Mamici de mai - iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Androix spune:
Crissu, multumesc
dar pozele alea fromoase de care zici tu nici una nu este mai recenta...
De cumparat nu am cumparat nimic pentru bebe deocamdata. Nici pentru ca nu prea mi-a stat capul la asta pana acum. Toate cumparaturile noastre afara de mancare erau fie vopsea, vinarom, lac de usi, suruburi, dibluri, autofiletante sau neautofiletante...

Asta pe de-o parte. Pe de alta parte inca nu am experimentat asa zisul "instinct de cuib" E paradoxal, stiu, pentru ca tot ce am facut eu de trei luni incoace nu a fost altceva decat sa arajez cuibul.
dar nu l-am arajat pentru ca vine bebe si vreau sa pun totul la punct pentru venirea lui, ci pentru ca asa s-a nimerit sa ne apucam de zugravit si a doua zi sa aflu ca sunt insarcinata si sa zic asa intr-o doara: tot e bine ca daca lasam pentru la anul nu mai faceam nimic.
Dar nici macar asa o hainuta acolo nimic. Ma rog, poate mai incolo m-o apuca si pe mine. Ma tot intreaba lumea daca ma incearca sentimente de mare tandrete fata de puiul meu...
Ce sentimente ca nici nu-l cunosc...? Mai mamoasa eram inainte de a ramane insarcinata...

e clar! Asta e sentimentul ala de indoiala despre care am citit in toate cartile...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
nefertari spune:
andutzy - iti faci prea multe probleme ! Mai lasa lucrurile in voia lor si relaxeaza-te .Daca ai vedea ce burta mica am eu la 17 sapt. nici n-ai zice ca sunt 
gabitzam - CASA DE PIATRA si bb sanatos si frumos !
De Revelion noi plecam in provincie , la parintii mei . Cu ocazia asta ne degrevam de Alex si ne mai amintim de tinerete. 
simonaeus spune:
si noi cred ca vom sta acasa de revelion pt. ca eu adorm de obicei la 9.30 si nu cred ca as rezista.
in plus majoritatea prietenilor au copii f. mici, iar cei care n-au pleaca in strainatate.
am planuit sa stam la tv, sa mergem pe la 12 prin centru sa vedem ceva artificii si pe urma venim acasa si dormim.
bineinteles ca luam de mancare toate bunatatile posibile si sampanie
Simona
Cornelia spune:
Andutzy, la Maria nici mie nu imi crescuse burtica mai deloc la primele vizite la medicul de familie. Asistenta se uita la mine si zicea: ce sa mai masor? Dupa aia, mi-am scos parleala
. Acum nu mai trebuie masurata, ca e mare, mare, mare!
De cumparat, va spuneam ca nu am luat nimic, dar eu am tendinta sa intru si sacumpar o groaza de lucruri din magazinele de copii. Dar Maria e de vina. O sa vina si perioada in care ne vom face cuibul, dar cred ca prin trim. III.
Patut avem de lemn. Avem doua, pt. ca primul i-a ramas mic
.Eu as fi vrut unul portabil, pt. concedii, ca asta vara ne-am chinuit tare cu Maria la noi in pat. Ma tot gandesc cum sa procedez cu patuturile, pt. ca nu stiu cand o sa renuntam la gratii pt. Maria. Bb o sa aiba loc doar cateva luni in patutul mic, dupa care trebuie sa facem modificari. Plus ca tati vrea un pat suprapus, dar mai e mult pana cand vor putea dormi in el.
Va pup
Cornelia
(17 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gabitzam spune:
Poate sampanie pentru copii :) Eu n-am mai pus gura pe nici o picatura de alcool de cind sint
. Mamaaa...si ce as bea o bere...nu va zic!
Gabitza
Cloreta spune:
Eu am baut de doua ori bere pana acum. Poti sa bei si un paharel de vin din cand in cand, nu e o problema daca nu ai cine stie ce interdictii.
Sa inteleg ca nu stie nimeni despre ce am intrebat eu mai devreme........
Cloreta
simonaeus spune:
Cloreta , si eu si sotul meu avem RH pozitiv si A2.
Doctora de familie l-a pus si pe el sa-si faca analizele astea, deci banuiesc ca are o importanta.
Oricum medicul gineco s-a uitat doar pe analizele mele, iar cand i-am aratat ca am si pt. tata RH-ul si grupa de sange mi-a spus ca nu conteaza.
Acum, mai cerceteaza si tu, dar daca doctora a spus ca e OK, stie ea ceva
Simona
gabitzam spune:
Te referi la Rh? Dupa cite stiu eu, daca la mama e pozitiv, totul este OK, nu conteaza cum are tatal. Eu zic sa stai linistita, mai ales ca si doctorita ti-a zis ca e OK.
In Cartea viitoarei mame era explicat bine care-i toata treaba cu Rh-ul acesta.
Gabitza