Copilasii din 2002 (04)
Raspunsuri - Pagina 7
mamica dulce spune:
avem si noi o problema de...sezon!
va rog...cum se poate determina un copil de 2 ani sa accepte MANUSI????
Marc e foarte incapatanat si cand i se pune pata...sanatate,nu-l mai scoti din ale lui.
Si refuza manusile...cand il scot la plimbare i se fac degetelele bocna !!!!
nu accepta nici sa.i trag manecile la pulovar sau la geaca,ma pune sa i le suflic.
Ce ne facem..ca inca n-au venit gerurile alea mari..
si cu caciula ce probleme am avut..ca da cu ele de pamant intr.o disperare..am zis ca deh,poate nu-i place copilului si intr-adevar,a acceptat pana la urma un fes,dar ca sa pot sa.i dau caciula cu urechi a trebuit sa.i cumpar...3 diferite!!pe una o accepta slava Domnului,cu scandalul de rigoare evident.
va rog,cum rezolv problema manusilor ca sunt zile in care e musai sa mergem in oras si suntem totusi ore bune plecati de acasa.
si mor sa.l vad cu manutele rosii si inghetate.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
HelleneC spune:
Draga Anca (mamica dulce), noi am reusit sa ii punem lui George manusi greu de tot, dupa un razboi prelung, pentru ca statea mult afara (el este crescut la tara de mama mea), asa ca erau musai ca daduse frigul. L-am pacalit cu chestii de genul: nu vrei, nu iesi afara, ori el asta nu concepe. Asa ca am profitat de asta. Zilele trecute a inceput sa tipe si sa se scandalizeze cand am vrut sa ii pun manuselele, si i-am spus: "dezbraca-te, ca nu mai iesim nicaieri", instantaneu a venit la mine si a intans manutele. Norocul meu e ca intelege cand vrea ce ii spun. Si mai e o chestie, i-am dat manusi cu degetele colorate si manusi cu un deget, le prefera pe cele cu un deget.
Asta ar fi o solutie, depinde de cat de shmeker este copilul tau, Marc, de cum a reusit sa speculeze totul!
Succes, Elena & George (2 ani si 3 luni)
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Mia. spune:
Lui Luca i-a adus mos Nicolae o gashca de dinozauri cu care doarme,merge la WC si maninca...si face si baie cu ei...
Poze
Anina_n spune:
La multi ani, Andreea & Corina, Ioana, Bogdan, Ilinca Maria, sarbatoritii din aceste zile ! Petreceri frumoase si daruri minunate !
Felicitari, manu, lara, Karina si Ela, pentru treaba buna ce o faceti de 2 ani incoace ! Sa va traisaca si sa va incante mereu !
Gabb, Luca al Miei este nascut pe 15 ianuarie 2002, eu i-am invitat la subiectul nostru de discutii !
Sanatate si numai bine, pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Sarbatori fericite !
Gabbriela spune:
Anina_n o sa ii trec si pe ei pe lista.. si bine ai facut ... mai adu si altzi daca mai cunoshti.
Mia bine ia venit la poveshti cu copii din 2002, sa itzi traiasca Luca.
Mamicadulce: caciula am procedat asha: nu o vrei nu ieshi afar asi nu jucariile tale preferate.. si o accepta. Manushi numai copii speciali au, si tu eshti unu.. hai no ca doar sunt pici ii putem duce noi de nas cum vrem, adica eu pot pe al meu, fi si tu mai inventiva.. si sa aud maine ca ai reushit cu manushile cu caciula , ok?
dallydy vazui si eu pozele, ff scump flacau tau, sa itzi traiasca.
HelleneC la mine nu merg deloc colindel ecu flacau meu ca mai nu vb nimic .
Noi suntem mult mai bine, cel putzin Julian nu mai are nici un bai.. dor cei mari mai avem ceva probleme cu nasu in rest nimic grav. Julian a inceput sa ia fier de 3 zile.. si nu ii place si plange si tzipa :"Nu, nu nu , mama, nu" dar trebuie sa il dau , ca nu am ce face... nu vreau probleme pe viitor. In rest ma uimsht stilul lui de a invatza, sc mai bine decat vb, adica sc mai multe cuvinte decat shtie sa rosteasca.. si nu intzeleg de ce nu vb odata ca altzi copii de 2 ani... de vb shtiu ca poate dar nu vrea .
10.12.2002--- Andreea & Corina La Multzi Ani Andreea & Corina, sa creshtetzi mari, sanatoase si sa avetzi o viatza plina de bucuri si impliniri.
