Mamici din Canada (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Multumesc mult, Emilly
Sa stii ca nu am vazut nici eu soia de care spui. Si eu foloseam acasa in post.

Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Emilly,am sa ma uit in ziar, dar ma gandeam ca poate cineva imi poate recomanda ceva in care sa am incredere. Sunt cam closca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Nu codritu, e normal sa vrei pe cineva de increde pentru puiul tau, mai ales ca daca imi aduc bine aminte in curind o sa incepi serviciu, asa-i??si eu daca ar trebui sa-mi las gaza cu cineva mi-ar trebui mult timp sa aleg persoana, locul potrivit.Eu am mare noroc cu verisoara mea care are gradinita deschisa dar cum ti-am mai zis e in Cote des neiges.
Succes in cautarea unei bone sau garderii!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

E greu cu garderia, eu am stat cu bebele 3 luni pana cand am gasit ceva in mediul familial. Ideea este ca degeaba gasesti anunt, poti fi refuzat, iti trebuie o recomandare de la cineva. Cand te prezinta cineva e cu totul altfel pusa problema.

Mergi la inceput

Stiam ca e greu sa gasesti o gradinita si sunt liste la care astepti si ani de zile, dar am crezut ca cele in mediu familial sunt mai accesibile. O bona cat costa? Se plateste pe ora sau pe zi?
Oare de ce lipsa asta de locuri la gradinite? Sunt asa de multi copii sau care ar fi explicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by clau07

La multi Ani !
Buna Mia, si eu sunt in cautare de garderie dar in Saint-Laurent, aproape de Place-Vertu. M-am inscris de asta vara pe liste de asteptare la mai multe garderii si deocamdata nu m-a sunat nimeni.
Nu am mai intrat de mult pe aici. Am vazut pe prima pagina lista cu mamici. Emily, te rog sa o treci pe Alexandra in dreptul meu ( vad ca tu ai scirs lista). Merci mult.

Buna Clau,
acum am vazut postarea ta, si eu sunt in St.Laurent, fiul meu merge la o gradinita linga Du College, daca nu ti se pare prea departe iti recomand sa incerci, mai sunt copii romani, eu sunt multumita de conditiile de acolo; directorul- un italian simpatic- va gasi un loc si copilului tau, sunt sigura, daca vei vorbi cu el personal, si nu cu altcineva;

uite nr. 514-747-5438
director Mirco Alessi
garderie este Mini&Miki

bafta,

Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

quote:
Eu am mare noroc cu verisoara mea care are gradinita deschisa dar cum ti-am mai zis e in Cote des neiges.

Nu mai are vre-un loc disponibil?in CDN caut si eu garderie!Please!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Mia o sa o intreb si daca mai are ceva disponibil te anunt.Oricum locurile vor fi valabile din august-septembrie.
Numai bine!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Pentru mine nu are nimeni nimic?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by codritu

Pentru mine nu are nimeni nimic?

N-ai nici o veste de pe la garderiile pe unde l-ai inscris pe bb?
Cind incepi serviciul?

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput