Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bits, ce baietoi voinic ai!Creste precum Fat-Frumos, intr-o zi cat altii intr-un an!

Mihnea a avut la 1 luna 4,700 kg si 59 cm, si am fost multumita ca a luat in greutate 1,300 kg si 7 cm , de aia nu pare el grasun ca a crescut mai mult in lungime ca sa zic asa.

Ele, e bine daca ai timp de prostioare.Eu nici nu ma gandesc deocamdata la problema asta. Cred ca dupa 6 saptamani nu mai e nici o problema. Eu ma gandesc sa-mi pun sterilet, nu am mai avut pana acum, dar vreau sa incerc.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Roserb , am juma de an de cand stau pe tusa , asa ca incep sa ma gandesc de acuma.....ca daca nu uit cum se face.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor!Nu prea mai am timp de internet(desi asta e simgura mea relaxare)ptr. ca Mariuca mea se face din ce in ce mai rea.Azi nu a dormit aproape deloc,acum e cu soacra mea care incearca sa oa adoarma, dar nimc,urla de ceva timp.Si afara urla in carucior....Alti copii dorm de la frig,a mea urla.Ma enervez sa o mai scot si afara,stau tot timpul sa o iau in brate din carut.In curand ma lasa nervii.Incep sa cred ca nu am lapte,ca e ceva in neregula cu mine....Si nu plange de la colici.Macar noaptea doarme, multumesc lui D-zeu, reusesc sa ma odihnesc cat de cat.
In legatura cu ajutorul sotului, la mine cam lipseste.Aseara BBlus urla si el a plecat la fotbal,n-am apucat nici dus sa fac.
Sper sa pot intra mai tarziu
Andreea si BBlusa Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ele...nebunatico, chiar iti arde de prostioare...si eu zic la fel, ca sa stai pana la 6 sapt, sau mai bine zis sa-ti treaca lohiile..si ai grija, mare grija ca se ramane insarcinata si daca alaptezi, sa-ti iei toate masurile de protectie.
toate cele bune

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andreea probabil ca la tine compenseaza soacra pe sot. La mine sotul face de toate: baitza la fata, schimba pampersi si o lasa pe mami sa doarma noaptea, orice poate face...daca ar avea si tzitzica ar si alapta-o.Pe unde mergem numai el o tine in brate ca maica-sa e mai impiedica si nu se risca . Dar in afara de sot eu nu am nici un ajutor .
Fetelor mie mi-a zis doctorul 2 luni dupa cezariana si eu am auzit si varianta cu o luna de aia ma intrebam si eu. Lohiile s-au terminat asta e vestea buna iar marti fac 6 saptamani deci..."unda verde"

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ele...atunci spor la treaba

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Si eu am fost ieri la controlul de 6 saptamani si imi voi pune sterilet saptamana viitoare, pentru ca in urmatorii 3 ani sigur nu mai dorim alt copil.

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Multam de raspunsuri fetele..daca la niste partzuletze, face Try asa mi-e groaza sa-mi imaginez cum o sa se agite mititetul la colici!!!
Azi a dormit cel mai mult 5 ore, nu mi-a venit sa cred!!!!!!
Ziua vad ca doarme bine, seara se agita mai rau...opratia inca doare, si de maine ramne sa ma descurc singura...pleaca mama acasa!...nasol e ca ma mai doare si mana de la perfuzie si mi-e greu sa-i fac baie, ca e greutz...am incercat aseara...mi-e tare drag de el, azi l-am scos la geam cam 5-10 min, si dupa o partida de laptic ma asteptam sa doarma, dar nu, a stat o ora cu ochii deschisi fara sa planga... a fost prima oara cand a stat treaz asa multtimp fara sa oracaie! M-am bucurat, acum doarme deja de 3 ore, si trebuie sa se tezeasca...tati e la serviciu , face cinste la colegi!!! ce-as mai iesi si eu din casa!!!!!!!!!
In leg. cu fizicul, am observat o tendinta de slabire , la maini chiar se vede uriasa schimbare, ma mir si eu ce maini finutze am acum, dar daca vine vorba de burta..., mi-e groaza..oricum am nteles ca burta se retrage de la sine in 45 de zile. Bits, e adevarat????

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza
FELIS, multam de mesaj, nastere usoara, daca nu ai nascut, n-am avut timp sa citesc nimic.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

ONITZA bine ai venit acasa... cu bb Paul...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Camys, chiar ca ai bebecumintel, sa doarma toata noaptea? Si nici papica nu i-ai dat sau sa fi fost nevoie sa-l schimbi?

Bobita, stai linistita ca si noi trecem prin momente de-astea de nervi si crize. Eu le mai fac noaptea cand Alex e prea agitat si eu nu stiu ce sa-i mai fac (e mancat, schimbat, plimbat etc.) si atunci ma apuca si pe mine. Noroc ca nu sriu pe forum noaptea

Bitsule, da' e mare kenzo al tau. Alexutzu' meu avea marti cu 1 kg mai putin ca al tau si poate 1cm mai mare. Alex n-a crescut mult in lungime, ca deja s-a nascut maricut (56cm), a luat doar 2 cm. Si n-are deloc aparenta de copilas grasut la 4,5 kg. Sunt curioasa si eu cat o sa avem la o luna (duminica facem o luna) iar luni ne ducem la pediatru.

Luminita, felicitari pt. Tudor, sa creasca mare si frumos, sanatos si voinic.

Dama, de unde stii ca e panaritiu? In orice caz n-are legatura ca bagatul degetului in gura, nu faci panaritiu de la asa ceva. Alex facea imediat dupa ce s-a nascut cred ca pana pe la 2 sapt. un fel de desprinderi laterale ale unghiilor (cum ne mai scoatem noi tzepi de-aia de care tragem cu dintii si ne mai da si sangele - nu stiu cu msa le descriu). Iar eu trageam de ele sa i le desprind ca erau zgarietoare si se mai intampla sa ii dea si-un pic de sange acolo. Probabil asa s-a intamplat si la David si o fi facut infectie in locul respectiv...desi nu cred ca e panaritiu.
Teoretic se poate naste vaginal dupa cezariana, dar tine de conditiile fiecarui organism in parte si de conditiile sarcinii trecute si viitoare: cat de mare e distanta catimp, cat de usor si bine te-ai refacut dupa cezariana, cat de putin problematica e a doua sarcina etc.

Raluca, felicitari sa ai un bebe sanatos si voios, mancacios si cuminte noaptea.

Ele, si eu stiam ca nu e obligatoriu sa faca kk zilnic. Am auzit de bebelusi care faceau kk si la 5 zile.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput