A murit Teo Peter-Compact
Raspunsuri - Pagina 9
adusca spune:
liris
s-a discutat pe forum de doamna Paunescu si lumea a fost la fel de revoltata, nedreptatea e la fel de mare in ambele cazuri.
cu o singura diferenta, prima a fost declarata vinovata iar familia poate deschide proces civil pt daune materiale, insa americanul e decarat nevinovat pt moartea artistului.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
cataghe spune:
Mai da' doamna Paunescu o fost beata la volan?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
adusca spune:
n-o fost beata, insa nu avea 40km/h cum avea serjentu.
io cre'ca Jeep'ul ala nu poate merge cu atat decat daca e impins, de aia saracu' e nevinovat
fetele de pe DC
cataghe spune:
quote:
Originally posted by adusca
n-o fost beata, insa nu avea 40km/h cum avea serjentu.
io cre'ca Jeep'ul ala nu poate merge cu atat decat daca e impins, de aia saracu' e nevinovat
fetele de pe DC
aha
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
liris spune:
deci, dc inteleg eu bine, justitia romana este aspra, iar justitia americana blinda ca o zi de primavara.
pai cam asta e la noi:
"Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea au decis sa faca apel in cazul sentintei date in procesul Carmen Paunescu, sotia senatorului Adrian Paunescu. Ei nu accepta faptul ca femeia, care a comis un accident rutier in urma caruia au murit trei persoane, iar o alta a fost grav ranita, a scapat doar cu o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare. „O asemenea pedeapsa blanda ar putea crea un precedent periculos si avocatii ar putea invoca acest caz pentru a cere si in alte cazuri pedepse asemanatoare”, afirma procurorii valceni care considera ca, pentru o asemenea fapta, ar fi trebuit sa fie aplicata o pedeapsa cu executare. „Noi am declarat apel impotriva sentintei”, ne-a declarat Cerasela Ungureanu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea. " (Ev Zilei , Nov 2005)
vi se pare fair?! familia aia ... cine deschide proces impotriva unui paunescu?! sa fim seriosi.
noi ne revoltam acum ca a fost gasit nevinovat doar, nu ?! ca de altfel inteleg ca niste inchisoare va face(macar vreo 2 ani si nu cu suspendare ca pauneasca ). dar ne doare "principiul" ptr care va face inchisoarea ... asta e, de cite ori apare un american in peisaj, devine o chestiune politica si se scoala mindria nationala in romani. mindrie care nu misca in front cind romanilor li se petrec toate abuzurile right behind their noise, ca sa folosesc limba dusmanului. si azi , uitindu-ma eu asa la tvr la stiri , am vazut cum au inceput cu stirea asta , iar nastase care ramine in functii , si suge ce a mai ramas de supt si e bine merci a fost stirea a treia- a patra ... iar procesele pe care statul roman le pierde la CEDO , sunt platite din banii statului (recte contribuabilul), oamenii legii nu au fost niciodata trasi la raspundere ptr mizeriile de concluzii la care au ajuns, de si-au gasit oamenii dreptatea la Stasbourg ... mey, ce sa va mai explic eu despre justitia romaneasca, ca doar stiti. e sublima, dar corupta si partiala cu desavirsire.
pina una alta, prin State mai auzi de cite un faimos sau om oarecare care este judecat, pedepsit. asta nu se intimpla in Ro. io una nu am auzit de nici un nume sonor: fie el becali, nastase sau mazare, intrind la puscarie ...
da, si nici nu vreau sa-mi imaginez cum a sunat stirea asta la antena 1 ... pe ce muzica de fond , cu ce imagini, cu ce comentarii . ptr ca se stie, mai mult venin ca la trustul lui voiculescu nu gasesti ...
mate spune:
Acum au anuntat la TVR1 la stiri,a fost gasit nevinovat,juriul a fost convins ca Teo Peter nu era in masina cand a murit.Sergentul s-a ales cu o mustrare scrisa,BRAVO justitia americana,nu inteleg paralela si legatura cu cazul Paunescusau daca la noi ca la nimeni...atunci de ce nu si in " cea mai democratica tara"...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Cine da din coate...departe ajunge...
korinna spune:
Orice s-ar zice ..este o baiate de joc!Cica Teo Peter nu a murit din cauza accidentului....cum naiba nu a murit din cauza accidentului?Atunci cred ca masina s-a contorsionat de frica gipanului!Si el a murit de....de.... degeaba.Na!
Este o bataie de joc a Justitiei Americane la adresa noastra..a tuturor romanilor!Sa nu uitam cazurile in care soldatii americani au violat femei in diferite tari..si tot asa nu au patit absolut nimik!
Dar de....cand esti mik si nacajit si mana altora ..asta e..trebuie sa accepti situatiile date!
Iar cand esti ditamai elefantu'..chiar nu te intereseaza parerea iepurasului!
Referitor la cazul Paunescu e la fel de condamnat!Nu gasesc nici o paralela intre cele doua..decat ca in ambele s-au facut mari nedreptati.
nematics spune:
Liris,
te rog mult precizeaza la care 'voi' te referi, daca vrei sa ai un dialog aici.
Cit despre subiecte deschise despre accidente in RO, de ce nu cauti in arhiva? Ca sunt destule.
Vrei sa deschid eu unul? Am s-o fac, cind voi afla verdictul in procesul soferului beat care l-a ucis pe sotul meu, in Romania.
liris spune:
am fost foarte clara la care "voi" ma refer. citeste mai sus.
legatura eu o vad asa: noi stim deja ca olandezul-american este vinovat, ramine ca justitia sa spuna acelasi lucru. se spune aici ca justitia americana sucks. si eu zic ca justitia romana sucks si mai tare (dind exemplul paunescu). justitia romana nici macar pe iliescu nu l-a gasit vinovat ptr nimic din ceea ce a facut in ultimii 16 ani ... nici stanculescu ... nici un criminal nu a fost bagat in puscarie, nici un tortionar comunist, nimeni, chiar www.expres.ro/dezvaluiri/?news_id=210409" target="_blank"> mai mult (asa ca un exemplu).
eu sper ca mizerabilul asta sa faca puscarie in final, indiferent de capul de acuzare ptr care e gasit vinovat.
nematics spune:
Liris, fii draguta si specifica numele; nu de alta dar nu e clar de loc. Eu de pilda nu ma simt nici pro si nici impotriva americanilor, daca la mine te refereai. Si asa cum bine spun fetele mai sus aici nu e vorba de cazul Paunescu, unde de bine de rau justitia romana a gasit-o vinovata si i-a dat pedeapsa cu suspendare; e vorba de un caz uluitor in care justitia americana a demonstrat negru pe alb ca mortul n-a murit si adulterul declarat de ambele parti (si el si ea) de fapt n-a avut loc.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"