Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
roserb spune:
Bits, ce baietoi voinic ai!Creste precum Fat-Frumos, intr-o zi cat altii intr-un an!
Mihnea a avut la 1 luna 4,700 kg si 59 cm, si am fost multumita ca a luat in greutate 1,300 kg si 7 cm , de aia nu pare el grasun ca a crescut mai mult in lungime ca sa zic asa.
Ele, e bine daca ai timp de prostioare
.Eu nici nu ma gandesc deocamdata la problema asta. Cred ca dupa 6 saptamani nu mai e nici o problema. Eu ma gandesc sa-mi pun sterilet, nu am mai avut pana acum, dar vreau sa incerc.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Ele spune:
Roserb , am juma de an de cand stau pe tusa , asa ca incep sa ma gandesc de acuma![]()
.....ca daca nu uit cum se face.
Elena si bb Denisa
andreap spune:
Buna fetelor!Nu prea mai am timp de internet(desi asta e simgura mea relaxare)ptr. ca Mariuca mea se face din ce in ce mai rea.Azi nu a dormit aproape deloc,acum e cu soacra mea care incearca sa oa adoarma, dar nimc,urla de ceva timp.Si afara urla in carucior....Alti copii dorm de la frig,a mea urla
.Ma enervez sa o mai scot si afara,stau tot timpul sa o iau in brate din carut.In curand ma lasa nervii.Incep sa cred ca nu am lapte,ca e ceva in neregula cu mine....Si nu plange de la colici.Macar noaptea doarme, multumesc lui D-zeu, reusesc sa ma odihnesc cat de cat.
In legatura cu ajutorul sotului, la mine cam lipseste.Aseara BBlus urla si el a plecat la fotbal,n-am apucat nici dus sa fac.
Sper sa pot intra mai tarziu
Andreea si BBlusa Mariuca
monica-elizabet spune:
ele...nebunatico, chiar iti arde de prostioare...si eu zic la fel, ca sa stai pana la 6 sapt, sau mai bine zis sa-ti treaca lohiile..si ai grija, mare grija ca se ramane insarcinata si daca alaptezi, sa-ti iei toate masurile de protectie.
toate cele bune
monica
Ele spune:
Andreea probabil ca la tine compenseaza soacra pe sot. La mine sotul face de toate: baitza la fata, schimba pampersi si o lasa pe mami sa doarma noaptea, orice poate face...daca ar avea si tzitzica ar si alapta-o
.Pe unde mergem numai el o tine in brate ca maica-sa e mai impiedica si nu se risca
. Dar in afara de sot eu nu am nici un ajutor
.
Fetelor mie mi-a zis doctorul 2 luni dupa cezariana si eu am auzit si varianta cu o luna de aia ma intrebam si eu. Lohiile s-au terminat asta e vestea buna iar marti fac 6 saptamani deci..."unda verde"![]()
Elena si bb Denisa
camys_2000 spune:
Si eu am fost ieri la controlul de 6 saptamani si imi voi pune sterilet saptamana viitoare, pentru ca in urmatorii 3 ani sigur nu mai dorim alt copil.
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
onitza spune:
Multam de raspunsuri fetele..daca la niste partzuletze, face Try asa mi-e groaza sa-mi imaginez cum o sa se agite mititetul la colici!!!
Azi a dormit cel mai mult 5 ore, nu mi-a venit sa cred!!!!!!
Ziua vad ca doarme bine, seara se agita mai rau...opratia inca doare, si de maine ramne sa ma descurc singura...pleaca mama acasa!
...nasol e ca ma mai doare si mana de la perfuzie si mi-e greu sa-i fac baie, ca e greutz...am incercat aseara...mi-e tare drag de el, azi l-am scos la geam cam 5-10 min, si dupa o partida de laptic ma asteptam sa doarma, dar nu, a stat o ora cu ochii deschisi fara sa planga... a fost prima oara cand a stat treaz asa multtimp fara sa oracaie! M-am bucurat, acum doarme deja de 3 ore, si trebuie sa se tezeasca...tati e la serviciu , face cinste la colegi!!! ce-as mai iesi si eu din casa!!!!!!!!!
In leg. cu fizicul, am observat o tendinta de slabire , la maini chiar se vede uriasa schimbare, ma mir si eu ce maini finutze am acum, dar daca vine vorba de burta...

, mi-e groaza..oricum am nteles ca burta se retrage de la sine in 45 de zile. Bits, e adevarat????
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, multam de mesaj, nastere usoara, daca nu ai nascut, n-am avut timp sa citesc nimic.
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
ONITZA
bine ai venit acasa...
cu bb Paul...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
try spune:
Camys, chiar ca ai bebecumintel, sa doarma toata noaptea? Si nici papica nu i-ai dat sau sa fi fost nevoie sa-l schimbi?
Bobita, stai linistita ca si noi trecem prin momente de-astea de nervi si crize. Eu le mai fac noaptea cand Alex e prea agitat si eu nu stiu ce sa-i mai fac (e mancat, schimbat, plimbat etc.) si atunci ma apuca si pe mine. Noroc ca nu sriu pe forum noaptea
![]()
Bitsule, da' e mare kenzo al tau. Alexutzu' meu avea marti cu 1 kg mai putin ca al tau si poate 1cm mai mare. Alex n-a crescut mult in lungime, ca deja s-a nascut maricut (56cm), a luat doar 2 cm. Si n-are deloc aparenta de copilas grasut la 4,5 kg. Sunt curioasa si eu cat o sa avem la o luna (duminica facem o luna) iar luni ne ducem la pediatru.
Luminita, felicitari pt. Tudor, sa creasca mare si frumos, sanatos si voinic.
Dama, de unde stii ca e panaritiu? In orice caz n-are legatura ca bagatul degetului in gura, nu faci panaritiu de la asa ceva. Alex facea imediat dupa ce s-a nascut cred ca pana pe la 2 sapt. un fel de desprinderi laterale ale unghiilor (cum ne mai scoatem noi tzepi de-aia de care tragem cu dintii si ne mai da si sangele - nu stiu cu msa le descriu). Iar eu trageam de ele sa i le desprind ca erau zgarietoare si se mai intampla sa ii dea si-un pic de sange acolo. Probabil asa s-a intamplat si la David si o fi facut infectie in locul respectiv...desi nu cred ca e panaritiu.
Teoretic se poate naste vaginal dupa cezariana, dar tine de conditiile fiecarui organism in parte si de conditiile sarcinii trecute si viitoare: cat de mare e distanta catimp, cat de usor si bine te-ai refacut dupa cezariana, cat de putin problematica e a doua sarcina etc.
Raluca, felicitari sa ai un bebe sanatos si voios, mancacios si cuminte noaptea.
Ele, si eu stiam ca nu e obligatoriu sa faca kk zilnic. Am auzit de bebelusi care faceau kk si la 5 zile.
Alex - 5 Nov. 2004