Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36923&whichpage=10" target="_blank">Mamicilor de noiembrie - decembrie 2004 (94)
Irina,veve & croko
pozici
Raspunsuri
onitza spune:
Buna fetelor, imi cer scuze ca nu am postat informaii pana acum, dar m-am pregatit si eu pentru marele eveniment de maine, marea intalnire cu PAUL CONSTANTIN!!! Am terminat de facut bagajul, am facut baita pe cap, urmeaza manichiura si pedichiura...si apoi la somnic,... dar nu inainte de a va spune cum a fost azi la Municipal...ajunse acolo, eu si Felis, ne-am intalnit in prima faza cu sotul lui Miche, care ne-a aratat poze cu Darius si Miche care il alapta..superbe!!! Apoi ne-am intalnit cu Gandacica..vesela ca o floare...nu ziceai ca trecuse printr-o nastere...primul lucru care mi l-a spus???? - citez:" Ma tu nasti!" - vazand cat de lasata e burta!!! Intr-adevar, daca nu m-ar fi bagat maine la cezariana, probabil ca mi s-ar rupe in curand apa...burta e foarte lasata si simt cu apasa cu funduletul!!! In final am intrat si la Miche si Misticgirl, sunt mamici fericite care isi contempla copilasii asa cum faceti fiecare dintre voi!!!. Darius e un adevarat barbatel, care le da tonul celorlati "mai puturosi" la cantat!!E un scump, toaaaata ziua ar sta cu nasul in tzatzi la mami!!! MIsticgirl e si ea bine, se odihnea, si reusea pentru ca are un baietel cuminte! Din pacate, ea a trecut printr-o operatie mai dificila, a avut trei crize de sufocare in timpul cezarienei (anestezie totala), i s-a facut rau de cand i-a bagat sonda!!! Maine Miche se externeaza si abia astepta sa se vada acasa cu bebeul ...mi se pare normal!!! Asa ca de maine, preiau stafeta!!!!!!!!!! Ma intreb cui i-o mai dau eu????
Vreau sa le multumesc fetelor care mi-au respuns despre cezariana...mi-a prins foarte bine sa aud de bine...sa ne traiti fetelor!!!
Cam atat , va pup, recunosc ca am emotii...dar nu frica...refuz sa las teama sa ma copleseasca...nu face bine...cu Dumnezeu inainte!!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
fulguletz spune:
gandacico...nici nu m-am dezmeticit bine si tu ai si nascut si te-ai intors si acasa ....am auzit ca ati dat petrecere la Municipal...cu sampanie, ritmuri de lambada si dat din buric...
maaaaaaama ce am ratat!
bine ai venit tu si gandacelu 2 mic! sa fiti sanatosi!
P.s. maaaaaaaaaaaama ce de admiratoare ai pe DC..de cand ai nascut curg p-acilea mesajele de felicitari...suntem urmarite..tot DC-ul e cu ochii pe noi
roserbitza, ti-am trimis un mail cu listutza cu ultimele modificari..ca sa nu te mai chinui sa o modifici, etc..
inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
Sabina spune:
Ia zi...Gandacel..despre cine ati vorbit??
Tot tot, repede!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
FELIS spune:
IONELA-ROXANA sa-ti traiasca fetitza... Sa fiti sanatoase si va asteptam cu vesti...
Vad ca v-a dat ONITZA vestile... Ce pot sa mai spun in completare?... Baiatul MICHELINEI are o personalitate f puternica - e f nervos si plangacios daca mamica lui nu face cum vrea el... Baiatul lui MISTICGIRL in schimb, e la polul opus... un tacut, un somnoros, care nu scoate nici un sunet... Parca stie puiul mic ca mamica lui are nevoie de liniste si odihna sa se refaca dupa operatia cea grea...
ONITZA... cezariana usoara cu refacere rapida maine... si bb sanatos.
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
roserb spune:
mamici
IrinaA...20 oct (1 nov), N - - Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct), N - - Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40, N - - Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov), C - - Radu, 2600g, 50 cm
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15, C - - Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb .. 29 oct (6 nov), ora 4.04, N - - Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10, C - - Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24, C - - Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna..3 nov (18 nov), C - + - Tudor Andrei, 2800g & Bianca Cristina, 2700g
Diana 2004...4 nov (25 nov), C - - Andrei, 3100g, 54 cm
Try..5 nov(31 oct) ora 23, N - - Alex, 3835 g, 56 cm poze
for2nity..6 nov (6 nov)ora 12.20 - - 3950g, 54 cm
Ileden...6 nov (22 nov) ora 13.10, C - - Cezar Ioan, 3050g, 48cm
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15, N - - Maria, 3300 g, 47 cm poze
Hannen..8 nov(10 nov), N - - Isra, 4350g
Laura Miu....8 nov (18 nov)ora 6.45, N - - Ioana Bianca, 3600g, 53 cm
Gioni..8 nov (3 nov)ora 10.50, C - - Alexandru Mihai
Daniela Sb...8 nov (21 nov)ora 20.20, N- - Mihai Daniel, 3670g, 54 cm
Simonacip...10 nov (6 nov), N - -David, 4000g poze
Julyjuly... 12 nov (7 nov) ora 00.13, N - - Alex, 3950g, 53,5 cm.
