Mamici din Canada (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Caut garderie in Montreal,stau in Place Decelles.Luca are 3 ani.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Anneliese,
Cum zice si Mia, aduceti tot ce puteti. A, si nu faceti ca mine care mi-am lasat haine aproape noi acasa, ca imi inchipuiam eu ca aici lumea umbla super-bine imbracata. Aduceti-va canadiane groase cu gluga, carucior pentru copil, vase, nu veniti cu biblioteca de carti tehnice (ca multi dintre noi). Si in general, tot ce va trebuie ca macar pentru primele luni sa nu trebuiasca sa cumparati prea multe. Eu de exemplu cand am venit, atat de isteata am fost ca nu mi-am adus o cana sau o farfurie. Noroc ca mama m-a batut la cap sa-mi iau tacamuri si o oala.
In Toronto (am inteles ca aici veniti), gradinita pentru un copil de 1 an si 3 luni costa minim 800 (vorbesc de day-care nu family day-care). Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-si gaseasca intai unul din voi serviciu, si pe urma o chemati si pe bunica. Pe de alta parte, daca aveti meserii care stiti ca se cauta si sansele sa va angajati repede sunt mari, ar fi bine s-o aduceti pe bunica, pentru ca primele luni la gradinita inseamna zile intregi in care copilul poate fi bolnav si fiind noi angajati n-o sa prea va vina sa va luati zile libere.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Buna,
Am si eu nevoie de ajutor! Stau in zona Sheppard/ Don Mills si vreau sa ma mut la 3 bdrm tot prin zona asta. Daca locuiti prin zona, poate imi dati si mie o sugestie, un bloc curat fara gandaci, fara mirosuri...
Multam' anticipat.

Mergi la inceput

Apropos de Garederie!Ca n-am gasit inca,mai stie cineva ceva?
Vad ca nu mai scrie nici o Mamica din Canada...Si m-am gindit sa aduc subiectul pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

La multi Ani !
Buna Mia, si eu sunt in cautare de garderie dar in Saint-Laurent, aproape de Place-Vertu. M-am inscris de asta vara pe liste de asteptare la mai multe garderii si deocamdata nu m-a sunat nimeni.
Nu am mai intrat de mult pe aici. Am vazut pe prima pagina lista cu mamici. Emily, te rog sa o treci pe Alexandra in dreptul meu ( vad ca tu ai scirs lista). Merci mult.

Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Claudia am trecut-o pe Alexandra in dreptul mamicii ei

Fetelor, voi ati gasit prin Montreal soia ca cea de acasa?ma refer la cea care imita snitelele, sau macinata sau cuburi.Tare imi mai placea sa-mi fac in Ro snitele din soia sau piftelute din soia.Aici am gasit doar tofu ca o brinza, bunicel cei drept, dar soia...

Multumesc!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Multumesc Mia si Cricor, nu mi-am imaginat ca este ca de scump day-care. Avem intr-adevar o bunicuta disponibila dar ma gindeam ca nu vom putea sa-i facem chemare asa de repede. Eu intentionam de fapt sa merg prima si apoi, cind voi gasi apartament sa vina si sotul cu giza Ana. am un patut rabatabil, chiar si acela sa-l aduc?

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zic de patut ca mai gasessti de dat sau poate prinzi niste reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetelor am si eu o problema, trebuie sa merg la dentist si nu am cu cine sa il las pe bb. Voi cum procedati? Stiti cumva o bona in care pot avea incredere? Eu stau in Pierrefonds.
Legat de gradinite Mia, nu pot sa te ajut ca si eu sunt in cautare, dar in alta zona. L-am inscris pe bb, dar nu am primit nici un raspuns. Fetele care stau in West Island stiti vreo gradinita in mediu familial in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

codritu incearca in presa care vine duminica si joi.Exista un ziar publicitar, nu mai stiu cum ii zice, si am vazut de citeva ori anunturi cu gradi in mediu familial cu 7$/zi aici in Pierrefonds.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput