Mamici din Arad...??? (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ceau fetelor!
Tocmai am terminat cu cina, am facut si clatite dar mai am de spalat vasele iar apoi merg la servici.Azi a avut Bianca lectie deschisa la gradi iar apoi ne-am dus toti la politie sa ne tragem in chip pentru buletine noi.
Mai fetelor cu scoala trebuie sa rezist eroic ca nu ma pot face de c.....Pe langa asta maine la ora 13 merg la un curs la spital(toti dr si asistentele) iar apoi dam un test in functie de care ne acrediteaza sau nu.Mare porcarie dar asta e, de acum cam asa ceva ne asteapta.Trebuie sa facem 130 puncte pe an(asistentele, la dr mai multe) caci altfel nu primim salarul, iar un curs are 30 puncte.Acum facem un curs de neurologie o data pe saptamana, vreo 6 sedinte.De anul viitor trebuie sa merg la Conferinta studentilor de medicina de la Macea ca sa am credite la servici.Si uite asa imi mentin tonusul.
pupici la toate si la puiutii vostri

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Nici eu nu sunt de Craciun in Arad,ne putem vedea inainte de Craciun sau dupa ,eu stau pana pe 7 ian.Poate-ti faci si tu Magda timp sa vii.Daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

SAlutare fetelor.Greu e cu cadourile de Craciun.Si eu stau si ma gindesc ce sa ii iau la sora-mea ca ar vrea ceva pentru ea nu pentru bebe.Si haine nu ii iau ca n-o sa ii vina,bijuterii i-am luat in fiecare an(ii place tare mult argintul)asa ca anul asta sunt in pana de idei.Plus ca am avut o luna proasta ca am cheltuit vreo 3 mil pe doctori si medicamente.Bani programati pe cu totul altceva(Craciun).
Acum ii fac injectii la Daci - gentamicina de 3 ori pe zi.Puii mei stie ce infectie (prostata acuta)a facut cica s-ar putea de la mine asa ca merg si eu azi la control.Desi eu nu simt nimik.Asa m-am saturat de toate.Mi-a fost cam lehamite de aceea n-am mai intrat sa vad dau binete.
Dragos se ridica singurel de marginea patutului dar are probleme cu tinutul de margine.Uita sa se tina si pica.
Acum cind pica plinge ca intre timp a mai picat o data din pat si s-a speriat rau.Si are o vinataie de toate frumusetea.
Acum sta in patut si scarmana plasa de la el.Pina ma vede,apoi nu mai vrea singur.
Anto atit ii de faina caciula de la tine parca-i un omulet de zapada cu ea in cap.Asa are o moaca....ii total.II mai vine in oki si trage de ea sa si-o dea jos.Dar o trage si mai tare pe fata.
PAi al meu copil s-a insanatosit putem sa ne intilnim daca vreti.
Clau,Raul e un scump.S-a ingrasat bine,nu?
Alina voi unde mergeti de Craciun?Dragos e total!
GAbi ,Tudor isi mai pune miinile la urechi? Dragos a descoperit ca atunci cind nu-i convine ceva poate sa tipe.Naspa obicei.Incerc sa ii explic calm sa nu mai strige.Crezi ca intelege?!
Diana naspa cu vecinii.LA noi sunt asa de prost crescuti ca trintesc usa de la intrare de se zguduie tot blocul(noi stam la parter).Si noi avem metalica si nu se aude asa tare.Degeaba am lipit afise sa nu o trinteasca.In rest manelistii care sunt nu ii auzim numa vare la masini.
PA,pa ----a invatat si Dragos sa faca!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceay fetelor!
Am fost azi sa vad ce ii iau si de la gablonturi am ajuns pana la urma la o bluza faina rau de tot, sper doar sa-i placa pentru ca e cam pretentioasa...am dat 700.000 lei pe ea, dar la Clau i-am zis ca doar 500.000 am dat...nu zice el nimic si daca ar sti cat a fost dar eu niciodata nu-i spun pretul corect...habar n-am de ce
N-am intrat ieri ca ne-am apucat de curatenie si am fost terminata...am avut noroc ca raul a fost tare cuminte, s-a jucat singurel in patut...Ptiu sa nu-l deochi

Anto, ma bucur enorm ca veniti la Arad de sarbatori! Abia astept sa ne vedem! si sa bem un vinut

Alina, nu stiu daca Raul s-a mai ingrasat ca nu l-am cantarit de vreo 2 luni si atunci avea a proape 9kg...cum a reusit Dragos sa cada din pat?? Nu din patul lui, nu?? ca am vazut ca ai pat ca si al meu si e totusi inalt! Multa sanatate la toti! Si nu te mai agita sa-i explici la Dragos sa te asculte ca sigur inca nu pricepe sau cel putin Raul, daca ridic putin vocea se uita la mine cu niste ochi mari mari si incepe sa rada...ce zice el, mama e nebuna, oare ce o apuca

Gabi, nu stiu daca ai auzit, Timp a fost operata, a avut o extrauterina...e super necajita, plange intruna, pentru ca s-a oprit pe una din trompe si a trebuit sa io extirpe...Duminica merg la ea la spital! Asa trista am fost si eu ieri pentru ca sambata trecuta m-a sunat sa-mi spuna ca si-a facut testul si e gravida, iar barbatii au iesit la beute!! OOOfff Doamne!

Magda, nici nu vreau sa mai aud de scoli...eu daca nu ramaneam graida m-as fi inscris si la masterat, dar acum nici nu ma mai gandesc, n-as mai avea rabdare sa invat! Vi la intalnire??

Alinushule, ati fost la Hrusca?? Mai ce se-ntampla de nu mai ajunge pachetu ala?? Abia a steptam sa vad sfesnicele si farfuriile, ca mi-a spus o fata de la mamici de martie aprilie ca-s super dragute! Si mie imi plac la nebunie chestiile astea decorative!

Diana, ai procedat bine ca te-ai dus la vecini...si eu am fost prin vara la niste vecini proaspat mutati care-s renovau apartamentul si lucrau doar cand era ora de liniste, gaureau, spargeau pereti, etc si Raul se tot trezea si cand m-am dus la ei, efectiv m-a sfidat...am facut niste nervi de numa...apoi s-a dus vecina de langa noi care are baiat de 2 anisori si abia atunci s-au oprit pentru 2 ore...in rest nu ma deranjeaza muzica, poate sa asculte ce vor pentru ca si pe Clau il mai apuca uneori sa dea muzica la maxim si nu orice ci Ramstein

Oare ce mai face Flavia?? Cum o fi??

Am fost ieri cu Raul pe afara si cum imi sta im obicei niciodata nu merg acasa cu mana in c.., i-am luat o caciulita mortala, cu creata de dinozaur... e roz si arata ca o fetita!

La 5 merg sa a fac frumoasa de sarbatori[:d] si raul ramane cu Clau, is curioasa cum se vor intelege acum...de descurcat nu-mi fac griji ca nu se descurca Clau, dar parca totusi nu voi sta linistita
Se vede ca n-am mai scris de mult, ca m-a apucat limbarita

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Alina ,sincer i-mi pare f.rau de problemele de sanatate ce le aveti.Si cu mine anul asta a fost de groaza.

Si eu ma tot gandesc ce sa-i iau lui Radu de Craciun,parca vad ca iar o sa-i iau un ceas si parfum (ca de obicei,deja are colectie de ceasuri) Deni vrea iar telefon ,cu ea e simplu.
Sper sa ma fac bine pe sapt. viitoare sa pot umbla dupa cadouri.
I-mi pare rau Gabi cu extrauterina ,multa sanatate din partea mea.

Mergi la inceput

Clau ,sa-ti faci poze sa vedem cat de frumoasa te-ai facut

Mergi la inceput

Anto, imi fac maine poze ca oricum mergem la chef si macar sa-mi fac poze mumoase eu la Clau de Craciun ii fac o surpriza, o fundita pusa pe mine Macar asa scap mai ieftin
Mai dar nu Gabi are probleme de sanatate ci o prietena de-a mea si colega de-a ei

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Mie aseara nu mi s-a mai deschis pagina DC nicicum .Calin a fost tare "suparat" ca i-am facut lui loc la calculator daca nu a mers DC-ul.