Vivian..12 nov (17 nov), N - - Victor, 3230g, 48,5 cm
Eliza5..15 nov (24 nov), C - - Alexandru , 3650g
Aime..15 nov (21 nov) ora 11.10, C - - Vlad Andrei, 2800g
Dama....18 nov (21 nov), C - - David Andrei, 3270g poze
Dena..18 nov (15 nov) ora 9.58, C - - Katrhryn Rhianna, 3500g, 51cm
Trinity..19 nov (20 nov)- -Selina Alexandra, 3500g
Nitulica..20 nov (30 nov) - - 3550g, 55 cm
Danette..23 nov (27 nov) ora 11.05, C - - Iris Sophie, 4300g, 54 cm
Gandacelu..25 nov (29 nov) ora 1.35 - - Ioachim, 3700g, 52 cm
Miche...26 nov (27 nov) ora 0.22, N - - Darius, 3300g, 49 cm
Misticgirl...26 nov (5 dec) -
Ionela Roxana .27 nov (29 nov), N - - 2956 g, 50 cm
in asteptare
Decembrie
Olga_Stan ....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
bumbacel ...DPN 4 dec-
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec - - Luca
LuminitaB....DPN 6 decembrie - - Tudor Andrei
Ellina ....DPN 7 dec
Mona B ....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Karmen24....DPN 10 dec- -Maria Bianca
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 18 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
Ioana du....DPN 24 dec- - Bianca Alexandra
DianaP....DPN 27 dec -
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana
asteptam vesti de la :
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Printess2 ....DPN 8 nov
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Tareia ....DPN 21 nov
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Elielenus....DPN 24 nov-
Gibo ....DPN 27 nov-
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
---------------
total: 74 cu 34, 32
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Ela2001 spune:
Buna,fetelor. Am si eu un pic de timp ca doarme bebelina si eu sint un pic mai odihnita.
Felicitari fetelor care au nascut intre timp.
Bits se pare ca a venit vremea colicilor si la noi. Si a mea sta acum f mult treaza, dar din pacate cind e treaza plinge. O doare si burtica,dar de multe ori e si rasfatata;cum o iau in bratze cum tace.
Asta e,sper sa treaca cit mai repede perioada asta.
Vad ca si Andreap trece prin aceleasi chinuri.
Pe mine de multe ori ma apuca disperarea si nu stiu ce sa mai fac.
Ele eu ii dau numai sin si acum la 5 saptamini are aproape 5kg (fata de 3,2kg cite avea la iesirea din spital). Deja mi-e greu s-o mai iau in bratze de grea ce e.
Ele mie doctoritza mi-a spus ca daca maninca cam 70ml la o masa e f bine.
Copilasii vostri stau cuminti cind sint trezi sau pling?
Ad_rianna eu ii dau Sab Simplex cite 15 pic de 3 ori pe zi. 4 pic. cred ca e prea putin.
Bits si fetitza mea isi tine capul.Inca de cind s-a nascut era f viguroasa ca s-au mirat si medicii.
Ele faci botezul la restaurant? Poti sa-mi spui cit te costa tacimul?
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
onitza spune:
Buna dimineata, mamici si burtici!!!!
FELIS multumesc frumos de urare, sper si eu sa fie bine...eu m-am trezit mai devreme ca niciodata, la ora 7.00 si sunt nerabdatoare sa o sun pe d-na doctor, la ora 10.30, sa-mi spuna la ce ora sa ma duc la spital!!! Ma simt foarte bine deocamdata, vad ca Dumnezeu imi da putere...asa cum l-am rugat!Nu-mi vine sa cred ce putin mai e pana ne vedem...sunt atat de curioasa cum o sa fie Paul...dar o sa aflu in curand...
Onitza
DPN - 8 decembrie
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
onitza, bafta multa azi sa ai parte de operatie usoara si bb sanatos!refacere rapida si te asteptam acasa cu poze si povestea.
eu azi noapte iar am avut parte de niste dureri ca la ciclu dar vad ca acum sunt bine...
va pup si va urea duminica placuta !
monica
onitza spune:
Monica, si eu am dureri ca la ciclu, de o luna si ...nimic...sunt contractii mai dureroase...care in final trec...si vrea sa nasti mai devreme, nu? eu te inteleg...
Multam de incurajare, am nevoie...
Onitza
DPN - 8 decembrie
roserb spune:
Onitza, nastere usoara, sa te refaci rapid, si asteptam sa-l vedem pe Paulica in poze cat mai curand.
Noi cred ca o sa facem botezul mai prin martie, pe frigul asta nu ma incumet. Si pe Bianca am botezat-o la aproape 4 luni, pe 10 martie.
Ela, ce fetita dolofanica ai, bravo. Azi o sa-l cantaresc si eu pe Mihnea, sunt curioasa cat are.
Al meu bebe a inceput sa se plimbe prin pat: se impinge in picioare pana ajunge cu capul la tablia patului, il pun pe o parte si il gasesc pe spate, il pun pe spate si il gasesc pe o parte, e mult mai mobil decat era Bianca la varsta lui.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu