Dragele mele,pentru cele care ati avut probleme cu asa ceva, va rog un sfat. Sunt eu prea sensibila, am nimerit pe cineva care nu mi-a facut bine injectia nu stiu ce sa spun,dar mi s-au facut noduli durerosi,mi se pare ca si temperatura e mai ridicata in locul respectiv... si mai am de facut 3 injectii. Pe linga comprese reci, felii de cartof mai stiti alte remedii... Sper ca o sa raman cu atat, sa nu fie mai grav. V-am pupat si va multumesc.
am patit si eu din pacate..mie mi-au trecut f greu..masam mereu locul..
ehhh...asistentele cu "experienta" MirelaV
pupicei pe burticei
Bebelusul meu s-a "captusit" cu un nodul din'asta la piciorus, dupa vaccinul de la 2 luni. M-am invinovatit atunci, fiindca n-am avut inima sa-i masez locul dureros si sa-i pun comprese reci imediat dupa injectie, asa cum primisem indicatii. Oricum, s-a resorbit foarte lent, a durat vreun an pina n-a mai ramas nimic pe locul respectiv.
gabi & alisia (2,2 ani)
Trebuia masat locul in care ti-a facut injectia imediat dupa.... Acuma nu stiu, probabil in timp vor disparea...
Ramonika si pisica
Pune-ti o o frunza de varza zdrobita (astfel incat sa-i iasa zeama) de cate ori pe zi poti si atat timp cat locul mai este cald. Face minuni!
Daniela, mamica de Ana-Maria
Ai si dureri? La mers sau cand stai in anumite poizitii? Nu stiu ce injectii faci dar ar trebui sa vada un medic nodulii inainte de a continua. Compresele cu gheata sunt o idee buna. Si verifica tot timpul sa nu faci febra.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!