Mamici de mai - iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Eu n-am luat nimic nici pt. bebe , nici pt. mine.
Pt. mine pt. ca n-am gasit, iar pt. bebe din superstitie.

As fi cumparat de pe acum patut si carucior, fiindca mereu ma uit in magazine la asa ceva, dar e cam devreme.

Spunea Mikka ca patuturile din panza nu sunt bune fiindca se la lasa.
Voi ce parere aveti?
mamicile care mai au un bebe ce fel de pat au folosit ?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Simona, eu prefer patul de lemn - pe cele de panza le-am cercetat in amanunt si cu toate ca arata super calitativ lasa de dorit .
Pentru Alex am avut un pat de fier , ca cele din spitale ,cu grilaje mobile pe ambele parti .Il vopsisem crem , il decorasem cu jucarii si arata extraordinar .

gusta - toate femeile insarcinate sunt frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Nefertari marfa la tine la servici.....eu am la treaba de nu-i fac fata......dar ma straduiesc.Abia astept sa-mi povestesti joi de ecografie......ai sa vezi ce senzatie misto o sa ai cand o sa-l vezi pe bebe .
Andreea ce te-a apucat cu slabitul.......baga mancare la burtica sa fie bebe bine si mai vedem noi cu slabitul peste vreun an......mai vorbim. Eu fiindca m-am si lasat de fumat de la 48 kg. inainte de sarcina am acum 52 deci 4 kg. in plus si ce-i cu asta.........la numai 12 saptamani de la UM...........deci si frumoasa (vorba lu' bunica)
Androix lasa ca te-am vazut in poze si nu esti deloc grasa.......ce aveti cu grasimea asta........suntem cele mai bengoase burtici si gata
Nu ati zis nimic pana acum de Revelion???????E secret???????

Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

crissu, vorbesti de lucruri sfinte. Revelion! noi vom sta acasa cumintei ca nu avem voie sa plecam din oras deoarece trebuie sa fie in permanenta in apropiere de un spital sau de cineva care sa stie sa faca injectii (eu semnez condica la intepat in fiecare dimineata la 06.30) iat in daca stam in Bucuresti prefer sa stam acasa in trei. sper sa fie frumos! voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi cred ca facem Revelionul acasa. Va fi primul nostru Revelion impreuna, ne-am casatorit anul acesta.
Si nu cred ca am stare sa merg undeva de Anul Nou, nici nu mai rezist prea mult, ma ia somnul urgent. Plus numai gindul ca ar trebui sa caut ceva de imbracat pentru asta...Nu, mai bine la pijamalutza!
De-abia astept sarbatorile, Craciunul, sa facem primul nostru brad impreuna.

Tocmai am simtit iar un fluturas mititel in burtica, pe lateral cumva. O fi bebe? N-o fi el? Tot zic ca mi se pare...

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

AJUTOOOOOOOOOOOR!Fetelor, sunt crizata. Azi la medicul de familie m-a masurat(nu o mai facuse de o luna) si nu am mai crescut nici un cm fata de luna trecuta. E adevarat, ca nu mancasem si nu bausem nimic la ora aia, mersesem pentru analize, dar chiar asa, nimic.... dar asistenta doctoritei e f ametita si tare imi e ca a gresit luna trecuta, cand mi-a zis ca am luat 13 cm fata de luna anterioara(prima luna de masurare). Nu mai stiu ce sa inteleg, chiar sunt disperata. ssi mie mi se parea ca parca nu a mai crescut asa mult burtica, dar credeam ca e paranoia. acum ma gandesc daca nu cumva e ceva rau intr-adevar...Nici kg nu prea am luat, nu stiu ce sa mai cred. Puteti sa-mi dati o parere?

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticute.

Eu am patut de lemn la fata, nu pentru ca as fi vrut neaparat asa ci pentru ca il aveam deja ("mostenire" din familie ) si am zis ca e pacat sa mai cumpar inca unul atata vreme cat era inca in stare foarte buna.
Insa pentru bebe nr.2 am de gand sa iau unul de panza, pliant, care sa-l pot transporta dupa mine, pentru ca o sa-mi fie foarte greu cand voi pleca undeva cu 2 copii mici sa-i culc pe amandoi cu mine in pat, asa ca macar pe unul il voi planta in patut!
Cel de lemn e solid dar are dezavantajul ca atunci cand bebe creste e o perioada de cateva luni cand nu stie sa stea singur in picioare insa vrea cu tot dinadinsul sa se ridice (e exact perioada prin care trece fie-mea acum)...si uite-asa se catara pe marginea patutului dar nu mai stie sa se aseze la loc si-si da drumul inapoi cum apuca si se poate lovi cu capul de marginile tari de lemn, oricate aparatori sau pernute laterale ai pune, tot mai scapa cate-o busitura.
Despre cel de panza nu stiu cat e de bun ca nu l-am folosit, dar voi avea ocazia sa le compar peste cateva luni.

