Profesori de engleza din gradinite

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamica_A spune:

Drage profesoare de limba engleza,

Felicitari in primul rand pentru discutiile din acest topic, este chiar o placere sa vezi cu cata pasiune va faceti meseria.

Eu am un pusti dragalas de 6 ani, si as vrea sa incepem meditatiile; locuiesc in zona Auchan Titan si as dori ca profesoara de engleza sa vina acasa. Rog persoanele interesate sa-mi trimita mail la andreeachelariu@yahoo.com

Multumesc,
Andreea mama de Albert (aproape 6 ani) si Bia (11 luni si 15 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G3o spune:

ma puteti ajuta cu un sfat va rog....
Cum ati ajuns sa predati la gradinita?Eu am studii de specialitate dar nu stiu cui sa ma adresez ca sa pot preda la gradinita
orice sfat e bine venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisnfr spune:

Citat:
citat din mesajul lui G3o

ma puteti ajuta cu un sfat va rog....
Cum ati ajuns sa predati la gradinita?Eu am studii de specialitate dar nu stiu cui sa ma adresez ca sa pot preda la gradinita
orice sfat e bine venit

G3O

am remarcat ca esti din CT
banuiesc ca sunt firme care fac cursuri de Engleza in gradinite sau in CT am mai auzit ca poti sa te duci sa vorbesti direct cu directoarea ;)

mi-am facut cont special pt topicul asta! mi se pare f interesant
cand o sa am mai mult timp promit ca pun si eu cateva poezii sau cantece dragute care au prins bine la ora mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisnfr spune:

Niste poezioare dragutze pt 1-8 martie

* Mother Dear
Mother Dear, can you guess
Who it is, that loves you best?
I'll give you, three guesses
ONE, TWO, THREE
There, I knew you'd think of me

* I love my mommy
One, one, one
I love the sun
Two, two, two
I love my mommy too
Three, three, three
My mommy loves me
Four, four, four
I love her more and more

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balamuc spune:

buna. m-ati ajutat foarte mult cu povestile si cantecelele voastre. eu acum trebuie sa ma apuc sa pregatesc serbarea de sf de an. ce cantecele stiti si poezioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oksana21 spune:

si eu sunt in cautare de poezii si cantecele pentru serbarea de Craciun...am sa incerc cu grupa pregatitoare cantecelul Frosty the snowman,Santa Clause is coming to town si Silent night...sper sa reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns driju spune:

eu o fiu profesoara de anul viitor.credeti ca toate aceste metode o sa ma ajute sa fiu cat mai apropiata de copii si sa ii invat cat mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_rian spune:

Buna! Sunt si eu profesoara de engleza la doua grupe mari si ma intereseaza niste cantecele si poezii pt serbarea de Craciun. Daca gasiti ceva interesant, nu ezitati sa ne spuneti si noua! Va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oksana21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui romana_rian

Buna! Sunt si eu profesoara de engleza la doua grupe mari si ma intereseaza niste cantecele si poezii pt serbarea de Craciun. Daca gasiti ceva interesant, nu ezitati sa ne spuneti si noua! Va multumesc ca existati!

buna...eu pe didactic am gasit un program de serbare....m-am inspirat si de acolo,am mai adaugat si eu cate ceva...daca esti interesata putem face schimb de idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

As avea si eu o rugaminte la "doamnele de engleza" (de la gradi si clasele mici)
As vrea sa vad un topic al lor, un topic in care sa ne spuna cum vad ele ora de engleza, cum vad lucrul cu copii asa mici, cum vad/cum vor sa fie relatia cu parintii copiilor, ce asteptari au parintii si in ce masura ele sunt posibile si realizabile...un topic in care sa dezbata programa, sa se posteze diverse diverse materiale ajutatoare. M-am cam saturat de clasica postare "vreau si eu o poezie de Craciun"...
E nevoie de un astfel de topic pe forumul asta!Avem nevoie de voi. Please!

Mergi la inceput