Mamici de ianuarie - februarie (63)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina Maria spune:
Galaxy , iti multumesc pt. idee , am sa fac si eu salata beof, trebuie sa fii fost foarte frumos la footbal .
Sotul a lucrat la site-ul pe care l-am dat asa ca poti sa verifici din nou daca vrei , am pus si poza cu sotul si sarpele .
Restul fetelor unde sunteti ?
In seara asta fac varza calita , de abia astept sa fie gata .
alina
Leta spune:
Simona, cum adica va confruntati...cu viata lui bebe?
Adica bb e in pericol chiar si la virsta asta?
Suna foarte serios, dar te rog sa ai incredere in dr., te asigur ca va face mai mult decit e omeneste posibil sa se termine totul cu bine.
Leta 33+
dr. tutunaru - elias
Alina Maria spune:
Simona , ti-am citit mesajul si m-am intrista foarte tare, imi pare sincer rau ca a trebuit sa afli si sa treci prin asa ceva , cu D-zeu inainte si o sa fie bine .
Eu zic ca riscul cel mai mare l-am depasit toate .
alina
Witchie spune:
Simona!
Ce s-a intamplat cu fetita ta? De ce trebuie sa nasti mai devreme?
Anda, 33+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
corneliaa spune:
La multi ani Nicolete, Nicolae, si altor derivate de la acest nume!!!!
Ati fost cuminti? Ce v-a adus Mosu'????
(33 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
simonadinca spune:
Azi sunt la serviciu... Ne luam "La revedere" de la presedinta Comisiei...
Sper ca micuta sa fie in continuare puternica... Dupa calculele mele intre sapt. 35-36 va vedea lumina zilei...cel mai probabil pe 24 decembrie.
Anda, bebe nu se hraneste...ir-urile!!!
Din cate mi-a spus dr. chiar sapt. trecuta a venit o mamica cu bebe mort (avea 33 de sapt), cu ir-uri proaste pe tot timpul sarcinii.
Nu vreau sa va intristez...si nici sa va transmit starea mea.
Aveti grija de voi si de bebelusi vostri si bucurati-va de perioada asta frumoasa si unica...
Leta, chiar am incredere in acest dr... Sper sa-l calauzeasca Bunul Dumnezeu sa ia cea mai buna decizie pentru gagalice...
pupici
simona, 33 + sapt.
CEZARIANA
cocolino spune:
Shobo, Condoleante ptr bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace..
Simona, capul sus si sa dea d-zeu sa fie totul ok ptr voi..si sa sa intalniti cu bine cu fiica voastra...
Crinuta, ai inceput numaratoarea inversa??? Bafta,fetelor ! Va tinem pumnii...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Viktoria spune:
Buna dimineata 
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Nicoleta, Nicolae.Cum va mai simtiti?
Ieri am fost in Viena cu Doris si nasa ei de botez. Am mers la un teatru pt. copii si pe urma am colindat citeva piete de Craciun. Alina ai fost foarte cuminte daca Mosul ti-a adus asa multe cadouri. Ti-am vazut pozele sint foarte frumoase. Si ce bine iti sta cu burticica.
Crinuta mie nu mi sa rupt apa, au trebuit sa o faca in spital.
Am nascut mai repede cu 10 zile de termin. Am fost inainte citeva zile la inot, iar seara inainte de a naste am avut o seara foarte romantica
, facusearam planuri cu sotul ce mai avem de rezolvat in urmatoarele zile.Pe la ora 2 dimineata am avut primele dureri insa nu erau insuportabile. Am mers sa fac o baie si sa ma relaxez, mai ales ca asa ne sfatuise si moasa. M-am plimbat prin casa, am mai citit , am respirat asa cum ne-a invatat la cursuri. La ora 6 am pierdut dopul si la ora 6:30 mi-am trezit sotul sa ma duca in spital.Saracul de el sa vedeti cum era, ametit in primul moment ca nu stia ce se intimpla. La 7 am fost in spital unde m-au lasat sa ma plimb pina la ruperea apei.Moasa mi-a spus ca pina dupa-masa nasc, eram deja dilatata de 5 cm. Si eu ma gindeam, aha vorbeste doar asa sa-mi faca curaj. Dupa ruperea apei am avut niste dureri mai mari in special in spate , putin mai puternice decit la ciclu insa suportabile. Au trebuit sa-mi faca o epistozomie deoarece capul lui Doris era destul de mare.Mi-au facut o anestezie locala. Sotul a stat tot timpul linga mine. ceea mai grea perioada mi sa parut aceea in care simti nevoia sa presezi insa nu ai voie inca. Insa daca asculti ce iti spune doctorul si moasa si respiri cum trebuie, treci usor si peste asta.La ora 11:39 dupa ce am presat de 3 ori sa nascut Doris. In acel moment in care iti ti copilul in brate, uiti de toti si de toate in jurul tau.Bineinteles te uiti daca e intreg, are toate degetelele, cu cine seamana si esti cel mai fericit om din lume, uiti de toate temerile si gindurile care ti le-ai facut pe parcursul sarcinii.
Viktoria spune:
Simona sa de-a Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu
tau. Noi de aceea sintem aiceea sa ne povestim una alteia ce ne intristeaza si ce ginduri avem, asa ca nu sintem suparate pe tine. Inseamna ca daca o vei primi pe scumpete de 24 Decembrie vei avea ce sarbatori in fiecare an , de doua ori.
Galaxy succes azi la medic si sa ne dai de veste cum ii merge la puisor.Eu am urmatorul termin in 21 Decembrie.Tu mergi mai des acuma la medic sau doar o data pe luna?
Anuc spune:
La Multi Ani Nicoletelor, Nicolailor!
Shobo, condoleante!
Simona, sa dea Dumnezeu sa va fie bine, indiferent cand nasti. O sa primesti un cadou minunat de Craciun, ai sa vezi!
Fetelor, am rezultatele de la celebrul test de toleranta la glucoza. Cica e bine, m-au asigurat drul meu gineco si o drita diabetoloaga (cunostinta de-a socra-mii). Deci:
Pe nemancate am avut: 82
Dupa 30 min de la glucoza: 116
Dupa 1 ora: 117
Dupa 1.30 min: 116
Si dupa 2 ore de la glucoza: 131
Am inteles ca nu trebuia sa sara de 140, DAR! cum daca n-am probleme, trebuie sa mi le inventez, ma gandesc de ce in loc sa scada cu trecerea timpului, glicemia mea a crescut.
Sunt valori mici, dar ciudate, plus ca nu mi-au recoltat la 3 ore de la glucoza, daca sarea de 140? Ma rog, m-am mai linistit, si am zis ca o sa am grija cu dulciurile, desi azi am cam exagerat. Avem o gramada de colegi care-si serbeaza numele si....va dati seama...dar de maine, gata!
Aveti si voi grija de voi ca nu e de joaca, mai bine prevenim!
Crinuta, din cate zici tu, spargi gheata! ![]()
Anuc si BB-lica iubita