Copilasii din 2002 (04)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Si eu am bebe de 2002. il chema RASHID si e un zapacit.
Adaugati-ne si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by aysha

Si eu am bebe de 2002. il chema RASHID si e un zapacit.
Adaugati-ne si pe noi.

Ayasha, te-ashi trece si pe tine pe lsita cu bb tau dar nu ai dat o data de nashtere si nu shtiu unde sa te incardez .. asha ca ashteptam data nashteri sa te putem trece pe lista... si mai multe povestiri cu Rashid.

Sanzi_ana normal ca te acceptam.. cum sa nu .. iacat averificate in lsita.. o sa fac o list aseparta cu cei din 2003 care vor sa ni se alature. Tu eshti prima pana acuma.

12.12.2002--- Ilinca Maria La Multzi Ani, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintzelor.

HelleneC sa ne mai zici ce a zis George cand a fost la bb... PS: PE al meu cand la vazut prima data un copil de 4 ani a zis "mami , bb lui Gani este adevarat, uite plange"

Noi am fauct azi bradu si J ii zicea "popo" de la pom.. nu shitu de ce repeta prima silaba doar. In rest este bine, si continua tratatmentul cu fier... Nimic nou de zi.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Multumim mult pt. urari, m-am bucurat mult cind le-am citit.
Am venit si eu pe aici, dupa doua zile de petreceri. Simbata am petrecut cu nasii si citiva copii, iar duminica au venit bunicii. Bogdan a primit o tricicleta si o bicicleta + multe, multe jucarii (casetofon, racheta, catel saritor, etc) si hainute f. frumoase. Nu ajunge la pedale nici la bicicleta si nici la tricicleta, dar la bicicleta daca-i mai taie un pic tati din teava de la sa, o sa ajunga. La tricicleta n-are nici o sansa - mai trebuie sa creasca. Ii place mai mult bicicleta, chiar si merge cu ea, face niste artificii din pedale - l-a invatat nasu'.
Baiatul meu e mai cu mot, a avut 3 torturi toate cu luminari cu cifra doi ! Unul simbata si doua duminica, fiindca i-a facut si bunica un tort de mere special pt. el
De vorbit nu prea vorbeste, desi spune multe cuvinte, unele stilcite, altele scurtate la o silaba sau 3 litere. Dar mami il intelege Oricum, pe zi ce trece spune din ce in ce mai multe.
II plac povestile, a primit si casete cu povesti, pe care le pune la casetofon, dar nu are rabdare sa le asculte, ii place sa butoneze casetofonul. Prefera sa-i citeasca mami povestile…
A scapat de pampers de ceva timp, ii mai pun doar cind doarme si cind iese afara, accidente n-au mai fost de mult, dar aseara in febra jocului a facut pipi pe el si asa a plins... si tot mai vroia sa se aseze pe olita.
Este un copil f. curios, desface toate jucariile si asa le si strica, ii plac mult butoanele, jucariile cu beculete, muzicale si … e f. talentat la fotbal. Peste mai multi ani o sa auziti de un nou Hagi
Este mindretea, bucuria si fericirea intregii familii, de bunici nici numai vorbesc, ca sint topiti fiind singurul nepot.
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut doi ani de cind il am. Intr-adevar este DARUL LUI DUMNEZEU, darul cel mai de pret din viata mea.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc Gabriela!!! Esti o dulce!!!
Maine ne pregatim sa ii luam cadouri lui David de Craciun, pentru ca o sa le primeasca vineri la serbare.
Eu predau la o gradinita, si vineri avem serbare unde vine si Mos Craciun, si cum noi pe 22 dec plecam la munte (si acolo Mosu nu stie adresa) va veni un picut mai devreme.
Nu prea stiu ce sa ii cumpar...el e fan trenuri, cred ca va primi o sina de tren, cu statii, trenul de rigoare, lumini...sa vedem ce gasim!
TAti a spus ca vrea sa ii cumpere separat un cadou, si imi e teama sa nu ne suprapunem!!!!
Acum mai avem o dilema...sa facem bradut sau nu? Avand in vedere ca plecam pe 22 dec si om ajunge acasa dupa 4 ianuarie...
Voi v-ati intalnit cu Mos Craciun? Ce avea pregatit pentru bebei? (de fapt nu mai sunt bebei, sunt flacai!)

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

vrem si noi in club:
Eric - 27 ian 2002.
E tare energic, sociabil, istet, stie o gramada de poezioare, acum vrea sa invete colinde. Revenim.
Multumim,
Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Noi suntem amandoua bolnavioare, ne luptam cu o pacatoasa de viroza respiratorie, care la mandarina a mai adaugat si o reactie alergica. Mi se rupe sufletul cand o aud cum tuseste. Azi dimineata vroia in brate la mami si mami trebuia sa se grabeasca la o afurisita de sedinta. Am simtit ca mor. Asta-i viata.
Va doresc multa sanatate.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

