Mamici de ianuarie - februarie (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Viktoria spune:
Lali asa imi place de tine, capul sus si gindeste pozitiv. Nu mai ai mult si iti vei tine copilasul in brate. Daca pina acuma a fost totul in ordine cu diabetul, nu se va mai schimba nimic in ultimele saptamini. Bucurate de lucrurile marunte, gindeste-te ca in curind iti vei putea imbraca pijamaua de la Mos Nicolae.
Draga Alina, eu am fost azi sa rezolv cu programarea pentru semnatul contractului de casa, pe urma am fost la banca unde a venit Mos Nicolaie la copii si in parc. A fost foarte frig insa azi a aparut soarele si am profitat sa iesim la o mica plimbare.
Galaxy asa merg si eu acum la patru saptamini la control. Ma bucur ca sinteti bine si sanatosi. Shobo ma bucur ca iesi afara cu prietena ta. Ai nevoie de oameni voiosi in jurul tau. Legat de vopsit nu iti este frica pt.
?
crinuta spune:
Acum am venit de la Nayel.
Mi-a spus ca sigur am pierdut dopul. Nu este obligatoriu sa fie si sange.
Colul este scurt si deschis, Rayan impinge in col, deci voi naste mai repede. Se poate declansa oricand, de la 2 zile pana la 2 saptamani.
In rest am parte de ceva suparari si incerc sa ma detasez desi nu prea pot.
pupici
Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Alina Maria spune:
Viktoria , parca imi dai chef de viata cu tot ceea ce faci, cu activitatea ta in general.
Crinuta e oficial , o sa se intample cat de curand , felicitari !
alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Shobo spune:
Viktoria, pai ma vopsesc cu vopsea fara amoniac (mi-a zis dr. ca asa am voie) :)
crinuta Bafta!
iti tinem pumnii! cidn o fi Rayan decide de acum!
sa fie cu noroc si nastere usoara!
pupici
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
Viktoria spune:
Ei bravo Crinuta. vezi ti-am spus eu ca nu mai ai mult si iti ti comoara in mina.Dar cine te supara ca venim sa-l batem

oana cretu spune:
Bravo, Crinuta!!!!!! In curand nu o sa te mai aud ca de-abia astepti. Sper sa fie cat mai repede, sa ne povestesti si noua. Dar chiar asa, cine te-a suparat? Te pup!
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Crinuta , cine indrasneste sa supere o femeie insarcinata ?
Pe mine ma protejeaza toti , insa Craciunul se tine la mine anu asta asa ca voi fii foarte, foarte ocupata, cumnata mea putea sa se gandeasca ca nu e momentul cel mai bun.
Asta e , pe deasupra vom cheltui si cam multi bani cu mancarea , bautura caci aici se face altfel cina de Craciun. Va trebui sa cumpar cateva platouri cu carne de foarte multe feluri frumos taiata si ajanjata si se face gratar la electric.
O sa vina si socrul si desigyur cei doi copii, sper sa rezist galagiei si forfaieli.
E vina mea am spus de multe ori ca mi-ar face placere sa facem Craciunul la noi , dar nu stiam ca voi fii asa de ALTFEL .
Voi ce feti face de Craciun ?
alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
galaxy spune:
Am fost si eu plecata putin, si voi deja ati scris mult de tot. Ati fost harnice cum vad eu.
Lali, nu-ti fa griji. Sigur o sa fie totul bine.
Crinuta, deci eu deja pun pariu ca tu o sa fie prima.
Iti tinem pumnii.
Alina Maria, cred ca asa e la austrieci: cheama o data la 4 saptamani, dar poate e si de la caz la caz. Cu activitatea, chiar ca in fiecare seara, oricum trebuie sa ma duc cu catelul noastru la plimbare. Si cam de ceva timp nu mai pot sa fug si sa ma joc cu el. Bine ca sotul meu se mai joca cu el. Oricum in curand o sa aiba si el (catelul) cu cine sa joace.
Acuma cand scriam, imi adusai aminte, ca azi implineste 2 ani.
hehehe
io si un baiatel (intr-un burtic de 33+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Viktoria spune:
Galaxy dar ce catelus ai? Sa-ti traiasca si sper sa nu fie gelos pe ala micu.
Alina Maria noi vom petrece acasa Craciunul. In Ajun facem toti trei pomul, cumparam peste si carne cum ai spus tu. Pe la ora 18 e la biserica o slujba speciala pt. copii si pe urma ne reintoarcem acasa unde speram ca intre timp a venit Mos Craciun. Anul acesta va fi mai greu deoarece Doris a zis ca vrea sa aiba o surpriza de la el si nu isi doreste nimic special. Jucarii are foarte multe si nu mai vreau sa cumpar. Pe urma ne asezam cu totii la masa si mincam si ascultam colinzi. Pina acuma au fost in fiecare an copii la cumnata mea din Romania la noi, insa anul acesta il vom sarbatori doar noi patru chiar daca
e in burtica.
oana cretu spune:
Sa-ti traiasca catelusul, Galaxy!
Si noi tot acasa cred ca o sa petrecem Craciunul. La masa, amandoi, pentru ultima oara singurei, cred ca o sa fie romantic...Asta daca nu imi face Seb o surpriza, sa fac Craciunul in spital.:)
Pupici!
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu