Intrebari despre sterilet

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si eu am patit asa prima data, dar acum dupa cativa ani am reincercat si de data asta merge

quote:
Originally posted by Roxy Trixy

E super sa iti pui sterilet, nu te mai doare capul cu pastile si alte complicatii.
Eu din pacate sunt foarte trista ca nu am si nu pot sa imi pun...
corpul meu nu tolereaza! Am pus, nu m-a durut nimic decat foarte putin la montat, dar in 3 saptamani am inceput sa fac febra si sa il resping.
Dar ca metoda de contraceptie mi se pare perfecta pentru cine il suporta.

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Interesant subiect, ma pune pe ginduri, dar trebuie sa iau si eu o decizie.
Mai ales ca am deja 2 fetite.
Multumesc fetelor.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am inteles totusi ca pt sterilet trebuie sa ai o nastere (sau un avort la activ) altfel nu e recomandat... asa e?

Mergi la inceput

eu l-am avut prima data cand abia ma casatorisem deci acum 13 ani, si Oana are 5 ani! la mine nu au fost probleme dar nici nu l-am avut mult timp vreo 3-4 luni sau chiar 6 nu mai stiu....

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexNes spune:

Si eu mi-am pus sterilet la 9 saptamani dupa ce am nascut.
oooo..m-a durut asa de tare ca am crezut ca nasc din nou.O prietena imi recomandase si cum aveam acelasi medic am zis de ce nu. Ma mai doare din cand in cand..si vroiam sa il scot..am 4 luni de cand am nascut..
Dar, cititnd parerile voastre..vad ca e ceva normal.Sincera sa fiu nici nu stiu de care am. L-am vazut cand l-a scos asistenta si m-a costat 270.000 lei. E alb si din plastic..asa am vazut..
l-am pus la Clinica Giulesti, insa acolo sunt si mai ieftine
insa acum am pt. roandre o rugaminte si altfel nustiu cum sa ii scriu..am si eu un Bb nascut in septembrie 12 .09.2004 ora 18.17 Robert Alexandru poate il treci in listuta..asa am fost sfatuita de o mamica
Si sa stii ca exista un anticonceptional care e de altfel si singurul folosit in perioada alaptarii..incepe cu E..dar momentan am un lapsus.. medicul ginecolog trebuie sa il stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum e cu calendarul...eu am luat anticonceptionale pana saptamana trecuta, m-am impacat bine cu ele, insa am facut o criza de bila, am ajuns pe la urgenta, am luat o multime de alte pastile tratament si am intrerupt. Acum daca tot am facut intreruperea am zis sa fac o pauza de cateva luni pana reincep. Ideea prezervativului nu prea ma incanta si nici steriletul. As incerca calendarul, insa mi-e cam frica....cat e de sigur? Si cum se tine corect corect? Noi vrem sa mai asteptam un pic, nu vrem un bebe anul acesta. mercic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexNes spune:

Metoda calendarului o poti folosi numai daca ai un ciclu regulat. Eu am folosit-o si am ramas..dar nu imi pare rau.
Parca sunt anumite zile de ovulatie intre a 10 si 15 zi de la prima zi de ciclu, cand organismul elibereaza ovulul si in aceasta perioada esti fertila.
Mai citisem undeva ca se modifica si temperatura corpului in aceasta perioada.
SI, mi-am adus aminte anticonceptionalul folosit atunci cand alaptezi si nu afecteaza bebelusii se numeste EXLUTON. e singurul de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

CristinaT vreau si eu, te rog detalii!!!
Cum e al doilea sterilet? Ti l-a pus alt medic? Dupa cat timp l-ai pus?
Mie una imi e teama sa mai fac a doua incercare dupa ce-am patit... nu povestesc ca nu vreau sa sperii pe nimeni

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

neata roxi cred ca este un sterilet normal in nici un caz cu hormoni, doctorita mea a zis ca este indicat femeilor la menopauza. Oricum nu avem de gand sa dau 5 mil pe hormoni...
Mi l-am pus la Marie Stopes cred ca asa se scrie, tot acolo au facut toate analizele care mi-au iesit bune, stiam lucrul asta... asa ca l-am montat si sapt urmatoare la control. In decembrie trebuia sa ma duc la controlul de 1 an, dar ma voi duce dupa sesiune! Nu am cunoscut-o pe doamna decat atunci!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Iarina sa nu te bazezi pe metoda calendarului ca te pomenesti urgent ca astepti un scumpel de bebel ! In orice caz poti stabili perioadele fertile cu un sexplanner :

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/cupluri_si_dragoste/sex_si_sanatate/s_sex_planner_357/index.php3

Practic metoda calentarului consta in impartirea in trei perioade a timpului ( doua infertile dupa si inainte de ciclu si una fertila , la mijloc ) pana la urmatorul ciclu , iar in perioada de fertilitate ferit-a sfantul sa , ceea ce este foarte greu , hmm... e lucru stiut !

Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput