Mamici de ianuarie - februarie (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, ce fel de dureri sunt insuportabile? Eu nu am nimic in afara de o vaga senzatie de durere de ciclu.
Burta e jos, dar cam atat.
La capitolul insomnii intru si eu in club.

Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

'Neata!
Gata, am si eu net! S-a terminat (aproape) cu varuitul la noi in casa.

Crinuta, acum inteleg eu de ce nu-mi rasp. nimeni pe fix acasa. Abia astept sa te trezesti sa-ti dau un tel. O sa-l vezi pe frumuselul de Rayan...

Amaya, ce bine ca-ti aud "glasciorul"... Si eu de pe 1 sunt in concediu prenatal...M-au tabarat doctorii...

Se pare ca de Revelion micuta noastra va fi printre noi...
Am fost vineri la Iosup iar micuta a luat intr-o sapt. doar 30 de grame (1730g). Ieri am fost la Elias si dr. Tutunaru a spus ca intre Craciun si Rev. o scoate pe gagalice... Sper ca totul sa fie bine si ea sa mai reziste 3 saptamani...
Mi-au facut o monitorizare si moasele mi s-au parut in regula...
Cel mai mult insa mi-a placut ONESTITATEA dr. Tutunaru. Ne-a zis direct cu ce ne confruntam- viata lui bebe. Este f. imp. ca dr. sa fie sincer cu tine... De asemenea, a incercat sa faca tot felul de glume cu noi...Doamne-Ajuta!

Multa sanatate!

pupici

Lali, ce faci?

simona, 33 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, Rayan e un grasunel, dar ar fi bine sa mai stea putin in burtica (parerea mea, nu te supara). Pana la urma cum nasti?
Shobo, condoleante pentru bunica sotului. Ai grija sa nu te afecteze prea mult.
Fetelor, mai ia cineva calciu? Mie mi-a dat medicul sa iau ca ma dor picoarele ingrozitor. Si contractii am multeee. Sper sa nasc totusi dupa Crinuta
Delia, Rachel era binisor. Sta mereu in pat ca are contractii dureroase si se roaga sa fie bine copilasul.
pupici

Mergi la inceput

Gabiu, tu stii ca ecograful mai da erori la greutate.
Daca ai atat de multe contractii nu lua mult calciu. Mie mi-a dat Nayel sa iau Materna care are si calciu.
Tu gandeste-te ca la 37 de saptamani implinite esti la termen, deci nu iti fa griji.
Eu dupa lipsa de contractii nu prea vad sa se grabeasca Rayan.
In ceea ce priveste miscarile, azi e iar lenes, dupa 2 zile si o noapte de miscari aproape non stop.
NU-mi place cand e lenes, dar ce pot face. De fapt abia astept sa nasc pentru a scapa de stres, si in afara de asta nu mai am rabdare.
Nu stiu cum stati voi la capitolul rabdare, insa eu sunt catastrofa.

pupici

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Fetelor la noi este o ceata afara de iti vine sa plingi. Crinuta nu iti mai fa ginduri, o sa vezi ca in curind il ti pe Rayan in brate. Eu la Doris nu am avut inainte nici o contractie falsa sau ceva semne:) in afara ca mi sa lasat burta in jos. Si pt. ca era vara am fost foarte mult la inot. Stiu ca este greu mai ales ultimul timp sa astepti insa oricum tu nu mai ai mult si ai scapat. Ce sa spunem noi care nastem la sfirsitul luni Februarie?
Alina cum ati petrecut? Ce ti-a adus Mosul Nicolae?

Mergi la inceput

Viktoria, si cum a fost, ti s-a rupt apa?

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, durerea asta jos, o am de 2 luni si ceva, dar a inceput sa fie din ce in ce mai rea. Nu mai ma pot misca in pat, sa merg dupa ce ma dau jos din pat sau ma ridic de pe scaun...Moasa zicea ca se pregateste bazinul...Dar acum e chiar insuportabila. Toata lumea rade de mine, ca merg ca o adevarata rata din cauza durerii. Si a mai luat si George masina joasa, si abia cobor din ea din cauza durerii. Cam asta e.

oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor, astazi e duminica si ca de obicei stau cu sotul si facem planuri.
la petrecere a fost destul de frumos nepotul sotului era asa de entuziasmat ca ne-a vrajit pe toti .
Eu am primit o cutie cu produse Dove , o ciocolata mare in forma de litera A , si un ursulet micut si f. f. finut .
Astazi am gasit si in papuci de casa o cutie de biscuiti mai speciali si un ulei de baie pt. relaxarea muschilor .
Am fost cuminte , nu ?
Oana imi pare asa de rau ca te doare jos, sper ca nu toate vom avea aceste simptome. Poate daca iti face George un masaj te ajuta.
Galaxi tu mai esti cu noi ? totul o.k. ?
Viktoria coincidenta sau nu si la noi e ceata de ma ia somnul. Mai spunene cum a fost la nasterea lui Doris .
Crinuta mai lasa-l pe Rayen sa se odihneasca ca e bine si pt. tine.
Apropo de somn , eu dorm mai bine de cand folosesc doua perne si sunt cu capul si umerii mai sus.
Felicitari pt. fetele intrate in concediu , o sa vedeti ce bine e .
Viktoria

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor am aici cateva poze daca vreti sa le vedeti , sar putea sa dureze pana sa le primitoi asa ca va sfatuiesc sa le deschideti printr-o fereastra noua si sa asteptati. Motivul fiind ca sunt cam mari .
aici http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
va rog sa-mi spuneti daca se deschide si daca totul e o.k.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!

Shobo, imi pare rau de bunica sotului tau. Aveti grija de voi.

Crinuta si Oana, ar trebui sa facem pariuri cine naste dintre voi 2 prima.

Alina Maria, mersi pentru intrebare. Ieri am facut salata de beof, si am fost tare obosita. Deci am dormit mult. Azi am fost la fotbal, si abia acuma veniram. Pozele au iesit faine de tot.

Viktoria, asteptam mai multe povesti despre Doris.

Maine o sa ma duc la controlul lunar, si am si cateva intrebari pentru doctorita. O sa va spun cum merge puiului meu.

Va pup si seara placuta,

io si un baiatel (intr-un burtic de 33+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput