Gauri pt cercei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai mai Anemona, ca nu le chinuie nimeni. Nu simt mare lucru. Noi am rugat o asistenta cand avea o luna sa-i faca. Acum, cand are aproape 3 luni am fost si i-am facut analize si nici macar nu s-a trezit din somn. Ei nu simt mare lucru. Iar cand vor fi mari decid sa-si faca gaura nr.2, 3....
Majoritatea avem cercei si nu se cauta nimeni pe la pisihiatru din cauza traumei gaurii...

Cristina, mamica de Alexandra
(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Aissa, nu e doar chestie de chin, dar totusi e corpul lor si noi luam o decizie care n-ar trebui sa ne apartina noua. Parerea mea!
Eu am decis sa nu-i fac pentru ca mi se pare anormal sa-i fac niste gauri in corpul ei. Si oricum mi se pare frumoasa asa cum e.
Bineinteles ca asta e optiunea mea, fiecare mama procedeaza cum crede ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Eu le-am facut fetelor cind aveau o luna jumate, medicul lor pediatru le-a facut ccu acul de siringa sterilizat, chiar nu s-a intimplat nimic. Am inteles ca aste bine sa le faci cind sunt micute, ca au cartilagiul moale, si se atenueaza durerea.

Succes si voua.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi i-am facut fetei in maternitate, in ziua 3 de viata. Am fost intrebati daca vrem.
In Bucuresti se mai fac gauri si in Drumul Taberei, pe langa Mega Image. Se foloseste o tehnologie tare moderna si se fac amandoua urechile o data. Folosesc ceva care seamana cu niste pistoale. Si nu doare.

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanaa spune:

Anemona, sunt de acord cu tine. Oricum cred ca pe la 4 ani o sa vrea si ea cercei ca alte fete dar macar atunci stiu ca mi-a cerut ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu mi-am facut gaurile la un magazin de bijuterii cu pistolul de care discutati si pe loc m-a durut nasol, eram sa lesin.
Asa ca astept sa mi se faca fetita mai mare si sa-mi ceara ea cercei.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

cred ca sensibilitatea variaza in functie de varsta si persoana. eu i-am facut fiica-mii la 10 luni, tot cu pistol special, a plans nesemnificativ dupa (mai mult din cauza ca fusese atinsa de persoane straine decat de durere, cred) si nu am avut probleme, desi pana nu i-am pus cereceii de aur a mai facut putin puroi. dar fara complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_gutuie spune:

Mie mi se pare groaznic pacanitu' pistolului respectiv. Am reushit sa'i fac gaurile cand avea 2 ani jumate ca mi'a cerut ea, altfel nici nu ma gandisem la asta. Da' vroia shi sea sa aiba cercei ca mami shi dadaca. Pffff, dupa doua saptamani de chin in care tot scotea cerceii din urechi shi urla ca nu'i mai vreu am renuntsat la ei. Shi dupa alte 4 saptamani nu mai avea probleme daca ii atingeam urechea. A fost teribil. Mare gresheala din partea mea. SHi azi mai aud in urechi pacanitu' ala groaznic.
Bafta shi sa nu pacanae. Ca nu e foarte dureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni-k spune:

In Bucuresti se mai fac gauri cu pistolul si pe calea 13 Septembrie, vis a vis de Sectia financiara sector 5, la bijuteria Saphir (parca!)

moni-k

Mergi la inceput