Am nevoie de o bona de incredere pentru un bebe mic: puiul meu are o luna si e sanatos si cuminte. Mananca de la san si mami are destul lapte sa-i lase si cand nu e acasa. Nu ma grabesc foarte tare - ianuarie ar fi ok, dar se poate si mai devreme. Programul meu e flexibil si pentru inceput as avea nevoie de cineva part-time (in medie 4 ore/zi). Ulterior conditiile s-ar mai putea schimba.
Multumesc!
mama lui Codrut
sada
am o bona pentru mama lui codrut.astept sa ma contactezi. nu o sa-ti para rau
Ochi albastri ii saluta pe toti utilizatorii acestui forum.
Vreau si eu o "bona" pentru Ioana mea de 3 ani in zona Foisorul de Foc.Nu-mi trebuie pentru mult timp:pana in septembrie cand o dau la gradinita.
Multumesc,
mstef
Am si eu nevoie de o bona pentru Bucur-Obor, din zona daca se poate, pentru un baietel de 8 luni juma', pentru luni, miercuri , vineri 8-16.Va rooooog !!!!!!!
Incercati va rog la urmatorul nr. de telefon : 653.53.09-D-na Doina Danaila. Locuieste in zona Iancului, este persoana foarte serioasa si stiu ca isi cauta de lucru. Poate aveti noroc!
Denisa, Alecu si bb Luca
Am si eu o prietena VIORICA care esta dispusa sa fie baby-sitter si care o recomand cu caldura ca fiind o persoana serioasa, blinda, rabdatoare si care va poate ajuta si la treburi casnice.Contactati la tel 3240035.