Anticonceptionale_cauza infertilitate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

fetelor, daca gasiti un studiu din asta faceti si voi un link, interesant lucru cu anticonceptionalele, si eru am luat mai multi ani Logest si acum ma pregatesc de FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Fetelor anticonceptionale sunt facute din substante chimice straine corpului uman.
Daca va uitati pe prospect au f. f. multe efecte secundare.
In fuctie de senzivitatea fiecaruia la substante chimice, fiecare corp reactioneaza diferit.

Mai nou cercetarile in domeniu scot la iveala faptul ca folosinta lor indelungata duc la dezechilibre hormonale mai mari, dezechilibre ca pot conduce la fibroadenoame la sani, insuficienta tiroidiana, fibroame, endometrioze, si acestea din astea pot fi cauze de infertilitate.
La toate acestea concureaza si mediul care ne incojoara, poluare, stress, mancare proasta procesata cu tot felul de aditivi alimintari, animale (vaci, gaini, porci) umflate cu hormoni de crestere si antibiotice, vegetale crescute cu ingrasaminte chimice, creme, lotiuni din comert ce au in compozitie multe chimicale.
Ca o concluzie, eu zic da toate in impreuna pot duce la infertilitate.

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Eu am luat 7 ani de AC, din care 6-Rigevidon si 1 Mycroginon. Am intrerupt de 3 ani si ceva si.....ioc ovulatie( pentru inducere am facut multe tratamente, dar natural nu am).
Daca ar fi sa o iau de la capat, nu as mai lua.( cel putin Rigevidon-ul cica este rau de tot-cantitate f.mare de hormoni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

citind toate mesajele astea, zau ca-mi pare rau ca n-am turnat repede un BB la 15 ani, inainte sa iau anticonceptionale, sa o ia ovulatia razna...samd....
ce, cit de rau putea sa fie?! crestea pina acum......

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

doar 3 luni am luat anticonceptionale si asta nu pt. ca am vrut pt. pacatoasele astea de chisturi,iar dupa 3 luni mi-a aparut par pe fata ,bine nu in cantitate mare dar se schimbase ceva spre rau nu spre bine asa ca am renuntat,este vorba de diane 35 am inteles ca sant bune dar acum depinde de cine le suporta eu una am renuntat repede la ele.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Gabiu nu ma-nnebuni ca si eu am luat tone de rigevidon si dupa aia am inceput sa iau postinor ( de a 2-a zi) de asta cred ca m-am nenorocit....
Elise cata dreptate ai mama...
Si eu gandesc la fel si eu mai am si nush cate chiuretaje la activ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am luat 6 ani contraceptive. Nu le mai iau din august anul trecut. De 4 luni incerc sa raman . De ovulat eu cred ca ovulez pentru ca-mi iau temperatura.

Doctorita mea mi-a zis ca sunt perechi care au facut si gemeni dupa luarean de contraceptive. Sora mea a luat contraceptive pentru 2 ani. A ramas dupa 3 luni dupa ce s-a hotarat sa nu le mai ia. Din pacate la ea a fost sarcina extrauterina. Are 30 ani. Dar nu contraceptivele sunt motivul SE.Deci,studii se fac pentru ca aceasta este meseria lor ; dar cum zicea si cineva mai sus: stai linistita si incepe sa te preocupi daca dupa un an de incercari nu ramai. Mult noroc.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unnamara spune:

am luat si eu contraceptive vreo 4,5 ani cu pauze de 6 luni de vreo doua ori...
am renuntat la ele pentru ca vreau un bebe...dar n-am incercat sa raman timp de un an,de teama sa nu existe efecte secundare asupra sarcinii...
dar ma apuc serios de treaba...si sper sa se prinda!nu de alta dar parca toata lumea din jurul meu face copii,numai eu nu!
cred totusi ca depinde foarte mult de pastilele pe care le-ai luat...si spunea cineva mai devreme..corpul iti transmite mesaje pe care e bine sa le iei in serios,cand ceva nu e in regula...
eu am luat marvelon...si n-au dat efecte secundare nedorite!
succes la toate lumea...

Mergi la inceput