Copilasi de iunie-iulie 2003 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

alinutza - condoleante si sunt alaturi de tine in pierderea suferita... cuvintele nu au cum sa te aline, poate doar faptul ca ne gandim la tine! cauta si gaseste alinarea in fetitza ta care are mare nevoie de tine...

fetele..
trebuia sa va povestesc, e de milioane!!!
ieri Tudor a cerut kk la oala prima oara!!!!
a zis "mami, KK ' si s-a dus la baie, si-a adus olitza. l-am asezat si pt ca eu eram in plin avant la spalat vasele, i-am dat sa se joace cu creioanele colorate si o carticica mai veche, in speranta ca nu se va ridica sa rastoarne oala cu tot cu continut, eventual, pe covorul proaspat spalat...
in fine, baiatul meu minune a stat taaare cuminte, a si facut treburile respective, din fericire in cantitate mica - pt ca abia cand am terminat vasele si am ajuns la el am vazut ce ocupatie 'savanta' avea: bagase toate creioanele in olitza, prin spatiul ramas liber intre picioarele lui, si pt ca nu a gasit atractia suficient de mare, le-a si scos de acolo, unul cate unul... rezultatul nu-i greu de imaginat, avea kk pe el din cap pana in picioare (a,da, in gura n-a bagat, asta a fost intrebarea bunicilor cand au aflat patania...) asa ca de unde era ora mesei si apoi plecarea la plimbare, a trebuit sa-i fac mai intai o baie sanatoasa...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Alinutza, sa stii ca suntem alaturi de tine, condoleante...
pt tine si buburuza mica!

Elenada sa vii, da??

Pe ce nume e facuta rezervarea, ca parca nu am citit asta?

Pupici,
Gio si Taisia

poze noi cu taisia de mos nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Alinuta, condoleante! Nu ai de ce sa iti ceri iertare, noi stiam ca treci printr-un moment foarte greu. Noi suntem aici, dac asimti nevoia sa te descarci. Multa putere si curaj, sa treci peste durere. Pupici Alexandrei!

Elena, imi pare rau ca si tu ai trecut prin momente triste. Condoleante! Sanatate matusii tale!

Crisa, bine ai revenit acasa!

Anamaria, pai are talent, Tudor. v-ati gandit la o cariera de pictor ?

Claudya, scrii ca in vremurile bune, cu burtica . Ce bine ca te auzim!

Pe poze nu m-am uitat, dar recuperez eu cumva. Eu nu imi mai fac timp s apun poze recente cu Maria, dar sper sa ma ocup in curand si de asta.

Noi suntem bine. Imi fac mii de ganduri, dar burtica mea creste si bb imi da din cand in cand semne ca este acolo.

Va pupam,
Cornelia (17 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gio, multumesc pt. mesajul de la subiectul de la burtici. Toata lumea imi spune sa stau acasa. Nu stiu de ce nu ma pot hotara. Doru mi-a zis ca a vrut sa-l sune el pe directorul meu sa il anunte ca o sa intru in concediu, dar s-a abtinut, ca nu dadea bine, pt. mine. Nu e vorba ca as fi indispensabila pe aici, nici ca acum am prea mult de lucru, dar simt ca daca plec acum nu mai am cale de intors, cu toate ca directorii s-au comportat f. bine cand le-am dat vestea ca voi fi din nou mamica.

Va pup,
Cornelia (17 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by gio

Pe ce nume e facuta rezervarea, ca parca nu am citit asta?

Rezervarea este facuta pe numele meu Carmen Cretu

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Intai si intai vreau sa-i transmit gandurile mele bune Alinutei care trece printr-o perioada foarte grea. Dumnezeu sa aline sufletele familiei tale si cred ca minunea numita Alexandra va va ajuta mult !!!!

Vad ca si Gio a pierdut-o pe bunica ei!!! Imi pare tare rau!!!

Bichy, multa sanatate lui Liviu!!!

Acum trebuie sa pe Cornelia!!!!! De ce nu stai acasa ma rog daca asa trebuie???? Ia vezi ca vin cu batul la tine!!!! (stii ca am rude acolo si e posibil sa ajung in zona, asa ca ai grija ). Pupici la buticile noastre .

Romana, cum mai te descurci? Vad ca vrei sa mergi la Cluj, asta-i tare bine. Iti doresc sa ai vreme buna!!

Vin la intalnire asa ca listuta e asta:
1. Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
4. Magda
5. Gio
6. Magdone
7. Bychi
8. Dana
9.Elena - ajunge mai tarziu
10.Crisa
11.Bobi

Mai fetelor, tarea dor mi-a fost de voi si de tudor. Cand eram in avion, la intoarcere, singurul meu gand era sa ajung cu bine si sa-l strang pe Tudor in brate. Simteam ca ami se rupe sufletul!!! Ce bine ca a trecut totul!!! Si ce o mai incurajam eu pe Adi cand trebuia sa plece o luna de zile .

A venit copilul de afara. Pup si promit sa povestesc

Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

am vorbit ieri cu Magda careia i-a picat placa de baza (sper ca am retinut bine) si care in principiu a zis si ea ca vine, deci lista e:
1. Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
4. Magda
5. Gio
6. Magdone
7. Bychi
8. Dana
9.Elena - ajunge mai tarziu
10.Crisa
11.Bobi
12 Magda

Alinuta - bine ca ai gasit putere sa iti revii si sa revii intre noi, sa fii tare si pe viitor ptr Alexandra cea dulce!

Madishor - poate reusesti sa apari diseara, daca nu iti scriu aici ca am gasit o girafa ptr matale, din plus, are si o maimuta in spate, inaltime cca 25-30 cm, costa 285,000 si e in Cocor, etaj 3, magazinul 1 iunie (nu stiu daca asa se cheama dar are un calendar de la ei si tot soiul de hainute in "vitrina" de la intrare). Nu e grozava, dar e singura girafa pe care am vazut-o de cind ai intrebat tu aici.

siu later,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salut!
Scuze ca nu am timp de scriu, dar mai dau cate un ochi din cand in cand sa vad ce mai faceti. Nu pot ajunge diseara, din pacate.

Alina, condoleante. Curaj si putere!

Andra multumesc mult, am gasit o girafa simpatica la Carrefour. Acum astept scrisoare pentru mos Craciun - sa vedem ce noi misiuni imposibile ne mai da Ana.

Sa va ganditi si la mine diseara. Promit sa beau o bere in cintea vostra diseara, in timp ce lucrez acasa.

madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

Alina condoleante!
eu nu am mai intrat de cateva zile. vad ca s-au facut miscari de trupe pe aici.
va multumesc ca v-ati gandit si la mine, dar nu vin pentru ca sunt in plina mutare. si am pertrecerea firmei unde lucreaza sotul meu!!!
inca nu am net asa ca o sa mai scriu cand vin pe la soacra-mea!!
va pupic si distractie placuta!!
daca mai faceti intalniri speram ca vom veni si noi.
sarbatori fericite!!!!
gabi si stefan
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Buna,fetelor!

Ia sa treceti voi pe rand,frumos,la felicitat una bucata mama de Emma.
1.Pentru ca uite,aporoape am ajuns la sfarsitul subiectului si am reusit sa tin pasul cu voi.De acum incolo va fi mai usor,ca am prins si eu firul,chiar daca inca mai sunt in urma cu cateva stiri.Demarajul a fost mai greu

2.Pentru ca azi implinim 2 ani de casnicie!

3.Pentru ca mi-am amintit!Noroc cu Sf. Nicolae de ieri,ca am putut sa fac si eu o legatura,caci alfel,nu stiu daca-mi aduceam aminte.Mai,parca m-am rablagit de tot.Parca as avea 100 de ani de casnicie,nu numai 2.Azi trebuie sa iesim undeva.Abia astept sa vina sotul acasa!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput