Mirosul de pipi de pisica????

Mirosul de pipi de pisica???? | Autor: iga

Link direct la acest mesaj

Are cineva idee cum sa scapa de mirosul insuportabil de pipi de pisica,tinind cont ca apartamentul este parchetat?Sa nu-mi ziceti ca trebuie sa schimb parchetul ,mai ales ca am numai o portiune urit mirositoare si anume acolo unde era spatiul WC!Sarbatiri Fericite!ADA si Robe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

omori pisica,si dai foc la artament altfel,n/ai nici o sansa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uite am gasit pe net cate ceva, poate gasesti util:
http://www.cozycatfurniture.com/cat_newsletters/catnewsletter10.html
Ultima, pe "hardwood floors" este de urina pe parchet.
Petele mai vechi sunt mai greu de indepartat, se mai poate si cu clor dar s-ar putea sa decoloreze parchetul, o solutie ar mai fi sa raschetezi petele si sa reslefuiesti parchetul.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Draga Angelp,a-si fi omorit pisica dar,nu o mai am.Toate s-au intimplat pina sa ma marit eu,pe vremea cind locuia soacra mea in apartament.Ea s-a mutat cu tot cu mita,iar eu am ramas cu mirosul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Eu am un cotoi pe nume Yogi, asa ca stiu prin ce treci.
Nu vei scapa pentru totdeauna de acel miros pentru ca cel putin o data pe an pisicile isi marcheaza teritoriul. Asa ca iata solutia pe care am aplicat-o noi. Si singur acare a adat rezultate avand in veder ca nu am vrut sa renuntam la el (are 6 ani juamate):
- speli locul cu pricina cu ce vrei tu, apa cu sapun detergent sau orice alceva.
- dupa ce ai spalat si s-a zvantat torni otet pe aceea portiune si lasi sa se usuce de la sine.
- mai nou dupa ce se usuca otetul c-am la 2-3 zile sterg din nou zona cu apa in care am pus Domestos, ais a vezi ce fericit e sa se tavaleasca in aceea zona, si cu timpul uita si iti dispare si mirosul greu de sparcaiala pissiceasca.

succes

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

veste ingrozitoare!
nu iese cu nimik!
am zvarlit 2 canapele + 3 carpete. miroseau pestilential!
pe portiunea aceea de parchet am intervenit rapid! am acoperit-o initial cu ceva greu...apoi cu un covor gros. vad ca tine...e drept n-au facut decat o singura data acolo! dar se umflase parchetul! am crezut ca ii omor!

nina + 2 bestii de motani

Mergi la inceput