A murit Teo Peter-Compact
Raspunsuri - Pagina 10
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Nu este in totalitate nevinovat...este inca pasibil de inchisoare pe 10 ani plus pierderea beneficiilor acumulate (pensie, medicale, etc).
Cristopher VanGoethem a fost judecat de catre Curtea Martiala (formata din 7 persoane)...
Parca madam Nastase e libera...si multi altii......nu neaparat americani....
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Se dau 10 ani pentru adulter ?
liris spune:
tocmai am aflat ca tribunalul militar l-a "scos" in final pe olandezul-american, cu o mustrare scrisa.
imi retrag TOATE cuvintele frumoase la adresa justitiei americane!
Guestus spune:
Yo pun pariu ca soldatul american are mari sanse sa primeasca si despagubiri de la taximetrist sau statul roman.
nematics spune:
Guestus,
referitor la adulter: l-au scos nevinovat intrucit, desi el a marturisit ca a avut relatii cu ea si ea a marturisit ca a avut relatii cu el, justitia a considerat ca declaratiile nu sunt valabile!!!
Asta deoarece (dupa parerea juratilor/procurorilor) ea a dat 4 declaratii care sunt contradictorii cind vine vorba de detalii si el a obstructionat justitia dind-o pe-a cincea!
Drept care el a fost "mustrat in scris".
La proces au depus marturie, cu lacrimi in ochi, induiosind juratii, cele doua personaje feminine - sotia si amanta, care au aratat ce om de isprava este si ce groaznic ar fi pentru armata sa piarda un asa tata si om de incredere.
Urmeaza, asa cum ai intuit, ca puscasul sa ceara despagubiri statului roman/presei din ro/mortului pentru calomnie!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
korinna spune:
quote:
Originally posted by nematics
e vorba de un caz uluitor in care justitia americana a demonstrat negru pe alb ca mortul n-a murit si adulterul declarat de ambele parti (si el si ea) de fapt n-a avut loc.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
CATA DREPTATE AI!!!!!
korinna spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Yo pun pariu ca soldatul american are mari sanse sa primeasca si despagubiri de la taximetrist sau statul roman.
ma...e de ras.....dar pe bune de nu se poate intampla!!!
Nici nu ma asteptam sa fie alt verdict..el in tara lui sa-l condamne ca a omorat un amarat de roman!
ellej spune:
Mi-am adus aminte, citind diverse acuze (fondate) la adresa Romaniei, despre Teo Peter si 'pedeapsa' primita de ucigasul sau. Si am mai cautat informatii pe net, sperand ca poate mai exista vreun recurs, ceva care sa ne faca sa speram ca intr-o buna zi se va face dreptate. Insa cred ca toti au uitat de el si de faptul ca ucigasul lui e bine merci, doar mustrat parinteste de superiori.
Am gasit pe un blog aceasta relatare a fatelor care mi s-a parut extrem de corecta: http://romerican.com/2006/02/25/international-hypocrisy-in-fatalities/
Probabil ca nimic nu se va schimba, dar atata nedreptate n-ar trebui uitata asa usor.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.