UNDE E LIMITA? DIVORTEZ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Zepellina, eu ti-am mai spus aici ca nu este tocmai bine nici sa joci alt rol decat cel al tau personal, sa te transformi in alta persoana, pentru ca vei aduna atatea frustrari in tine incat atunci cand ele vor rabufni va fi mult mai rau decat inainte.

Sotul tau ce mai zice? Cum se poarta? Am inteles de la tine ca este destul de greu si pentru el, ca si el este psihic la pamant... Cum vede el o iesire din situatia asta?

Mai vreau sa iti spun ca noi cei de aici nu putem decat sa ne dam cu parerea si sa facem presupuneri tangentiale la situatia ta, pentru ca toate problemele numai tu le cunosti cel mai bine, si cauzele care au dus la situatia de fata.

Ai incarcat sa apelezi la ajutorul unei persone autorizate pentru consiliere?

Alma draga mea, tare imi este mila de sufletul tau... la tine este mult mai complicat, la tine vad ca el chiar este o cizma de om (am citit si alte postari ale tale)... sper sa nu te superi ca vorbesc asa... scuze! Voi v-ati recasatorit?

Si inca ceva, valabil pentru toate fetele cu probleme... concentrati-va si asupra independentei voastre materiale, este cea mai importanta! Abia cand o ai ai si puterea de decizie! Eu asta am de gand sa fac momentan, pana atunci mai trag si eu cat pot...

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Dupa ce am aplicat cat am putut (in limita bunului simt) sfaturile era mai bine (pana aseara), se simtea si el mai bine, mai relaxat.Nu era ft tandru, nu ne-am apropiat inca dar cred ca trebuie rabdare.
Pe cealalta parte cred ca din cauza asta am izbucnit pt ca se aduna frustari fara sa imi dau seama. Poate depinde si de firea fiecaruia.Eu sunt vesela, spun totul direct si nu prea pot sa tin in mine sau sa ma concentrez sa caut cel mai bun moment de a spune ceva sau cea mai buna metoda.O sa invat si asta, cat pot. Insa daca reusesc unele chestii, chiar ma simt mai puternica, ca pot sa fac sa depinda de mine multe lucruri cum ar fi bunul mers al casniciei.

Sunt de acord cu independenta financiara pe care ma si bazez, la bune si rele.
Va tin la curent.

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Nu ne-am recasatorit, am preferat sa locuim din nou impreuna, sa vedem cum merge. Eu chiar mi-am dorit asta, sa avem eventual si un al doilea copil, insa m-am lamurit cu privire la sentimentele lui. E un egoist.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

zepelina draga.am urmarit inca de la inceput postarile tale la acest subiect, dar mie una imi scapa ceva.........chiar iti doresti sa iti petreci restul vietii cu el, sau este doar un moft? ai stat si ai cugetat si ai intors situatia pe toate partile??????

tu in tot timpul asta nu ti-ai gasit pe nimeni???

sau ma tot gandesc, dar sper sa nu te superi pe mine, astfel de comportament nu il au decat cei care au relatii bisexuale

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Cu multa rabdare cred ca am depasit perioada ft grea.Desigur, lupta nu a luat sfarsit.Deocamdata am inceput sa radem , sa vorbim si sa ne simtim bine unul cu celalalt. Nu mai este asa stresat si isi da seama ca a gresit. Eu cred ca trebuie sa-i mai dai o sansa celuilalt, mai ales cand se afla intr-o perioada proasta.
Nu stiu ce o sa se intample in viitor, dar acum, asta imi doresc: sa fiu impreuna cu el. Asta nu cu orice risc, dar o sa va tin la curent cu ce se intampla. Sunt hotarata ca daca nu merge, sa renunt, dar sa fiu sigura de asta.
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat, in special cu gandirea unui barbat pe care cu greu o inteleg.
SARBATORI FERICITE SI MULTA LINISTE

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Incearca sa ai o discutie si mai lasa de la tine.
Succes si multa intelepciune.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Sa las de la mine? Dar asta am facut, de asta ne intelegem mai bine. Intrebarea este CAT, cat sa las? (stiu ca depinde se situatie)Oare nu o sa se obisnuiasca asa, sa fie tratat bine si sa uite ca si el trebuie sa faca ceva? Sunt intrebari pe care mi le pun dar numai timpul poate rezolva multe.Deocamdata ma gandesc sa o las mai moale, sa vad cum e.
SARBATORI FERICITE TUTUROR

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Eu sunt o persoana foarete toleranta si las, las de la mine,pana constat ca "se suie scroafa-n copac" si nu se mai poate!
Intrebare: cat lasam de la noi? Unde e limita? Cat putem tolera?
Am ajuns la concluzia ca ajung sa tolerez multe, dar am trasat si o limita: daca se ajunge la violenta fizica sau abuz psihic, pana aici.
Sunt de acord ca fiecare are perioade proaste, am rabdare, astept sa treaca, etc.
Cred ca fiecare stie exact in sinea lui pana unde e limita!
Al meu are un stil tare dificil uneori, se enerveaza, arunca cu vorbe si dupa aia tot el isi da cu pumnii in cap. Cand sunt calma, il las in pace sa trancaneasca pana nu mai poate, dar am si eu momente cand ii tin isonul si simt cum imi vine sa ii dau cu ceva in cap si de aici incepe un ditamai tambalaul!
No, cam asta-i, ca s-a trezit piticu'! Mult succes!

Oana&Erik
Sarbatori fericite!
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am citit atent dar nu pot sa dau sfaturi pt ca nu stiu sa mi le rezolv pe ale mele,si eu am nevoie de sfaturi dar inca nu sint pregatita sa povestesc.De cite ori mi-am pus si eu intrebarea asta si a mai trecut un timp si astept acum sa treaca sarbatorile sa vedem daca se schimba situatia si vom mai vedea...Nu ma bate,nu bea,nu iese cu prieteni,nu mai fumeaza,nu ma inseala...Dar...are ceva ce eu n-am mai intilnit si nemaivazind situatie similara nu stiu cum sa procedez...
Toate cele bune la toata lumea,ca azi e ziua de Craciun!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mia draga ai zice ca are toate calitatile si totusi ceva lipseste...ei bine trebuie sa fie ceva foarte important daca i se simte lipsa, nu-i asa? Eu sper ca toata lumea sa realizeze mai devreme sau mai tarziu ca nu avem decat o singua viata si e pacat s-o irosim in lacrimi, certuri si alte neplaceri cand o putem face mai frumoasa si mai acceptabila daca nu chiar fericita. Imi pare rau ca sunt cam putini barbatii care citesc aceste randuri deoarece si ei ar trebui sa incerce sa repare atunci cand scartaie caruta. Sper sa v-aduca mosul tuturor multa intelepciune si lacrimi numai de bucurie. CRACIUN FERICIT!

Zuzilici
Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista...

Mergi la inceput