Copilasi de iunie-iulie 2003 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Banuiesc ca voi sunteti deja la intalneala acum.Sa aveti o intalneala placuta!!!

Va multumesc in continuare pentru ideile de papica.

Bychi,Emma era imbracata in Pooh de Halloween.A fost pentru prima data cand am vazut si eu cu ce se mananca sarbatoarea asta.E tare interesant cum petrec cei de aici.

Va pupez acum!
Sa veniti cu povesti de la intalneala!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Claudya,felicitari pt implinirea a doi ani de casatorie.
Fetelor,distractie placuta la intalneala.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Dragelor multumesc mult pentru urari si gandurile bune !

distractie mare La mama, asa-i ? fara noi ....

din nou n-am putut sa ajung si in timpul respectiv ce faceam ...
ma intalneam cu niste tampiti la o porcarie de restaurant La Gil
sau asa ceva, in Baneasa ... In timp ce stateam acolo si ascultam niste indivizi plictisitori ma gandeam ce bine va distrati voi

asta e ... datoria e de vina !!

Nasul lui Teo e dr. si ma bate la cap sa-i fac niste analize de sange,
nu va alarmez, intai le fac si dupa aia va spun despre ce-i vorba !

Am fost cam rasfatata de Mos, eu am primit o bijuterie, iar eu nici macar lui Teo nu i-am luat nimic dar la ceilalti Dar ma revansez de Craciun.

Alinuta multa putere si dragoste ca sa poti trece de durerea aceasta mare !

Andra multumesc, sper sa gasesc adresa pt Trident (cotroceni ) cred ca am inteles bine.

va pup,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Alinutza: condoleante! Iti doresc sa ai putere ca sa poti trece peste necaz. Timpul va vindeca durerea ce o simti si-ti vor ramne amintirile dragi pe care le ai despre tatal tau. Nu uta ca noi suntem aici si te vom ajuta si asculta oricand ai nevoie.

Am fost la intalnire si am venit mai devreme, dar fetele sunt inca acolo, cred. A fost frumos si-mi pare rau ca nu am mai putut sta, dar Alex nu prea adoarme daca nu ma stie acasa.

Va pup si mai vb maine.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

frumos aseara la intilnire, ca la toate intilnelile noastre!

Nicol - cabinetul Trident e chiar linga restaurantul Valencia (str. Dr. Leonte), pe o straduta de linga Spitalul Municipal, in dreapta. Daca te hotarasti sa mergi, iti recomand sa o vada dr. Cosmin Ulman, care are o rabdare maaaare cu copiii.

Crisa - sa stai linistita ca nu-i vine geaca lui Luca, pe corp e buna, dar minecile sint... ptr la anul. Chiar n-am cum sa i le intorc, ar trebui sa i le ras-intorc, ceea ce e cam mult. Ma duc s-o schimb...

Elena - iti scriu ce subiecte am eu, si, daca vrei ceva, da-mi o adresa de mail eventual pe PM unde sa ti le trimit, sint documente Word:
- Cine mai naste in iunie-iulie 2003
- Mamici de iunie-iulie (6)
- Bebelusi de iunie-iulie 2003 (2)-(5), (13), (16)-(26), apoi
- Copilasi de iunie-iulie 2003 (27)-(36)
Ofer si bonus : dialoguri cu copilul atomic (1) si (2).
Daca are cineva restul de la mamici de iunie-iulie sau bb-lusi..., pleasa vreau si eu.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Buna fetele! Super a fost aseara, asta va spune carcotasa din mine, care este. Fain de tot.

Andra, mercic, dar fix pe astea le am si eu. De fapt numai pe astea le-am mai gasit cand m-am trezit io sa le copiez.
Fetelor, daca are cineva ceva in plus la lista Andrei, vreau si eu!!!! Please!

Intru mai tarziu si pun adresa mea de briefcase de yahoo ca sa luati cutiuta 4 (am vorbit aseara) in format mp3. Din pacate, am limita doar de 30 MB, asa ca restul de cutiute o sa-l pun peste cateva zile, dupa ce incarcati voi. Completarea a fost pentru Bychi!
Habar n-am sa fac o pagina personala in care sa le cocot si nici timp n-am acuma sa ma dumiresc. So, ramane deocamdata asa, dar daca aveti si alte idei... Mai am si ceva Bim Bam. Bychi, cantecelele de craciun Bim Bam sunt de anul asta? Io am gasit un album cu Asia de anul trecut. Stii cum e titlul exact?

Sa va zic faza la plecare de ieri. Iau un taxi si incepe discutia:
- Unde sa va duc?
- Pai tralala si tralala
- Pe unde?
- Pe unde e mai repede.
- Pai nu stiti?
- Pai n-ar trebui sa stiti dvs?
- Nu faceti asta in fiecare noapte?(Moment de stupefactie in care dau search la calm si numarat oi).
- Nu, de ce as face?
- Pai eu duc la ora asta fetele care lucreaza si ies din serviciu acuma.
- Foarte bine. Numai ca io m-am intalnit cu niste prietene.
- Daaaa???? (e consternat). La ora asta??? Sunteti maritata?
- Da
- Si sotul ce zice???
- Bla bla bla, (explicatii inutile si aiuristice cu care evident nu e de acord). Apoi, ca o ultima explicatie disperata ii zic "pai, ce, dome, lipsesc de acasa toata ziua, buna ziua?"
- Nuuuu, lipsiti toata noaptea, buna noaptea!
Restul nu mai redau ca a degenerat si mai rau. Sa va mai zic cat i-am lasat bacsis?
Hai ca revin cu adresa aia.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neata fetele,

F. frumos la intalnire , m-am simtit excelent, sunteti toate niste super super dragute Abia astept sa vad pozele. Sper ca n-ati mai stat mult dupa ce am plecat eu...

Azi noapte, vreau sa zic, ca a fost cam alba, Razvan s-a sculat pe la 3 in niste tipete, si cu un chef de joaca, de n-a mai adormit decat pe la 5 si noroc cu bona care vine pe la 8 ca nu stiu la cat ajungeam la servici. Si-asa mi-au trebuit vreo 5 minute pana am reusit sa deschid usa, ca al meu barbat dormea si el dus, mey si n-am baut nimic aseara...

Felicitari Claudia si multi ani inainte!

Hai ca trebe sa-mi pun o cafea ca nu se mai poate.

Pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna mamici,

Pe scurt, ca nu-i timp:

Am bebelusi iunie iulie 2003 de la partea 5-a pana in prezent. Numai sa aveti rabdare sa vina Liviu sa le trimita cui vrea.

Elena, Vigantolleten 500 e facut de Merck KGaA, Darmstadt, Germania. Iar albumul se numeste Craciunul cu Bim-Bam.
Claudya, multi ani fericiti impreuna!

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Claudya felicitari! Multi ani fericiti impreuna! Si sa nu iti pierzi iar bunul obicei de a ne scrie .

Ce bine de voi ca v-ati intalnit din nou!

Stiti ca trebuia sa ma mut in noiembrie? Ce credeti, ca sunt la casa mea? Nu... Cand ziceam ca am terminat, au inceput sa curga nu stiu ce tevi. Cauta alt instalator, stai dupa el, amanari peste amanari, altul, ia-o de la capat. Scoate bucati de gresie din baie , iar santier! Intre timp am mai schimbat o usa (ar fi trebuit sa le schimbam pe toate, dar nu ne-am permis acum). Ce mai, banii s-au teminat. Acum luam mocheta si perdele si nu mai imi propun nici un termen, cu toate ca Doru zice ca de data asta nu ma mai pacaleste si sapt. viitoare suntem la noi acasa.

Asa, va aduceti aminte povestea cu televizorul si cd-ul? Heeelp!!!!! Nu exista leac pt. barbati cheltuitori? Dupa ce a luat o camera digitala Sony super la-la-la, pt. ca ii trebuia la firma , s-a gandit el sa-si indeplineasca o dorinta din copilarie si si-a luat telescop!!!!!!!!!! Si acum eu sunt aia zgarcita si fara pic de romantism, ca am uitat cand stateam noi pe la 18 anisori si priveam stelele si ne faceam planuri ca vom avea un dormitor cu tavanul-cupola de sticla si bineinteles un telescop... Ca sa vezi, eu acum vreau in locul telescopului, mocheta in sufragerie!!!!! Pai daca tot nu avem tavanul de sticla, la ce bun telescopul??????? Mi-a spus ca si-a luat telescopul si ca nu mai vrea nici un cadou de Mos Nicolae, Craciun, ziua lui, ziua indragostitilor si orice alta aniversare mai stiu eu, de acum incolo! A, si cat de folositor o sa fie acest "instrument" copiilor, care spera sa semene cu el, adica sa fie cu capul in nori si stele si nu sa fie persoane calculate si cu picioarele pe pamant ca mine . El i-a aratat Mariei cerul si stelele si e f. mandru de asta, mai ales ca atunci cand ea vede in carti stelute, zice "tele", arata in sus si zice imediat "tata".

Asa, acum ca m-am descarcat, sa va mai zic si altele despre noi: eu sunt in continuare cu mici pete si stau cat mai mult in pat. Vin doar la serv. dar nu ma misc de pe scaun, decat sa ma dezmortesc. Am niste migrene groaznice, dar poate mi se trag de la telescop , de care nu pot scapa nicicum.

Maria, as zice ca e scumpa ca intotdeauna, dar trebuie sa ma plang si de ea: ma bate!!!!!!! Doar pe mine! Vine surazatoare spre mine si imi da cate o palma. Ii vad ochisorii rauti si nu am timp sa reactionez. Dupa asta ma pupa. Nu stiu ce sa fac. La inceput imi venea sa rad (nu in fata ei), dar acum sunt cam ingrijorata. O cert, dar nu pare sa o intereseze asta. Ieri, mi-a tras o palma, dde am crezut ca mi-a umflat ochiul! Pe mine nu m-a batut nimeni pana acum, s-a gasit ea, mai cu mot. Acum, fara gluma, cum sa reactionez? Pt. ca daca ma vede afectata, ii face placere si o ia de la capat. Incerc s anu o bag in seama, dar pana cand sa incasez palme? A, ma loveste mai ales in burtica. Nu cred sa realizeze ea prea multe (cu toate ca zice bb cand imi atinge burtica), deci nu cred ca e geloasa, cum zice mama, dar probabil ca a simtit o schimbare in atitudinea mea. Poate pt. ca nu o mai iau in brate, poate pt. ca stau mai mult in pat si nu ma joc cu ea?

Cam atat, deocamdata. Nu stiu cum reusesc, dar tot la voi vin sa ma plang.

Va pupam,
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Iar ati lungit petrecerea, ca de obicei . Pana la cat ati stat? M-am simtit foarte bine cu toate ca am plecat prima, sper sa nu va suparati pe mine dar nu am avut incotro. Cand am ajuns acasa copilul urla de se auzea de la parterul blocului (tocmai trasese o cazatura), toate servetelele de bucatarie erau intinse pe jos, cartile, nu mai vorbesc de jucarii -- e clar ca barbatul nu face fata

Claudya aniversare fericita, sa aveti parte de cat mai multi ani impreuna la fel de frumosi ca primii doi . Ne bucuram ca ai inceput iar sa scrii mai des.

Alinuta, condoleante, este tare trist cand te paraseste cineva drag, mai ales ca voi erati departe. Acum raman numai amintirile... Multa putere sa treci peste acest moment greu .

Bibi, ce este cu tine? Nu ai venit aseara, scrii din ce in ce mai rar... Esti suparata pe noi sau ai alte probleme? Noi ne gandim la tine, daca te putem ajuta cu ceva, macar sa iti descarci oful, spune-ne!

Ioana ce mai faci cu mana?

Nicol, stiu si eu restaurantul ala. Chiar sunt "cei mai mari si mai gustosi mici"?

Cornelia salutari burticii. Pot sa sar in apararea lui Doru? Eu am primit un telescop cadou pe la 20 de ani si a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata. Chiar mai frumos decat masina . Normal ca te superi ca nu ai terminat cu treburile, dar eu zic sa privesti partea frumoasa a lucrurilor, e asa grozav sa ai un barbat visator, nu preocupat numai de cosul zilnic .

Eu am fost de dimineata dupa cadouri de Craciun. A fost ingrozitor . In doua ore nu am reusit sa parcurg decat etajul de dame din Unirea, si nu va spun cati bani am cheltuit . Am reusit sa ii iau cadou mamei si sotzului, dar bineinteles ca in primul rand mie . Pentru Stefi o sa merg si cu barbatul, dupa ce iau salariu .

Apropo de cadouri, sotzul i-a cumparat tot de Mos Nicolae o lampa de atarnat in tavan de pe la Bricostore. E foarte draguta, este o luna galbena (semiluna) pe care sta asezat un omulet stilizat - bustul este o sfera albastra, picioruse si maini din metal, simple, iar capul este becul . Mai ramane sa o agatam.

Va pup si saptamana placuta in continuare.

Mergi la inceput