Profesori de engleza din gradinite
Raspunsuri - Pagina 10
romana_rian spune:
Da,oksana21, putem schimba niste idei, mai ales ca eu sunt la inceput... Adresa mea de mail e romana_rian@yahoo.com. Iti multumesc!
roxssab spune:
Super subiectul tau, pentru ca tocmai am primit o propunere sa predau niste ore de engleza unor copii cu probleme de vedere. Ador copiii dar chiar nu stiu cum m-as putea descurca
Anka74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anka74 As avea si eu o rugaminte la "doamnele de engleza" (de la gradi si clasele mici) As vrea sa vad un topic al lor, un topic in care sa ne spuna cum vad ele ora de engleza, cum vad lucrul cu copii asa mici, cum vad/cum vor sa fie relatia cu parintii copiilor, ce asteptari au parintii si in ce masura ele sunt posibile si realizabile...un topic in care sa dezbata programa, sa se posteze diverse diverse materiale ajutatoare. M-am cam saturat de clasica postare "vreau si eu o poezie de Craciun"... E nevoie de un astfel de topic pe forumul asta!Avem nevoie de voi. Please! |
Imi readuc postarea in prim plan...fara prea mari sperante, din pacate!
sailor_moon spune:
Buna ziua, dragi mamici!
Sunt profesoara de engleza la o scoala generala si anul acesta am vrut sa predau si la o gradinita privata. M-am lovit de solicitarea directoarei de a studia programa britanica, deoarece ea vrea sa sustin orele dupa aceasta, exclusiv in lb.engleza, in fiecare zi a saptamanii. Cand am incercat sa ii expun cum as vrea sa imi tin orele, mi-a replicat ca asa se tin orele la stat, adica bazate pe joc, cantecele, poezioare, repetare, etc. La gradinita ei ea vrea doar programa si metodele britanice.Normal ca nu mi-a mai trecut prin cap ca ma va mai suna si am avut dreptate.
Problema mea e ca nu gasesc aceasta programa britanica nicaieri. Am incercat si pe site-ul Ministerului Educatiei din UK, dar inutil.
Oare poate vreuna dintre voi sa ma ajute sa fac rost de aceasta programa? I-as fi recunoscatore , mai ales ca as vrea sa mai incerc sa obtin un post si la alte gradinite, dar ma gandesc ca vor avea aceeasi solicitare.
Sau poate stiti de niste cursuri de specializare/formare bazate pe aceasta programa?
Nu as sti cum sa va multumesc daca ati putea sa ma ajutati.
gabriela_tm spune:
Saluti tuturor!
Stiti voi, cele mai vechi in bransa, daca e obligatoriu sa ai diploma de absolvire a cursului de pedagogie pentru a putea preda intr-o gradinita de stat sau particulara? Eu am absolvit Fac. de Litere, am atestat de traducator-interpret, insa nu am facut (nu am vrut...) cursul de metodica-pedagogie in facultate.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc,
G
anako spune:
Buna ziua,
Predau si eu engleza la copilasi de gradinita,am citit mesajele voastre si va multumesc pentru ca am mai invatat cate ceva. Este foarte frumos sa ne dam si cere sfaturi.