V.Erica, bine ai venit la poveshti cu copii din 2002, acuma eshti si tu pe lista, ashteptam mai multe detail despre Eric al tau...
Karina, se pare ca a sa distrat Bogdanel la ziua lui, ff bine.. sa fie sanatos si sa se bucur de cadourile primite. Dar poze cand vedem si noi cu el?
Sanzi_ana cu multa placere dragutzo ce nu fac eu pt bb... orice, doar sut ei viitorul lumi, nu. Acuma ashteotam sa fi si tu activa aici si sa ne povesteshti multe de David al tau. Eu am degand sa il duc saptamana ast al amagazin sa vada pe mos craciun si sa ii fac poze cu el. Cat despre brad daca suntetzi asha de mult plecatzi nus htiu daca se merita sa datzi bani pe el, La noi sunt alte obiceiuri , bradul se cumpara d el inceputul lui Decembrie si se impodobeshte si pe ianuarie 2 – 3 deja se arunca... dar eu tot deauna il tzin mai mult, pana prim februarie martie ca imi place de el ...s plus ca aici il pune ca intr-un giveci cu apa de potzi sa ii pui apa si sta mai mult verde si nu se scutura.Acuma faci cum vrei tu... De ce nu vb cu Tati si sa ii zici uite bai barbate eu ii cumpar tren, tu cumparai altcev asa nu ne trezim cu doua cadouri identice.. poate un joc educativ i-ar prinde bine, ca deja este mare si pricepe flacau tau.
Nadina multa sanatate si refacere rapida ...

Noi am facut brad ieri, a ieshit ff frumos, Julian este ff incantat de le.. sta si se uita la el si 20 de minute si aplauda de unu singur. In rest nimic noi...
Sanatate si numai bine la toata lume asi la totzi bb

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Robert ! Petrecere frumoasa si daruri multe !
Felicitari, Cristina_C, sa va traiasca si sa va bucure mereu !

cgabriela, micuta ta este frumos dezvoltata, nu-ti fa griji ! Uite, ce date indica tabelele din Ro pt. fetite, la 2 ani si 6 luni :
- greutate(kg): 11,5-14,2
-inaltime(cm): 86,4-93,4
Interesant ca, desi a primit Vigantol, totusi, are deficit de vit.D3. Cum explica asta, medicul ? De ce nu a asimilat bine vit. D3 ?

Bine ati venit in clubul nostru, Sanzi si David, aysha si Rashid, Dana si Eric !

Gabb, asa incepuse si Cristina sa vorbeasca, repetand prima silaba. Buni=bubu, Cori=Coco

Karina, frumoasa petrecere a avut Bogdan ! Trei torturi...yam, yam !

Sinzi, si eu cred ca ati putea impodobi bradul mai repede.
Cristinuca, mai nou, vrea casa pt. Barbie, cum a vazut la tv. si ce noi, aici, nu am vazut.

Nadina si Mandarina, insanatosire grabnica !

Sanatate si pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Scuze ca nu am fost prea activa in ultima vreme, dar sunt ocupata cu serbarile de mos Craciun!!!
Noi avem brad artificial, asa ca nu e o problema daca il impodobim si il lasam acasa...e doar chestia de coborat din pod, montat, instalat si impodobit!!!
Cred ca maine am sa il fac, si nu de alta, dar deja la noi a Venit Mos Craciun, si sa ne punem cadourile sub bradut.
Deocamdata ne-a adus un tren pe niste sine de plastic colorate si pod, tunel, statie...un mos craciun care canta si DAvid e foarte incantat de el, si un autobuz pe care inca nu i l-am dat (il va primi vineri chiar de la mosu la serbarea cu grupa mijlocie!)
Acum cred ca nu prea va avea chef de somn, se joaca cu noul tren si repeta la nesfarsit "tenu" "...tenu"
Si ca sa nu fie mai prejos, i-a adus si lu mama, noua purtatoare de masura 38, pantaloni de fas pentru la munte, si pantaloni de trenning!!! a! si o caciulita!!
Gabriela, parca tu spuneai ca i-ai luat lui Julian jucarii educative care canta, scot tot felul de zgomote cu literele alfabetului...
Am vazut asa ceva, un ursulet care avea pe burta aflabetu si pe maini cifrele si un "computer" de la v-tech tot cu litere si cifre! Oare ii va place? Nu de alta dar sunt toate peste 1.5 mil si cam as vrea sa ii foloseasca!
Gabriela sa pui poze cu bradu...maine ma invrednicesc si eu sa il impodobesc, pun si poze!!!!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor! Nu mi-a mers netul vreo 3 zile si acum recuperez!
Gabb, Ggeorge a reactzionat tare bine sambata cand l-am dus la "tete mic mic", cum spune el. A stat un pic speriat (de tatal copilului), apoi a urmarit ce am facut, am povestit cu el, a pus mana pe el, a ras, l-a pupacit, a vazut ca plange, dar el nu a plans! Era tare uimit mai ales ca nu a mai fost acolo si e o casa mare fata de ce stie el! Insa una peste alta a fost bine. A doua zi a povestit bunicilor ca "tanti ana" = tanti Oana, are "tete mic mic" si arata cat de mic este si cum facea. Problema e ca tare ii este frica cand mergem undeva sa nu il las acolo, si mereu sta lipit tare de tot de mine minute bune (acum a fost juma de ora). Mai avem de lucrat!
In rest, asteptam Craciunul, noi mai tare ca el, ca inca nu realizeaza!
va pupam, Elena & George (6.09.2002)

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput