Mamici din Canada (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Urez si un AN NOU PLIN DE BUCURII SI SATISFACTII
iar la copilasii vostri multa sanatate ca-i mai buna decit toate.

Va pup fetelor si va doresc

[b]LA MULTI ANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

DECI....Cum ati petrecut primul Craciun in Canada?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monat spune:

Si eu sunt la capitolul "Primul Craciun" in Canada. Pot sa spun ca a fost ciudat sentimentul de departe de tara, familie si prieteni.

Totusi a fost foarte bine ca am fost in vizite cu piticot dupa noi asa ca nu ne-am simtit chiar singuri.

Sentimentul asta ma caracterizeaza de cand am venit (8 luni) mai ales ca si eu am venit gravida si deci nu am apucat sa intru intr-un job si sa am activitatede tipul celei de acasa.
Eu stau in Toronto in zona St Clair-Young, este cineva relativ aproape de zona?
M-ati ajuta foarte mult daca aveti idee despre blocuri unde se mai gasesc romani in zona asta oarecum (poate fi chiar si un pic mai departe). Ma intreseaza si in ideea de a gasi eventuali parinti cu copii mici, bunici pt viitorul apropiat.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si noi tot la primul Craciun canadian! A fost frumos, mai bine decat primul Paste cand ne-au lipsit multe (atat rudele si prietenii din Romania, cat si o masa pe care sa mancam :)- dar cu masa s-a rezolvat pana la urma).
Acum am avut prieteni in vizita, in mai multe reprize, am cantat colinde, ne-am bucurat de brad, iar la vederea fetitei desfacand cadouri sub brad am simtit ca nu ne mai lipseste nimic.

Va doresc tuturor un an nou bun de tot, sanatate si adaptare usoara in continuare.

Pentru cei din zona Toronto, am auzit de o expozitie Modigliani la Art Gallery. Daca sunteti interesati, aici am gasit mai multe amanunte:
http://www.absolutearts.com/artsnews/2004/11/01/32494.html

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea Canada spune:

Dragelor...fiind la primul Craciun in Canada si eu m-am simtit ciudat, fara colindatori.Dar am pregatit si eu o masa traditionala de Craciun, cu mancare romaneasca, am facut brad si toata lumea a incercat sa se simta bine;am avut si am fost si noi musafiri si uite ca a trecut destul de bine.La noapte e Revelionul si vom vedea ce facem, ne gandeam la un party, dar mi-e ca ne arunca vecinii de la etaj...vorba cumnatului..facem party cu casti.Stefan , baietelul a fost chiar foarte fericit ca a avut brad si a venit Moasul cu multe multe cadouri si cand ii vezi bucuria lui tzaca...iti trec toate gandurile si dorurile.
Eu va urez tuturor La multi ani!!!!!! si fericiti si sanatosi!!!
Andreea si Stefan zis Rontzaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea Canada spune:

Laura, ai un PM de la mine!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

La Multi ani! mamicilor din canada.Sanatate fericire si implinirea tuturor dorintelor.Un an plin de prosperitate.

Cu Ioana 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

La multi ani, Canada! Happy New Year, Canada! Bonne Annee, Canada!
Sanatate, noroc, fericire, vise devenite realitate, rabdare, putere de a trece peste adversitati!
La multi ani, Canada! Happy New Year, Canada! Bonne Annee, Canada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Sarbatori fericite tuturor si sa ne bucuram de copiii nostri! Sunt o mamica din Cluj care se pregateste sa plece (am luat interviul pt. Quebec si asteptam CSQ) spre Toronto mai inspre toamna. Fetita mea va avea atunci 1 an si 3 luni si ma intreb ce posibilitati sunt pentru ca mamica sa lucreze. Trebuie sa o ducem si pe buni cu noi? De asemenea, as vrea sa va intreb ce lucruri trebuie sa ducem cu noi din Ro? Va multumesc si va urez sanatate voua si bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

De toate sa va luati cu voi,noi am regretat ca nu ne-am adus perdele,care nici nu erau grele,dar nimeni nu ne-a spus.
FELICITARI!
Eu mi-am carat si farfurii de Arcopal,pilote,lenjerie de pat(ca nou-venit mi se pare scumpa lenjeria de pat),cratita de teflon,etc.Tot ce e de calitate merita adus,si e bun ca nu mai dai banii aici pe toate,economisesti si iti iei de ex masina,electrocasnice ,pe care oricum nu le poti aduce din Rom.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput