Caut bona, zona Iancului

Caut bona, zona Iancului | Autor: mama lui codrut

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de o bona de incredere pentru un bebe mic: puiul meu are o luna si e sanatos si cuminte. Mananca de la san si mami are destul lapte sa-i lase si cand nu e acasa. Nu ma grabesc foarte tare - ianuarie ar fi ok, dar se poate si mai devreme. Programul meu e flexibil si pentru inceput as avea nevoie de cineva part-time (in medie 4 ore/zi). Ulterior conditiile s-ar mai putea schimba.
Multumesc!

mama lui Codrut

sada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi albastri spune:

am o bona pentru mama lui codrut.astept sa ma contactezi. nu o sa-ti para rau
Ochi albastri ii saluta pe toti utilizatorii acestui forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Vreau si eu o "bona" pentru Ioana mea de 3 ani in zona Foisorul de Foc.Nu-mi trebuie pentru mult timp:pana in septembrie cand o dau la gradinita.
Multumesc,
mstef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Am si eu nevoie de o bona pentru Bucur-Obor, din zona daca se poate, pentru un baietel de 8 luni juma', pentru luni, miercuri , vineri 8-16.Va rooooog !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Incercati va rog la urmatorul nr. de telefon : 653.53.09-D-na Doina Danaila. Locuieste in zona Iancului, este persoana foarte serioasa si stiu ca isi cauta de lucru. Poate aveti noroc!

Denisa, Alecu si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Am si eu o prietena VIORICA care esta dispusa sa fie baby-sitter si care o recomand cu caldura ca fiind o persoana serioasa, blinda, rabdatoare si care va poate ajuta si la treburi casnice.Contactati la tel 3240035.

Mergi la inceput