Cat despre hainute, n-am de gand sa cumpar deocamdata nimic, oricum dupa ce nasc o sa primesc o gramada, si chiar daca nu voi primi, am o gramada de la Malina, macar pentru primele zile, dupa care vad eu ce si cum o sa mai fie de cumparat. La prima nastere am cumparat doar un set cu strictul necesar inainte de nastere iar restul dupa.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua la burtici,

am citit tot intai, a vad ce mai e nou. Eu nu imi iau medical pe hartie, daca ma voi simti rau ii voi spune sefului sigata, nu ne incurcam cu d-astea, imi merge salariul si eu stau acasa. Pe mine ma intreba cat am de gand sa stau dupa si cu cat inainte de a naste nu mai vin. Pai asta nu am cum sa stiu de acum. Dupa mine as veni pana in ultima luna dar nu stiu cum va evolua sarcina, poate ma fac butoias si o sa ma misc greu
Am vazut ca ati aflat ca se mareste indemnizatia pt mamici de la anul.... foarte bine, o sa avem nevoie pt bb.
Ati vazut ce frumos e afara? Eu am fost pana la banca si la intoarcere am venit pe jos o statie si am cascat gura prin vitrine.
Am vazut niste pantaloni mai marisori asa, nu la magazin pt burtici, d-aia care in mod normal vin unor persoane mai plinute fara talie, cred ca as incapea in ei.
Eu am salopeta de catifea reiata si ma simt foarte bine in ea ca nu ma strange nimic la burtica dar vorba voastra parca mai imi trebuie ceva. La pantaloni pot sa port si alte pulovere care nu merg la salopeta.

Gusta, sotul tau avea dreptate, evident ca ai fost cea mai frumoasa, viitoarele mamici sunt cele mai frumoase femei!
Noi de revelion cred ca stam acasa anul asta, am vrut sa mergem la Moeciu dar a cazut, ne-au invitata si niste prieteni la ei dar nu am chef sa ma duc tot in casa, mai bine stam la noi, va fi ultimul revelion in doi. Mai ales ca tipii sunt fumatori inraiti nu cred ca as face fata.
De rochie nu-mi fac probleme daca ar fi sa ma duc undeva, am primit acum doi ani de la un prieten venit din Spania o richie foarte draguta de ocazie, taiata sub sani si care mi-era cam larga. Parca am stiut ca nu trebuie sa o modific, am tinut-o cu eticheta pe ea, imi vine turnat acum.

Ah, sa va intreb...
Eu am Rh pozitiv si grupa 01 iar tati are grupa AII, d-na doctor nu mi-a zis decat ca e ok. Eu am citit intr-o brosura comunista despre gravidute ca la grupele astea se face dozare de anticorpi. Mie mi-a zis ca daca am Rh pozitiv tati nu conteaza Voi stiti cum e?

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

andutzy, depinde foarte mult si de momentul din timpul zilei cand te-a masurat, in general seara burtica e cu mult mai mare decat dimineata iar daca data trecuta te-a masurat seara iar acum dimineata la prima ora, nu-i nici o problema. Si nu e nevoie sa iei zeci de cm pe luna, acum, la inceput, 3-4 sunt suficienti, ba chiar daca esti putin mai plinuta si ai probleme cu e posibil sa nu se modifice deloc diametrul burticii pentru ca sunculitele dispar iar bebe ocupa spatiul ramas liber. Cumnata mea (care era intr-adevar plinuta bine, avea 90kg la 1.75 pana in luna a sasea nu s-a ingrasat deloc, dar voma in continuu)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, si eu ard de nerabdare sa-mi vad iar puiutul. Vineri am programare la Iosup, la diagnosis, la ora 19.30!!! Maine implinim 17 saptamani si sper sa se vada totul bine la eco. Va fi baietel sau fetita??? Imi pare rau ca nici de data asta tati nu va putea veni cu noi, voi face singura drumul la Bucuresti (eu sunt din Constanta). Sper macar sa obtin o inregistrare - dc nu fac ei, oare ma primesc pe mine cu vara-mea ca operator video?
Eu ieri mi-am luat de la croitoreasa primele haine de gravida - o pereche de blugi dragutzi, dar destul de largi acum, inalti pana sub sani(ma incomodeaza groaznic, eram obisnuita sa port blugi cu talie joasa) si un sarafan oribil(arata ca un sac lalai). Nu sunt prea incantata, dar important e sa tina cald si sa nu raceasca bb.
Fetelor, nu va mai plangeti de kg ca ma apuca disperarea! Am o minunatie de celulita pe fund si pe picioare. Nici nu stiu sigur cate kg am luat. De obicei,aveam in jur de 54. Dar in septembrie, inainte de nunta, am slabit pana la 50 - iar acum am 60!!! Sunt atat de bucalata! Si m-am mai umplut si de cosuletze si brobonele pe umeri si spate, cum n-am avut in viata mea. Dar important e bb sa fie bine, frumoasa si supla ma fac eu dupa aia(sper).
Cat despre chef de munca...cine are? Eu am impresia ca imi pierd neuronii pe drum...

Mygirl17sapt+

Mergi la inceput