Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Onitza, sa nu-ti fie frica deoperatie in sine, singurul moment greu e a doua zi cind trebuie sa cobori din pat ,atunci eu am simtit ca sint taiata in doua cu drujba .A treia zi a fost deja parfum .

Pt fetele ai caror copiiau colici ,singurul remediu care a dat rezultate la noi au fost picaturile Bonnisan pe care le=am luat de la farmacie ,10 pic de 3 ori pe zi chiar daca nu are colici in momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata fetelor!
In primul rand, multa bafta Onitza, nastere usoara si refacere rapida.mai ai putin si intri in clubul nostru, al mamicilor cu cearcane, dar fericite!
Azi noapte a fost prima data cand fata mea s-a trezit si n-a mai vrut sa doarma....S-a trezit la 5, a mai atipi pe la 8.30, iar s-a trezit,acum a adormit si sper sa o tina mai mult..Eu sunt VARZA de oboseala.Azi o chem pe soacra-mea si poate reusesc sa atipesc dupa-amiaza putin ca de 4 zile n-am dormit la prinz.Mor de ciuda pe ea ca nu doarme, mai ales ca nu o durea nimic,se uita pe pereti, bineinteles ca plangea daca nu o leganam.Dar avea plansul ala de rasfat,nici cel de colici,nici cel de foame,un fel de oa,oa..din cand in cand, la impresie.Si bineinteles ca ar suge non-stop daca ar putea.Am inceput chiar s ama gandesc ca ori n-ma eu lapte(dar cand storc tasneste mult)sau ea e lenesa si mai mult se joaca decat trage.Abia astept sa vad luni sau marti ce greutate are.
Gandacel, nu-i asa ca Badiu e super?Credeam ca eu sunt singura care intre contractii si in timp ce ma cosea vorbea cu doctorul.Cand le-am povestit prietenelor au spus ca sunt nebuna.Eu intre contractii ii povesteam ce prostie am facut in seara dinainte sa nasc,cand mi-am pus crema de epilat la "aia mica" si apoi de usturime toata noaptea am stat la baie cu comprese si alifie de galbenele.Apoi cand ma cosea ii spuneam mereu ca-l omor ca m-a convins sa nasc normal.Glumeam, cacai am avut noroc cu el,altfel ma taiam ca nebuna pe burta....
In alta ordine de idei, eu am o mica probleme:nu prea pot tine urina,daca simt ca trebuie sa fac,trebuie, nu pot sa ma abtin, parca fac pe mine...Vi se intampla si voua?
Eu am scris asa de mult ca mai tarziu nu se stie....
Deci SIMPLEX se da de 3-4 ori cate 15 picaturi?Eu idioata ii dadeam 15 toata ziua....Oricum, mare efect nu are la mine sau la voi e altfel?
Mariuca mea face azi 3 saptamani
Andreea si BBlusa terorista Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, DIANA, va multumesc si va pup dulce, am sunat doctorita, care v-am spus ca e de garda, si mi-a zis sa vin pe la 12.00-13.00 - problema e ca mie mi-e foaaaaaame, si mi-e teama sa beau si apa...daca face rau? habar nu am daca am voie sa beau lichide pana in operatie...asta e, asteptam, mi-ar fi placut sa se fi intamplat de dimineata... Sunt nerabdatoare sa-mi tin puiutul in brate...
Roserb, m-as topi sa-l vad pe MIhnea, cum se rasuceste si se sprijina in manute... e un ingeras!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna dimineatza la toata lumea!...

E m-am trezit de jumatate de ora, am dormit si ieri la prinz... As dormi non-stop.

Si acum imi vine sa dorm.

Nu prea am noutati...

Pupici la burtici, mamici si bebici!...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ca sa vedeti ca lumea e in continuare cu ochii pe voi, va mai scriu si eu putin: felicitari pentru cele mai proaspete mamici, miche, misticgirl si ionela roxana. tinem pumnii onitzei!

gandacelu, bine-ati revenit! vad ca esti tare vesela si in forma, si ca ti-a priit experienta! si eu vreau poze cu ioachim! si povesteste-ne cum a reactionat ile cand l-a vazut!!! apropo de ochisorii inchisi, tudor al meu i-a deschis dupa cateva ore si cand nu dormea era cu ochii larg deschisi!

fetele, eu va citesc ccc ca-mi sunteti tare dragi, imi aduceti aminte de ce se intampla cu mine exact acum un an...

FELIS, si eu am avut DPN pe 12 dec, dar am nascut cu 3 zile mai devreme, pe 9 dec.

la bebelusi si mamici si nastere usoara burticilor!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03

FELIS, si eu am avut DPN pe 12 dec, dar am nascut cu 3 zile mai devreme, pe 9 dec.

Andreea, inseamna ca mai are putin bb Tudor si face 1 anisor...
Abia astept si eu sa-mi vad bebelul!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Andreea, inseamna ca mai are putin bb Tudor
si face 1 anisor...
Abia astept si eu sa-mi vad bebelul!...

multumesc pentru .
mai ai putin si tu...da' stiu ca putinul asta trece cel mai greu...si eu numaram zilele de zeci de ori pe zi si taiam zilele din calendarul facu de mine pe o agenda. si acum ma uit cu placere pe agenda aia...si-mi amintesc cum ma intrebam oare o fi sanatos, oare o fi frumos, oare o fi brunet cu ochi albastri...
gata ca ma apuca nostalgia...

Mergi la inceput

Ce faceti mai fetelor?...

V-a ajuns oboseala si pe voi?...

MICHE ... ai venit?... Bine ati venit acasa...
Ce face DARIUS? ...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Oare ONITZA o fi iesit din operatie?... Nu o sun de pe acum sa nu o deranjez...

Pozele mele!

Mergi la inceput

GANDACELULE.... ce mai faci?... Cum e acasa cu cele doua odoare ale tale?... Nu mai zici si tu nimic?... Nu asa de des ca inainte... da macar acolo... un rand doua...

Pozele mele!

Mergi la inceput