Clau,si eu sunt in "febra curateniei".Ieri am tras tare,dar mai am.Acum ma duc sa calc ca am o gramada mare.
Nu am fost la Hrusca ca a fost plecat Calin la Timisoara.Pachetul nu a ajuns inca,nu stiu ce s-a intamplat.Deja am primit alt pachet care-l comandasem dupa ala cu sfesnice si farfurii.

Anto,eu zic ca ar fi mai bine sa ne intalnim intre Craciun si Anul Nou,atunci eu sunt mai libera,dar daca vor fetele inainte de Craciun imi fac si eu timp si vin neaparat.
Esti totala cu ceasurile!

Alina,imi pare rau ca sunteti bolnavi.Bine ca Dragos e sanatos. Noi mergem de Craciun la parinti in Bihor.

Fetelor,si pe mine ma streseaza cadourile,adica nu mai stiu ce sa cumpar.Eu la Calin ii cumpar un pulover si un parfum.Cu Dragos e mai simplu ca nu are preferinte inca.Mai am multe cadouri de cumparat,la parinti,la niste prieteni...trebuie sa-mi fac o listuta.

P.S.L-am tuns pe Dragos azi.Avea parul destul de mare si acum e scurt,scurt.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
by Claudelu
Gabi, nu stiu daca ai auzit, Timo a fost operata, a avut o extrauterina...e super necajita, plange intruna, pentru ca s-a oprit pe una din trompe si a trebuit sa io extirpe...Duminica merg la ea la spital! Asa trista am fost si eu ieri pentru ca sambata trecuta m-a sunat sa-mi spuna ca si-a facut testul si e gravida, iar barbatii au iesit la beute!! OOOfff Doamne!

--------------------------------------------------------------------------------

Clau, nu-mi vine sa cred ce imi spui!! M-am bucurat foarte tare cand am auzit ca e insarcinata. Am fost vinerea trecuta pe la lucru si mi-a zis Alina. Nu m-am intalnit cu timona, plecase acasa ca a sangerat putin. M-am intalnit si sambata cu Alina la Billa si mi-a zis ca merge Timo luni la medic. Saraca de ea, cat de mult isi doreste un copil. Nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa o ajute sa treaca peste acest necaz cat mai repede si sa le dea si lor bebelusul mult dorit

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

No sara!
Intru si eu fuga fuguta sa va spun ca m-am indragostit de mine...ce freza mistoaca mi-a tras coafeza mea! Eu de obicei ma las pe mana ei si intotdeauna ies super incantata..acum m-a facut cu un blond cenusiu si mi-a taiat si un breton de ala scurt, in dunga...din lungime nu mi-a taiat ca n-am lasa-to io ca vreau sa-mi creasca

Da, mai Gabi asa e cu Timo...eu tot i-am zis ca nu a buna faptul ca a avut scurgeri si o doare tare rau burta...ea nu ca a fost la un control la ceva doctorita la care a trimis-o Ramo Glogovatan si a zis ca e ok...daca tot nu i-au trecut durerile pana la ruma s-a hotarat si s-a dus la Bunescu si uite ce surpriza urata a avut...azi am sunat-o si era cat de cat mai bine, cel putin asa parea la telefon, mi-a zis ca pana duminica o tin la reanimare apoi o muta in alt salon si sa nu ma duc la ea, dar eu tot merg dar nu duminica ci luni...tare rau imi pare si mie, mai ales ca ei de fiecare data cand veneau la noi s-au ne vedeam le era atat de drag de Raul si tot ziceau ca abia asteapta sa il vada si ei pe al lor...ce sa zc, asta-i viata, cu bune si rele

Alinush si noi ne-am apucat de curatenie...de fapt ieri si alaltaieri am facut, azi am tras chiulu'...ooo si cat mai avem, ma apuca groaa numai cand ma gandesc

Ma duc sa stran prin bucatarie ca mi-a lasat Clau tona de farfurii de spalat

P.S: azi am vorbit cu Ioana si era putin trista ca alesio e cam bolnavior, are rosu in gat si tuseste+mucusorii de rigoare! va transmite multi

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput