Barbatii RAC

Deschid eu aceasta discutie despre barbatii din zodia Racului pt ca am unul acasa
Sotul meu este persoana in care am 100% incredere( si cred ca singura de acest gen).Suntem impreuna de 13 ani-din prima saptamana de facultate.Poate fi si foarte tandru dar si indiferent - dupa propria evaluare a situatiei.Este foarte precaut; nu este genul care se "arunca cu capul inainte" in vreo situatie.In general, lumea se bazeaza pe el.Isi spune parerile contradictorii "verde'n fata", dar intr-o asa maniera incat , in general, lumea nu se supara pe el.Este un familist convins dar cam lipsit de rabdare in fata copilului- asta nu stiu dc este de la zodie, sau de la elDesi toata lumea(prieteni) are impresia ca eu hotarasc in familia noastra(eu sunt Fecioara
)pt ca eu vorbesc mult, argumentez, ma enervez,de fapt, nici o hotarare nu trece de incapatanarea Raculuicare calm, spune NU.
Cam asta e?Nu stiu;mai spuneti si voi!
mami dana si oana iubita
Raspunsuri

patisor spune:
buna feteleor!!
si al meu sot este in zodia racului,eu sunt in zodia berbec,immmmmmm ce pot spune el mai lasa asa sa treaca cu vederea anumite lucruri eu sunt mai incapatanata.
are si parti proaste dar si parti bune (mai putine).
suntem si noi de 11 ani impreuna ,adica din clasa a 9a dar observ ca in ultima perioada ne-am indepartat foarte mult unul de celalalt recunoaste ce-i drept si el treaba asta,cauza fiind serviciul ziceam pana acum dar cred ca nu e numai asta.
Din cate stiu e o zodie buna la barbati in general dar ......Este familist sau era nici numai stiu ce sa zic la cat sunt de dezamagita de felul in care ne intelegem acum
RAMONA SI PATRICIA

Ramonika spune:
Mey fetelor... Pot sa zic cu mana pe inima ce bine cunoscut este ca racii se inteleg perfect cu scorpioni.... Nu se inteleg bine cu balanta si cu berbecii... Asa zice la carte....
Eu is scorpioanca.... Asadar, imi trebe un racushor....
Ramonika si pisica

melina34 spune:
[quote]Originally posted by Ramonika
Mey fetelor... Pot sa zic cu mana pe inima ce bine cunoscut este ca racii se inteleg perfect cu scorpioni.... Nu se inteleg bine cu balanta si cu berbecii... Asa zice la carte....
Eu is scorpioanca.... Asadar, imi trebe un racushor....
Draga mea, te rezolv eu, ti-l dau pe-al meu, tot Rac de 9 iulie dar incredibil de conservator si negativist;foarte caaaaaaaaaaaaalm, ceea ce ma scoate din sarite, deseneaza frumos, nu gateste, nu duce gunoiul, nu desfunda chiuveta, face lectii cu copilul doar in weekend caci vine tarziu;e de casa, ar sta pe canapea in fata tv cu zilele...
hai, deschid licitatia
de fapt, il fac cadou oricarei doriotare de senzatii tari!
M.

piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Si eu am un barbat Rac in dotare de 3 ani.Eu sunt scorpion si dupa zodiac se zice ca ne intelegem bine...hmmmm!!!!????
Eu consider ca exista exceptii in fiecrea zodie si personal in ultimul timp nu mai cred in zodii...
Am sa insir cateva din trasaturile de caracter ale racului meu:
-cel mai mare defect lipsa de conumicare!!!
-egoist,se iubeste pe el insusi
-comod
-suspicios,nu are incredere in nimeni
-influentabil(asta depinde de fazele lunii)
-spune intotdeauna ceeea ce gandeste despre ceva sau cineva fara
ocolisuri(in fata)fara sa-i pese de reactiile celorlati
-foarte incapatinat,face numai ce vrea el
-un sef extrem de autoritar , "intotdeauna" are dreptatea
-detul de familist,chiar daca e destul de absent din viata de familie
-nu-i place compania oamenilor,mai ales a necunoscutilor,nu-i prea place sa se distreze,cel mai fericit e acasa la televizor(filme)
-munceste din pasiune nu neaparat pentru bani,pentru care nu face pasiune
-darnic numai cand vrea el,niciodata cand considera ca te astepti sa-ti ofere ceva!!!!!!
-deocamdata un tata iubitor(desi cam absent)
-amant bun dar lipsit de pasiune
-nu-i place sa se simta legat de ceva,cineva,constrans sa faca ceva impotriva vointei lui
-tine supararea ,nu cedeaza niciodata si nu face primul pas spre impacare(pentru ca el are intotdeauna dreptatae,oare?)
-mandru ,lasa greu sa se vada ceea ce simte cu adevrat.
-stie ce vrea si urmareste telul pana la capat chiar daca "cu 1 pas inainte si 2 inapoi"
Caracteristica generala este ca sunt influentati de fazele lunii deci ca atare destul de instabili,astfel ca sunt perioade "bune" si perioade "rele"(mai lungi)
In orice caz sunt destul de dificili si foarte greu de inteles
Ai vostrii?
Pitica si gogosica
pitica

Ramonika spune:
LOL.... Il iau eu, asa rau cum e.. Intrebarea insa este "ce dau la schimb"???
Ramonika si pisica

piticasigogosica spune:
Melina,tare de tot!!!!!!!!
Prevad o barfa in toata regula despre raci...si vad ca se aseamana tare!!!
Si apropos'de scorpioni,a se vedea la mine....si doar sunt o scorpie veritabila!!!!
pitica

dianamaria spune:
Si eu am un racusor de 7 ani, dar e cel mai destept si cel mai frumos si cel mai cel pentru ca este fiul meu!
Diana

Sandi spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca a deschis cineva subiectul asta, oricum aveam de gand sa-l deschid eu. Si eu am un Rac acasa (sotul meu). Eu sunt scorpion si nu cred ca e combinatie mai buna! E perfect! Poate nu toti racii sunt la fel, dar sotul meu e cea mai toleranta si intelegatoare persoana pe care o cunosc. E comunicativ si am 100% incredere in el. Ne intelegem foarte bine si nu e barbat mai dulce si mai tandru. E adevarat ca poate fi si indeferent, cand vrea, cu cine vrea....e specialitatea lui...Noi nu avem multi ani in urma (ne cunoastem de patru ani), dar sper sa avem multi ani inainte sa ne bucuram unul de altul asa cum ne bucuram acum.

Mia. spune:
Salut!Eu am sot rac de sase ani,de sapte suntem impreuna.Intr-adevar e o zodie deosebita cu defecte dar si calitati totusi.Sa incepem cu defectele:dezordonat,da o amploare prea mare unor evenimente minore,cam irascibil,fiind condus de luna sta noaptea f. tirziu pe calculator sau TV,nu are incredere in el(nu stiu daca de la zodie)si intr-adevar are toane in functie de fazele lunii cred.
Are si calitati:ne iubeste pe mine si pe copil mult,e tandru,copilaros chiar,nu e genul gagicar ci mai degraba familist si nu-i place sa-i povestesca alti barbati insurati aventurile lor extra-. In concluzie e bun asa rau cum e...

melina34 spune:
-piticasigogosica:uitasem de suspiciuni si milioanele de intrebari pe care le pune al meu, in plus, este obsedat de bani, tot timpul se gindeste la ei(imi aduc aminte ca spunea soacra-mea mai demult ca e zgircit da' io nimic, saptamina chioara!!)
-ramonika: pe-al meu de ce nu-l vrei, ai??????(ti-l dau fara copil stai linistita..!)
va pup,
M.