Gauri pt cercei

Unde mai faceti si cum gauri in urechi fetitelor?Pe fetele din Iasi le intreb.Stiam ca fac la Mall la etaj doi la bijuterie,dar nu mai fac.Aveau pistol cu cercei ,mai stiti unde se mai fac gauri cu pistolul?
Adriana
Raspunsuri

grati.ela spune:
La Romgermed pe Oltenitei (metrou Brancoveanu) au cabinet de chirurgie estetica si dr. Ionescu face gauri cu acul dar folosind dubla anestezie locala (un puf si apoi o crema). Copilul nu simte nici daca ii taie urechiusa, totul este sa-l convingi sa stea. Ozana mea a facut un atac de panica de am crezut ca face infarct, asa ca doctorita a renuntat (dupa ce ii anesteziase urechea). Gratiela.

VIO20 spune:
quote:
Initial creeata de adi69
Unde mai faceti si cum gauri in urechi fetitelor?
Adriana
Eu am facut fetitei mele la virsta de 1 an la Coriolan Aur Smarald (linga statia de tramvai Nicolina-Iasi) si a costat 150000 lei cu tot cu cerceii sterili. VIO

paula2003 spune:
In orice unitate de spital la o asistenta, eu i-am facut acasa fetitei la 6 luni.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

adelaide spune:
Vio, cum s-a comportat cu cerceii la un an. A mea are 1 an si trei luni si tot aman evenimentul de teama. Am inteles ca daca devin mai maricele trag de cercei.

VIO20 spune:
quote:
Originally posted by adelaide
Vio, cum s-a comportat cu cerceii la un an. A mea are 1 an si trei luni si tot aman evenimentul de teama. Am inteles ca daca devin mai maricele trag de cercei.
Adelaide, nu prea am avut probleme, dupa ce i-am facut gaurile a fost cam agitata (nu cred ca de durere!) vreo ora, apoi gata. Dar in schimb intr-un an a pierdut cite un cercel la doua perechi. Am inteles ca cei incheiati in fata sunt mai buni. Si eu sunt de parere ca cu cit e mai mica, cu atit e mai bine sau cind e mult mai mare sa inteleaga bine ce se intimpla! VIO

VIO20 spune:
quote:
Originally posted by adelaide
Adelaide, nu prea am avut probleme, dupa ce i-am facut gaurile a fost cam agitata (nu cred ca de durere!) vreo ora, apoi gata. Dar in schimb intr-un an a pierdut cite un cercel la doua perechi. Am inteles ca cei incheiati in fata sunt mai buni. Si eu sunt de parere ca cu cit e mai mica, cu atit e mai bine sau cind e mult mai mare sa inteleaga bine ce se intimpla! VIO

mama_sonyei spune:
Mie mi-a venit asistenta acasa si i-a facut gaurile cu un ac de seringa mai gros in care a bagat cercelusii si cand a scos acul a bagat cercelul prin gaura... A plans vreo 2-3 min si apoi a uitat... I-am pus cercelusii de aur de la nasa ei si i s-au vindecat gaurile in aproape 2 saptamani, curatat cu ser fiziologic si uns cu unguent cu galbenele si catina, in fiecare zi, dupa baita...
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

gulshan spune:
buna,
si fetita mea are acusi 2ani si vreau gauri.....dar mi-e mila.tot din iasi sunt.si la mall parca...
numai bine

anemona spune:
Nu vi se pare ca aceatsa decizie de a-si face gauri in urechi trebuie sa apartina fetelor, cand sunt suficient de mari sa poata decide asta? Este totusi un lucru care nu le aduce nici un beneficiu, este doar dorinta noastra de a le vedea mai frumoase (de parca n-ar fi suficient de frumoase asa cum sunt), dar poate ca ele vor avea alta parere. Totusi, e corpul lor! Si ca sa le chinuim doar pentru a ne face noi aceasta placere... mi se pare prea mult!