Mamici de ianuarie - februarie (63)
Raspunsuri - Pagina 12
cocolino spune:
Buna dimineata fetelor...
Alina Gabriela si Candy, in cele 126 zile de pre si post natal ni se calculeaza 85% din salariu(media salariilor in ultimele 6 luni) BRUT, astfel incat vom lua mai multi banuti decat daca am merge la Sv...Abia dupa aceea ne putem lua tot CO-ul pe 2005, care este platit 100% si abia dupa asta putem solicita intrarea in CIC, care se pare ca incepand cu 01.01.2005 va fi in jurul a 8.000.000, intrucat a crescut salariul mediu pe economie...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Anuc spune:
Neata!
Lali, puiu, sa nu te mai necajesti, tu mai ai putin si o sa fie totul bine. Tine un pic de regim si n-o sa ai probleme. Si eu m-am hotarat sa ma mai abtin cu mancatul si dulciurile, chiar daca nu mi-au confirmat diabet, e mai bine asa. Oana, Lali, poate-mi dati si mie regimul vostru, mi-ar prinde bine.
Crinuta, deci putem deschide bursa pariurilor cu data cand nasti, nu? ![]()
Sa fii sanatoasa si bucuroasa ca o sa-l poti pune pe
sub bradut.
Anuc si BBicuta S28+
Anuc spune:
Iete! Azi am implinit 100 postari si am primit o steluta. 
Mi-am updatat si semnatura cu ocazia asta 
Apropo de bere, am inceput sa beau cate una la 1-2 zile, e singurul lucru de care mi-e pofta. O fi bine? O fi rau? E fara alchool, dar io stiu? 
Anuc si BB-lica iubita (30S)
coraly spune:
Anuc, sa stii ca si eu am pofta de bere de cand am ramas insarcinata, desi inainte nu ma dadeam in vant dupa ea... ciudat nu? :) Pai rau nu cred ca are ce sa-ti faca, mai ales ca e fara alcool. Eu am mai baut la cate o ocazie si cate un pahar de bere cu alcool.
Alina Maria, ceaiul de care vorbeai mai devreme pt. usurarea si scurtarea travaliului este ceaiul din frunze de zmeura. Se poate incepe cura de la 32 de sapt., dar si mai tarziu. Eu de atunci beau, cate 2 cani pe zi, infuzie, o lingurita la 250 ml apa. Sper sa aiba vreun efect.
Coraly, 36+
cocolino spune:
Anuc... FELICITARI ptr steluta!!!!

Fetelor, eu nu ma bag sa pariez ptr ca sunt trei mamici apropiate ca termen(Oana, Ingerasa si Crinuta) si nu se stie...Eu ma rog la Dzeu sa nu fiu si eu printre cele care ingroasa randurile in decembrie...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Dragele mele, berea chiar e recomandata(de preferat fara alcool..) si ptr cand vom alapta, ptr ca ajuta la producerea lapticului...Asa ca beti fara grija...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
BESTUTZA spune:
Dragelor dragi
Am revenit in fuga iarasi si am reusit sa citesc ce ati mai scris voi! Intre timp am reusit, slava lui Dumnezeu sa terminam primele doua corpuri de rafturi pentru carti si au iesit tare dragute!
Vineri am batut recordul la mers pe jos si staat in picioare! 8 ore nu am stat deloc! Am fost l a aserviciu de acolo la Obor am cumparat peste, pe urma la Brico pentru balamale, cuierase, freze si alte minuni, apoi la Carrefour pentru cumparaturi curente, dar am ajuns vineri pe la 6 si va dati seam ca am stat pna la 8 pluis cozile si nu cred ca mai e valbila chestia cu casele speciale!! Deci abia pe la 8 m-am asezat in masina si am venit acasa cu dragul meu sot care a zis ca ori am innebunit ori vreau sa nasc pe strada!
Sambata am fost la la magazin am luat palul aapoi la piata si am venit sa montam o parte din etajere!
La pranz am fost la un botez si apoi la spital, iar dragul de doctor mi-a zis ca il enervez cu sarcina asta prea normala si ma asteapta peste doua saptamani cu coagulograma!
Seara am iesit cu rude grup numeros la pizzasi asa s-a incheiat sambata! Duminica am fost cu sotul meu pe la serviciu si seara am finalizat rafturile!!!
Cam in ritmul asta ma desfasor si acum iar trebuie sa fug!
Shobote admir pentu efortul pe care l-ai faacut si ai trecut dincolo de de ceea ce vroiai tu cu adevarat pentru ca ai simtit ca ii estidatoare cu RECUNOSTINTA ! Oricum sa stii , chestia asta cu recunostinta e rara si mi se pare atat de straniu cand mai vad ca totusi nu toate sentimentele umane au disparut!!

!
Pupicei tuturor !
cocolino spune:
Aseara am fost in Carrefour si am vazut un bax de Pampersi de 94buc, ptr bebei intre 4-9 kg, la 450.000....ceea ce mie mi s-a parut taaaree ieftin..Dar stau eu si ma intreb n-or fi prea mari??? Daca copilul are la nastere peste 3 kg, vor fi ok...daca nu...probabil ca numai intr-o luna...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
Anuc spune:
Da Coraly, nici eu nu ma omoram dupa bere inainte, dar acum am asa pofta ca nu mai am rabdare sa-mi torn in pahar, duc sticla la gura ca betivii. Inutil sa va spun ce rade sotul de mine.
Dar ii spun ca nu beau eu, ci bebelina. Pai nu-i asa? Inainte daca beam o gura la cateva luni, era mare minune, acum ma intreb cum de nu-mi placea daca e asa bunutza? Daca raman cu viciul asta? 
Anuc si BB-lica iubita (30S)
corneliaa spune:
Eu am luat un pachet de pampersi mini intre 3-6 kg cu 24 de bucati , 160.000 lei. Am zis ca pentru primele zile imi ajung dupa aia sa se duca taticu' sa cumpere.
Oana, te dau disparuta, iar lipsesti la apel!
Crinuta, eu pariez ca tu esti prima fara nici un fel de retinere!
(34 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100