A murit Teo Peter-Compact
Raspunsuri - Pagina 8
smillaraaq spune:
Am vazut si eu la stiri ca amandoi ar fi avut in jur de 40 km/ora, ceea ce mi se pare imposibil. Au facut publice niste concluzii ale anchetei pe la sfarsitul lui decembrie, din pacate nu mai stiu pe ce post am vazut.
Se musamalizeaza, e clar. Daca stau sa ma gandesc, nici Carmen Paunescu n-a patit nimic, si doar a omorat o familie intreaga ...
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
liris spune:
cunoscind anumite sentimente anti-americane pe aici, sentimente care dupa parerea mea se transforma intr-o judecare incorecta a justitiei americane... si acele voci anti-americane evident nu se ridica, din cite vad si impotriva absurditatii justitiei romanesti, avem totusi www.ziare.com/?ziare=details&a_id=403" target="_blank">aici dovada , ca nu o fi sistemul perfect dar merge muuuuuuuuuuuult mai bine ca la noi.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Andrada spune:
"VanGoethem risca sa fie decazut din grad si sa faca 14 ani de puscarie militara daca va fi gasit vinovat si va primi pedeapsa maxima""
Si daca nu i-o repereaza curtea martiala americana i-o repereaza Teofil care cica ar putea sa ceara oarece despagubiri in stil american fireste...
A
liris spune:
cam www.expres.ro/eveniment/?news_id=202329" target="_blank"> asta este justitia romaneasca pe care atita v-o doriti.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Darria
Verdict: NEVINOVAT(am vazut pe Antena 1) pt. uciderea lui Teo Peter.
Intr-adevar,si eu am vazut in seara asta,nu-mi vine sa cred ca scapa!
ocebine spune:
Nu este in totalitate nevinovat...este inca pasibil de inchisoare pe 10 ani plus pierderea beneficiilor acumulate (pensie, medicale, etc).
Cristopher VanGoethem a fost judecat de catre Curtea Martiala (formata din 7 persoane)...
Parca madam Nastase e libera...si multi altii......nu neaparat americani....
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
adusca spune:
Practic, Christopher VanGoethem, in varsta de 32 de ani, a fost absolvit de cele mai serioase acuzatii in cazul Teo Peter, anume omor din culpa si adulter. In schimb, el a fost gasit vinovat pentru declaratii false si pentru obstructionarea justitiei, relateaza Associated Press. Doar pentru aceste greseli va plati americanul.
www.jurnalul.ro/articol_45164/stupefactie_in_cazul_teo_peter_puscasul_maringasit_nevinovat_.html br / " target="_blank">tot articolul
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
nematics spune:
si asta e justitia americana!
avocatul apararii a spus ca nu se poate proba 100% ca Teo Peter a murit in masina!!!
Si-atunci l-au achitat din lipsa de probe, pentru ca acuzarea nu s-a obosit (de ce oare?) sa-i intervieveze pe aia care i-au descarcerat cind s-a produs accidentul!!!
liris spune:
voi cele mai revoltate, sunteti la fel de revoltate cind e vorba de faptul ca madame Paunescu nu face nici un an de puscarie si a omorit o intreaga familie?
sunteti oribite de anti-americanism incit nu va vad sa deschideti un subiect despre cit nu respecta romanii regulile de circulatie si tot ce se intimpla ca urmare (oameni calcati pe trecerile de pietoni, pe trotuare, accidente fara faptasi s.a.m.d). asta nu va revolta deloc... desigur.
voi aveti tonul: toti americanii vin sa ne omoare pe noi in Ro, de fapt e un caz punctual, care sper din tot sufletul sa nu ramina nepedepsit. procesul acestui netrebnic nu s-a sfirsit, si probabil ca ceva inchisoare va face. sper. si nu va imbatati cu apa rece, tot asa ar fi facut si Franta si Anglia si Spania, si-ar fi luat "omu" acasa si l-ar fi judecat dupa legile proprii.