar cam vrea ca o vede pe sora-sa. E nebunie, mai ales daca trebuie sa le dau singura sa manance. De mancat mananca bine, nu asta-i problema, dar ma ameteste si nu sunt de acord sa faca alte prostii cand mananca. Sunt de parere ca trebuie sa stea linistita si sa fie atenta la ce face.
Toate bune!
O, Camelia la noi e jale.Mananca doar in fata TV-ului de preferinta Atomic, in mana trebuie sa aiba tot timpul o jucarie ceva..care sa-i distraga atentia de la faptul ca mananca!Daca anu are nimic care sa-i distraga atentia de suceste, se ridica, vrea sa plece....n-are rabdare del;oc in timpul mesei!
Raluca si Ilinca
nu prea avem sanse sa stea locului cand mananca, deci inca nu folosim scaunelul pt bb, ci mancam mai mult stand in pat, in pozitie inclinata sau in poponet; in plus, ca sa nu se scalde in castronul de mancare, primeste si ea unul identic (gol) si o alta lingurita, iar uneori mai are in apropiere si o jucarie.
pofta buna!
Daniela si bb Anda
Cami,
si Diana mea face exact ca Ioana ta, mai nou se ridica in scaunel si daca e legata. nu stiu ce sa mai fac.
Dana si Diana-Maria