Problema mare, va rog un sfat rapid !!!

Problema mare, va rog un sfat rapid !!! | Autor: Ada00

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi ce sa fac, sunt disperata!!!
Sotul meu are o matusa care nu a avut copii, a stat intr-un apartament de stat, cu chirie, adica necumparat, cum era inainte, vai de ea, cu igrasie, tot timpul cu datorii, fara apa calda si caldura, aducea la mine sa ii spal rufele,sa faca baie, etc.Dupa ce a murit sotul ei anul trecut tot timpul erau la ea la usa oameni sa o scoata afara, sa ii ia la ea in chirie, deja era disperata ce sa mai faca. Am omis sa spun ca erau amandoi niste betivi si el de beat a si murit. Acum urmeaza partea a doua, noi i-am spus ca daca tot vine sa doarma la noi, tot ii spal, ii cumparam apartamentul, il zugravim, vopsim, era ca la tigani,ce mai, renovam apoi am gasit o casa de vanzare, am vandut apartamentul meu si al babei, o luam cu noi.
Problema e ca ea nu vrea sa ne dea pensia, de fiecare data cand ia banii trebuie scandal, ca altfel nu primim nimic. Nu ar fi problema, dar ea cum era tot in betii, cu datorii, in loc de 10 mii pe paine da 100 mii, chestii de astea, nu pot sa ii las banii ca ii termina intr-o zi.In plus nu stam nici noi bine ca avem rate la casa, la centrala, nu mai pot sa o intretin si pe ea si sa ii las de cheltuiala 1 mil si pt mancare si plati 500 mii, nu? In plus are babe care tot ii cer, o invata ce sa faca, sa bage hara intre noi.
Sambata i-a spus sotul meu ca daca nu are de gand sa dea bani in casa, sa nu mai vina ca nu e la hotel si ce sa spun, a venit cu politia ca am dat-o afara, ca poate ne ridica aia, va dati seama. I-am explicat omului ca e senila, ca nu poti sa discuti cu ea, face doar de capul ei, ne face in ambitie si ca sta la noi prin bunavointa noastra.
Acum [red]intreb[/red: daca noi avem actele ca am cumparat apartamentul ei pe numele nostru de la stat, poate sa ne dea in judecata si are vreo sansa sa castige ca sa trebuiasca sa vindem noi casa si sa ii cumparam alt apartament?
Eu cred ca nu, pt ca ea practic nu avea nimic, era in chirie, nu? E logic sa ii cumpar eu ceva care ea nu a facut o viata, numai a baut?
Ne pare rau de ea, ca altfel nu am fi facut miscarea asta, dar nu o putem potoli nicicum, s-a trezit acum ca are un frate care "tot frate e" si ala crede ca poate are vreo sansa sa traga ceva de pe ea daca ii luam noi apartament,
Ati inteles ceva din ce am scris? Va rog sa ma sfatuiti caea este intr-o vizita prelungita la fratele ei de sambata dimineata de cand cu politia(oricum dormea acolo, nu ala a fost startul)
Astept sfaturi, va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca apartamentul sau casa sau ce o fi imobilul in care stati acum este doar pe numele vostru daca nu exista nici un act din care sa rezulte vreo obligatie fata de ea atunci fiti pe pace nu aveti de ce sa va faceti griji. Nu are cum sa sustina nici material nici legal nici un fel de pretentie. Nu aveti nici un fel de obligatie fata de ea nici de intretinere, nici de cazare...nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Ma gandeam ca impreuna cu frate-su ar putea sa ne dea in judecata, (ei sunt in pensie au timp si traiesc pt a face probleme celorlalti, noi numai de asa ceva nu avem timp si nici nevoie) si sa sustina ca nu a judecat cand a cedat apartamentul cu chirie sotului meu, deci ea a cedat si el a intrat chirias si peste cateva luni a inceput sa il cumpere, dar pe numele lui si fara nici o clauza, greseala a fost ca i-am facut buletin cu domiciliul pe adresa noastra.Ne ameninta ca ne sparge geamurile,ne-a facut de mirul lumii pe strada si stam pe o strada numai cu oameni" de soi".Poate sa ne plimbe prin judecati sau sa o dau la politie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ca sa sustii orice proces costa o gramada de bani, trebuie sa te pricepi sau sa platesti cei care se pricep. Nu va avea resurse financiare pt asa ceva si chiar daca ar avea ar pierde fiind in situatia si de a plati posibile despagubiri. Se poate "reteza" totul mult mai simplu si legal din partea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Frate-su are bani si gandul ca i-ar putea inmulti... si de priceput se pricepa. Spui sa i-o retezam noi. Cum?
Invata-ma te rog, azi stau ca pe spini ca cine stie ce gasesc acasa si am dat o groaza de bani pe ea si mai avem de dat.
Te rog ajuta-ma, eu nu stiu nimic de asa ceva, eu am avut o familie respectabila,unde nici nu s-a auzit de asa ceva. Se pare ca pt. altii e un stil de viata.

Mergi la inceput