Buna fetelor,
sunt insarcinata in 22 de saptamani si de doua zile am niste arsuri ingrozitoare la stomac. La fiecare inghititura simt cum mancarea/bautura parcurge toata calea pentru a ajunge in stomac, durerile sunt ingrozitoare. Simt de parca as avea un nod in gat.
Am fost la medic generalist de la Medicover si mi-a zis ca e de la hiperaciditate si ca nu trebuie sa ma mai vait, pentru ca si ea a avut asa ceva. Ce sa zic, m-a linistit. Pastile de tip Renni nu ma ajuta.
Poate cineva din voi a avut aceeasi problema si a gasit remediul.
Va multumesc.
imi pare tare rau ca suferi asa rau, nu stiu ce ar putea sa te ajute, adica ce ai voie si ce nu ai voie, si eu am avut probleme cu arsurile inainte, am baut ceai gastric in fiecare zi, si mere cum simteam ca ma apuca arsurile papam un mar si -mi trecea , cel mai bine e sa intrebi dr ginecolog ce ai voie si ce nu, am mai auzit pe fete pe forum de malox, dar si ala ca si rennie trece pe moment , trebuie sa gasesti ceva naturist cred eu....oricum si eu sunt interesata de subiectul asta pt ca sigur ma vor apuca si pe mine arsurile, eu sunt in 18 saptamani
numai bine si multa sanatate la bebelus si tie
Adriana si bebe 18+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Inteleg ca in caz de hiperaciditate ajuta laptele si morcovii rasi. Asta in afara de Maalox, Rennie etc. Mai ajuta si sa mananci fara prajeli, condimente, fructe necoapte bine. De asemenea, sucurile artificiale si carbogazoase sunt interzise.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
mai e bun sucul de cartofi daca il suporti!
La mine Rennie face bine, si covrigii uscati!
Buna!
Am avut si eu perioada in care imi venea sa ma urc pe pereti de la arsuri. Nu-mi trecea cu nimic, nimic. Si pana la urma ghici ce a mers: carbunele medicinal capsule. Dar zice-se ca te constipa. Depinde de organism...
Sa auzim de bine!
Eli + bb Alice
23+ sapt, DPN 25.03.2005
Buna fetelor,
va multumesc mult pentru sfaturi, le voi aplica pe toate. In consecinta trebuie sa mearga ceva.