Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Oana, eu nu am de ce sa ma sperii, ca eu tot nasc in 2 saptamani. La mine dupa ultima eco DPN e 30 dec.
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
amary19 spune:
Lali sa-mi spui si mie cum este cu glicemia!
Ca si la mine baietelui este mai mare decit virsta sarcinii!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
sara18 spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!!!!!!!

petrecere frumoasa si o zi buna tuturor !!!!!!!!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre 
Lali spune:
Crinuta, am fost la Medicover pentru ca e foarte aproape de mine si trebuia sa merg nemancata, iar data trecuta la Medlife s-a chinuit sa imi recolteze sange vreo 10 minute, iar mana mi-a fost vanata spre negru vreo saptamana si zau ca nu mai vreau. Probabil ca am dat eu peste cea mai noua si neexperimentata asistenta de acolo!
Amary, prima glicemie mi-a iesit foarte bine (79), am vorbit si cu doctorul si cu soacra mea (care a fost sefa de laborator) si ambii mi-au spus sa nu imi fac griji ca si a doua imi va iesi la fel de bine. Eu nu stiu ce sa iti spun, intreaba-ma tu ce vrei sa stii si iti raspund cu placere.
Lali si bebe 34 +
cocolino spune:
Hey norocoaselor...cele care nasteti copii capricorni...Si eu sper sa nasc o capricoarna...Deja am intrat in fibrilatii,ptr ca am contractii de mai multe ori pe zi si deja..ma sperie gandul ca ...as putea naste mai devreme...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineatza!
Lali, azi ai fost la Medicover? banuiesc ca la Grozovici. si eu am fost, tot azi, pacat caa nu ne-am vazut. Eu am fost pe la 8.30, pentru analizele astea de rutina: pipi, glicemie, calciu, hemograma, etc. La fel mi-a zis si mie, rez. in max 3 zile, dar de obicei sint gata chiar mai repede.
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 30
Lali spune:
Patricia, ieri am fost la Medicover pe Grozovici, da. Daca veneai ieri sigur ma prindeai pe acolo ca am stat vreo 2 ore si ceva pana am primit primul rezultat si pana mi-a facut a doua glicemie... Imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar nu era posibil... Tu esti OK, nu ai mai avut neplaceri, asa-i ?
Pupici,
Lali si bebe 34+
Lali spune:
Coca, eu imi doresc foarte tare ca baietelul meu sa fie capricorn, eu sunt fecioara iar sotul meu taur si am fi toti trei pe "triunghiul perfect". Mai mult tatal meu e capricorn si intr-adevar ma inteleg super cu el, e o zodie tare buna, mai ales din pricina potrivirii perfecte cu fecioara si taurul. Daca nu nasc mai repede (DPN ecografic 30 decembrie) iasa capricorn!
Lali si bebe 34+
PatriciaArdeleanu spune:
Lali, tinem pumnii sa iasa bine!
eu ma simt excelent, multumesc, nu am mai avut probleme si chiar in ultima perioada m-am simtit nesperat de bine1 nu ma mai doare nimic, nu mai am cu stomacul probleme, nimic, nimic
, nu ma simt greoaie, etc, asa ca sper sa vin in bune conditii la munca pina la sf anului!!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 30
cocolino spune:
Lali, stii ceva?? Si eu sunt nascuta pe 30 decembrie... In principiu,capricornii se pot naste intre 22 dec si 20 ian... Si eu ma rog la Dzeu sa mai reziste bibica mea macar pana la Craciun... Nu zic asta ptr ca sunt capricorn,insa e o zodie taare buna..Sunt oameni echilibrati,cinstiti,fideli,buni prieteni,silitori..E drept ca au si ceva lipsuri(din pct meu de vedere..) cum ar fi ;lipsa de diplomatie, tact si au gura mare..In schimb doar gura e de ei,ptr ca au un suflet foarte mare...
Hai ca m-am ambalat..
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131