11.12.2002--- Ioana La Multzi Ani Ioana, sa creshti mare, sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
11.12.2002--- Bogdan La Multzi Ani Bogdan, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
Gata plec si eu la somn.. o zi buna si multa sanatate la toata lumea si la totzi copii
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
cgabriela spune:
Fetelor I-am dat Flor vigantol(nu era suficient?)Acum am ajuns la o doctorita homeopata, si ne vom tine de ea, pare ca mergem spre bine… Mos Nicolae I-a adus aspirator(I-si dorea f. mult) si creioane (are destule , dar mai vrea)cu carticele(altele le-a mai inmultit) + cutiuta muzicala 3 (de la gradiii…. Aia canta la cresa toata ziua si…. Mosu a stiut). Cu bona ….. …. Cu tot cu recomandari 2 dar jalnic… in Timisoara , prima mi-a cerut 4 milioane (are 63 ani si asist.med.pediatra la pensie,+ o cafea dim. Si una ;a pranz + o ciorbita calda) PRETENTII nu am avut decat sa stea cu BRIANA, sa-I de-a sa manance si sa o culce la pranz), nus-au spalat pe maini, prima nici nu s-ar fi descaltat, si afara ploua, au inceput cu ……….daca nu…. O sa…..Noi nu am acceptat asta nici de la cei de la cresa……… Dar am avut noroc , am descoperit o tanti (de la parintii mei din bloc, o stim de 31 ani) vaduva de cativa ani, penionara (de birou) 60 de ani si a fost plecata 2 ani in Canada sa aibe grija de un nepotel de 3 ani. Ii dam 3 milioane iar Briana deja s-a obisnuit cu ea, a reusit sa-I dea sa manance , sa o adoarma la pranz, Deci vom vedea de LUNI in colo cand eu nu voi mai fi , reancep lucru. Dar vineri de la 16 eu am avut curs (postuniv) iar Briana s-a trezit si era tanti Rodi SI a fost bine! Speram sa fim bine si cu SANATATEA!
Am fost joi la control, la plamani nu se mai aude apropate nimic, are 12,3 kg si 87 cm ? Este bine ????? (la nastere a avut 2,800 si 46 cm)
Multumim la TOTI cei care se gandesc si la noi!
MULTA SANATATE si LA MULTI ANI ! celor nascuti in Decembrie!
Gabi si Briana
Gabbriela spune:
cgabriela si Julian al meu are 87 - 88 (sau undeva pe acolo este cu inaltzimea, poate mai inalt un mic dar mai mic de 87 nu este.. uff nu sta la masurat nici cum ) cm si 12,258 g . Si mi se pare ca arata bine si este norma dezvoltat. Ma bucur ca este mai bine cu sanatatea Briana... sper ca incurand nu va mai avea nici o problema de sanatate.
Pupici si sanatate la toata lumea
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
oanaralu13@yahoo.com spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii acestor zile,Andreea&Corina,Ioana,Bogdan si Ilinca Maria.
Oana&Bianca
HelleneC spune:
Ce mai faceti voi? Ma bucur ca bebelashii si mamele bolnavioare si-au mai revenit!
George a fost in seara aceasta pentru prima data la un bebe nou nascut... eram asa de curioasa cum reactioneaza! A fost ok, numai ca atunci cand am inceput sa il spal (eu ii fac baita in primele zile, sa o ajut pe mama lui) a inceput sa planga, probabil credea ca se intampla ceva acolo. Incet incet si-a dat drumul, insa cand a vazut suzeta copilului... isi lingea buzele (noi ne-am despartit asa de greu de ea, ca inca ne mai e dor!). I-a dat un pupic lui David, a pus mana pe el, insa nu a vrut sa ma lase deloc din mana lui. Niciodata nu a stat asa de lipit de mine! Oricum, vroiam sa testam reactiile lui in momente de astea, pentru ca uneori ma mai bate gandul la unul mic, insa...
Dupa ce ne-am intors, ne astepta prietena lui Bianca, cu care s-a jucat si nu se dadeau despartiti... adevarul e ca se inteleg foarte bine, si asta ma bucura, mai ales ca stiu sa se joace impreuna, desi au doar 2 ani si 3 luni!
V-am povestit destul pentru azi, ne mai vedem! Maine mergem la vot din nou... sa facem cucu-bau in cabina!
de la Elena & George
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
sinzi_ana spune:
Poate ne primiti si pe noi aici...nu suntem nascuti in 2002...dar pe aproape.
DAvid e nascut pe 4.02.2003...si cum la noi in "ian-feb 2003" e cam liniste..ma gandeam ca poate ne primiti si pe noi aici pe subiectul vostru (daca faceti o exceptie!!!)
CAte ceva despre DAvid, are un vocabular tare bogat dar e compus doar din cuvinte, nu face inca propozitii, si sunt putin ingrijorata...parca am intrat pe ultima suta de metri...casc urechile., doar doar de o spune si el acolo o propozitie cat de curand!
In rest e un serios, foarte preocupat de trenuri (ne innebuneste daca vede un tren, chiar si la tv!) incapatanat cat mine si sotul la un loc.
La 1,10 ani avea 12.400kg si 90 cm...
Sinzi si David
Noi toti - poze