Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
Am avut un pic de timp sa ma uit pe mesajul de la tati si de emotie cred aa omis sa va spuna "dimensiunile" lui PAul: la nastre:
3.600 kg si 49.5 cm, iar la iesirea din spital: 3.310 kg.
FELIS, cea mai buna relaxare a sanilor este sa-i lasi mai mereu dezgoliti...nu-ti lua deocamdata tampoane de snai...eu mi-am luat si inca nu i-am folosit...poate cand o sa ai musafiri.
Va pup dulce.
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
MULTUMESC DE SFAT

Chiar ma interesa cat a avut Paul cand s-a nascut!... A fost maricel... Sa fie sanatos!...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by LuminitaB
Am nascut !!!! 02.12.2004 ora 11.10 (cu 6 zile inainte de data prevazuta)
Tudor Andrei, 3,5 kg, 51 cm si e un scump !!!
LuminitaB40 sapt si mami lui Cri 24.12.1998
LUMINITZA...
felicitari...

Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, mancacios si somnoros!...

Pozele mele!
FELIS spune:
dfeli
quote:
Originally posted by elipentru fetita Ralucai (karmen24).
A nascut azi dimineata la 5:05, dupa ce i s-a rupt apa la 22:30. La ora 3 avea dilatatie abia 3 cm, dar dupa am mers totul foarte repede. Fetita are aprox 4 kg. Cand am vb cu proaspata si fericita mamica, era cu bebelusha in brate. Va saluta pe toate si va ureaza nasteri usoare gravidutelor ramase si bebei cumintei mamicilor!
RALUCA
felicitari... 
Sanatate multa si refacere rapida...

Pozele mele!
Ele spune:
Try am auzit si eu de copii care fac asa rar kk dar cand o vad ca se agita ma gandesc ca o doare burtica si trag concluzia ca e dn acest motiv. 
Si nu inteleg cum e posibil ca partzuri sa dea toata ziua si kk nu face??? ca si la partzuri se screme de se inroseste toata.![]()
Elena si bb Denisa
FELIS spune:
ROSERB sanatate multa bebelului...
BITS felicitari pt KENZO atat de maricel... Ma bucur pt tine... si pt bb...
CAMIS ce performantza... Atatea ore de somn...
Pozele mele!
monica-elizabet spune:
ele si eu stiu ca e normal ca un bbelus alaptat la san sa faca si de 5 ori pe zi si o data la 2 zile, dar poti sa-i dai asa cum ti-a zis bobita ceai de musetel(insa nu stiu cantitatea) pentru varsta asta sau sa mananci tu niste miere care o sa ajute la kkalica bbelinei.
monica
Ele spune:
Monica parca mi-ai mai zis tu odata ca s-ar putea din cauza alimentatiei mele sa nu faca fata kk. Eu ce pot sa zic cam mananc dulciuri (multe adica) si mai beau si cafea din cand in cand ca nu reusesc sa ma dezmeticesc dimineata 
Credeti ca din cauza asta ar face asa rar?
Nu ma spanzurati, stiu ca nu e voie...dar nu rezist![]()
Elena si bb Denisa
camys_2000 spune:
Try, a dormit atatea ore fara sa manance. Eu am o regula: cand doarme, nu-i dau nici papika si nici nu o schimb, si pana acum nu s-a iritat niciodata. Bine, ca nu a stat niciodata cu kakutza pentru ca atunci cand face, se trezeste ...
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
Otiliav spune:
Felis, tampoanele pentru sani se gasesc in Cora la raionul de copii, vizavii de sapaunuri, creme, ulei de corp sau mai bine spus unde sunt caditele, deasupra lor.
Otilia, DPN 9 Decembrie
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, tampoanele pentru sani se gasesc in Cora la raionul de copii, vizavii de sapaunuri, creme, ulei de corp sau mai bine spus unde sunt caditele, deasupra lor.
Otilia, DPN 9 Decembrie
OTILIA
multumesc mult pt lamurire!...
Pozele mele!

40 sapt si mami lui Cri 24.12.1998